dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Αν και οι δικές μου περιπτώσεις, λόγω της αξίας των αντικειμένων, δεν έχουν σχέση με αυτή που συζητιέται, ακούστε τι σημαίνει σεβασμός προς τον πελάτη και αξιοπιστία γιά τις μεγάλες Αμερικάνικες εταιρίες. Έχω αγοράσει εκατοντάδες DVD και CD από διάφορα on-line καταστήματα, κυρίως από την Αμερική. Σχεδόν ποτέ δεν είχα πρόβλημα, αλλά τις 2 φορές που κάτι συνέβη, αναρωτήθηκα ποιά θα ήταν η αντιμετώπιση από ένα αντίστοιχο Ελληνικό. Την πρώτη φορά, μου ήρθε το 1ο πακέτο της σειράς James Bond σφραγισμένο, αλλά από τη μία θήκη έλειπε το δισκάκι (προφανώς δεν είχε μπει ποτέ μέσα στη θήκη γιατί ήταν σφραγισμένη). Το ανέφερα στο κατάστημα (δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιό είναι γιατί δεν υπάρχει πιά) και μου είπαν να στείλω πίσω όλο το πακέτο σαν ελλατωματικό και θα μου το αντικαταστήσουν. Το πιό εντυπωσιακό, ήταν ότι μαζί με την αξία των DVD, πίστωσαν στην κάρτα μου και τα χρήματα που έδωσα εγώ γιά να επιστρέψω το δέμα!!! Την δεύτερη φορά, ένα δέμα με αρκετά DVD και αξία πάνω από $150 δεν έφτασε ποτέ σε μένα. Αφού επικοινώνησα με email με το Amazon μου είπαν ότι αν περάσουν 6 εβδομάδες από την ημερομηνία αποστολής και δεν το έχω λάβει, θεωρήται χαμένο και το ξαναστέλνουν. Πραγματικά, μετά από 6 εβδομάδες τους έστειλα ένα email λέγοντάς τους ότι το δέμα δεν είχε έρθει και χωρίς καμία αντίρρηση μου το ξανάστειλαν.
grkostis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 To thema einai oti tin kamera tin thelo gia tin doulia mou kai dustyxos exo meinei poli pisw
elteo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 grkostis edo blepo exeis megaluteri apodoxi... sorry gia to offtopic
pseira Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 11 selides kai akoma tipota e? Exeis ypomoni pantws kostis! egw tha tous eixa spasei ta @@!
grkostis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Pantws kai to germaniko taxydromeio den fainetai diatethimeno na plirosei tin klopi.Edw kai enan mina den exoun apantisei thetika i arnitika. To teleytaio email pou elava stis 30/12/2003 itan: Hello, no confirmation concerning your information. I received only an info, that you please no more email send to GLS. I know, that is not a good feeling for you and me, but I have to wait, to. Kind regards, Lars Gutzeit Ta symperasmata dika sas
elteo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Πρεπει να τους επρηξε στα mail ο γερμανος...για να του στειλουν αυτη την απαντηση!
grkostis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Kai egw tous exo priksei sta email giati konteyei na perasei minas me auti tin katastasi
grkostis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Tha perimenw kai ayti tin evdomada kai an den ginei tipota tha kinitho dikastika
elteo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Ετσι μπραβο γιατι νομιζουν οτι θα τους περασει... Δεν τρως κουτοχορτο..κυνηγησε τους!
grkostis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Simera epikoinonise mazi mou i EETT (ETHNIKI EPITROPI TILEPIKOINONION KAI TAXYDROMEIWN) ,kai mou eipe oti tha epikoinonisei me tin Speedex na vrethei mia lisi.Na doume
grkostis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Me pire pro oligou kai i Speedex sto tilefono.Mou proteinan apla na mou dosoun mia vevaiosi oti to dema pou mou paredwsan itan elafrytero apo oti fortothike stin Germania.Gia xrimata fusika oute kan to sizitane,para mono na apozimiotho apo tous Germanous.Tha exei synexeia megali ayti i istoria opos vlepo.
gv Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Προβλέπω νέο Ελληνο-Γερμανικό πόλεμο !!! Στ' άρματα, στ' άρματα ...
nova Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Na kinh8eis dikastika enantion tous. Eprepe na arnh8oun na to paralaboun afou den eixe to idio baros. Afou ekanan th blakeia kai to dexthkan, einai synypeu8ynoi. Sigoura 8a dikaiw8eis se dikasthrio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.