Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους

Θα ήθελα να μάθω επειδή τον τελευταίο καιρό δεν έχω ψωνίσει από το εξωτερικό τι γίνεται με τα capital control ;

Θέλω να αγοράσω ένα tablet και τα ακουστικά της Xiaomi από το geekbuying μπορώ να κάνω την αγορά με την πιστωτική κάρτα και το pay pal λογαριασμό η θα έχω πρόβλημα ;

Δημοσ.

Λίγα θέματα πιο κάτω απ'το δικό σου, υπάρχει αντίστοιχο θέμα με 800+ σελίδες. Το είδες καθόλου; 

Δημοσ.

Viva Wallet συνδεδεμένο με paypal χρησιμοποιώ εγώ. Μέχρι τώρα για μικρά ποσά (<100) μου την έχει δεχτεί παντού.

Δημοσ.

Οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι ώστε να γίνει η ηλεκτρονική αγορά για την χώρα μας πιο εύκολη. Οπότε η λύση είναι η revolut.

Δημοσ.

και επισης περναει και η χρεωστικη καρτα της alpha bank american express που εχει παγιο 10 ευρω τον χρονο και μαζευεις ποντους απο τις συναλλαγες σου , που συμφερει περισσοτερο απο τα εμβασματα για την revolut και για την viva wallet που πληρωνεις περιπου 1 ευρω για να γεμισεις την καρτα ,ενω στην αμερικαν εξπρες πληρωνεις το παγιο και πας και βαζεις λεφτα στο ατμ και αγοραζεις χωρις να σου κραταει αλλη προμηθεια! . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...