corsair04 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 καλησπέρα όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο θέμα μου λόγο οικονομικού προβλήματος κατάργησα το hosting μου και θέλω κάτι που να είναι δωρεάν αποφάσισα να κάνω ένα blog . θα ήθελα να μου προτείνεται ένα tempalte το οποίο θα έχει 5 στοιχειά στο menu και ένα carousel ευχαριστώ
xaerialtwistx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις template στις δωρεαν πλατφορμες. τις κατεβαζεις και τις κανεις καπου εγκατασταση αν θες να περνας θεματα. εκτος και αν ισχυει κατι διαφορετικο για το blogspot αλλα δεν το νομιζω γιατι βλεπω πως τα template ειναι για κατεβασμα (εχει download, δεν σου δινει καποιον κωδικα που τον κανεις επικολληση).
corsair04 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις template στις δωρεαν πλατφορμες. τις κατεβαζεις και τις κανεις καπου εγκατασταση αν θες να περνας θεματα. εκτος και αν ισχυει κατι διαφορετικο για το blogspot αλλα δεν το νομιζω γιατι βλεπω πως τα template ειναι για κατεβασμα (εχει download, δεν σου δινει καποιον κωδικα που τον κανεις επικολληση). μπορείς να ανεβάσεις template σε blog απλά ρωτάω μην κατεβάζω-δοκιμάζω άσχετα μπορεί κάποιος να γνωρίζει ένα αντισιτοιχο template που να ανταποκρινεται στις ανάγκες μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις