Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που ζέστανε για τα καλά ο καιρός, η θερμοκρασία της gpu κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα (πχ 49-50 C* σε twitch stream) και τα ανεμιστήρια της πάνε γύρω στα 1300rpm (ακούγονται καλά), σε αντίθεση με τους ανεμιστήρες  του κουτιού που δεν ακούγονται καν.

Πως μπορώ να ανεβάσω τις ταχύτητες απο τα φαν του κουτιού για να βοηθήσουν την κάρτα και ίσως να έχω λιγότερο θόρυβο?

Η κάρτα μου είναι Radeon R9 με δυο ανεμιστήρες. και το κουτί είναι αυτό  . αν βοηθάει.

Δημοσ.

δε ξερω τι ειναι το twitch stream αλλα αν στο μαξ σου φτανει τοσο ..τοτε δεν ειναι πολυ...

περα απο αυτο ειναι ανεμιστηρες εξαρτατε ποιοι ειναι και που τους εχεις συνδεσει...

δες τι στροφες πιανουν μαξ κανονικα και αν τους εχεις συνδεσει πανω στη μητρικη ισως εχει μεσα στο βιος ρυθμιση ....

αν εχεις μονο τους 2 που ειχε το κουτι τοτε βαλε κανεναν εχτρα αν θες  αφου εχεις θεσεις...

Δημοσ.

Ποια R9 εχεις φιλε μου? Θα μπορουσες να παρεις ενα fan controler με κανα 25ευρω και να τους ρυθμιζεις εσυ χειροκινητα.

Παντως 50 βαθμους τετοιον καιρο δεν ειναι καθολου πολυ. Ποσο σου φτανει σε games?

Δημοσ.

λοιπόν είναι η 270X της Sapphire. Δεν παίζω πολύ απαιτητικά  games αυτό τον καιρό πέρα απο LoL και Path of Exile. Δοκίμασα το Witcher 2 se ultra και έπιασε 76 βαθμούς και 2600rpm.

Τους 2 τους βασικούς έχω μόνο στο κουτί (εναν μπροστά έναν πίσω). Μπορώ αυτούς να τους ανεβάσω λίγο?

**Twitch stream = video live streaming. Μου φάνηκε υπερβολή να πιάνει 50 βαθμούς γι'αυτο το ανέφερα. Δεν κάνω εγώ streaming, άλλον έβλεπα.

Δημοσ.

λοιπόν είναι η 270X της Sapphire. Δεν παίζω πολύ απαιτητικά  games αυτό τον καιρό πέρα απο LoL και Path of Exile. Δοκίμασα το Witcher 2 se ultra και έπιασε 76 βαθμούς και 2600rpm.

Τους 2 τους βασικούς έχω μόνο στο κουτί (εναν μπροστά έναν πίσω). Μπορώ αυτούς να τους ανεβάσω λίγο?

**Twitch stream = video live streaming. Μου φάνηκε υπερβολή να πιάνει 50 βαθμούς γι'αυτο το ανέφερα. Δεν κάνω εγώ streaming, άλλον έβλεπα.

αν τους εχεις πανω στη μητρικη...δες στο βιος αν εχει να τους ρυθμισεις...

ιδανικα βαλε κανα εχτρα ανεμιστηρακι ..δε φτανουν τα δυο που εχεις οσες στροφες και αν ειναι...

ασε που στο μαξ θα εχουν και θορυβο αρκετο μετα..αν δεν ειναι ηδη δλδ...

δες ποιο μοντελο ειναι ακριβως για να δεις σε τι στροφες πανε μαξ..

και μετα δες απο το βιος σε τι στροφες δουλευουν..

η κατεβασε αυτο να δεις και αλλες χρησιμες πληροφοριες επισης..

http://www.hwinfo.com/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...