kasdimit Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Η δομή του δίσκου έχει καταστραφεί!! Παιδια καλησπέρα. Ειχα συνδεσει τον εξωτερικο my pasport και μετεφερα αρχεία απο τον υπολογιστή. Κάποια στιγμή πατησα το pause και οταν πήγα να συνεχίσω μου έβγαλε μνμ: "Η δομή του δίσκου έχει καταστραφεί και δεν είναι δυνατό να αναγνώσει" . Μετά απο αυτο δεν μπορω να ανοίξω τον δίσκο. Μήπως μπορεί καποιος να με βοηθησει; wd my pasport ultra 500gb Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2016 από kasdimit
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Κατέβασε το hdsentinel και δες την υγεία του δίσκου , δες επίσης αν μπορείς να κάνεις format τον δίσκο
kasdimit Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν θελω να χασω τα αρχεια που εχω στον δίσκο!! γινεται;
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μπορεί απλα να πρέπει να ορίσεις ενα γράμμα στον δίσκο και να φτιάξει χωρίς να χάσεις τα αρχεία σου αν ειναι αυτο το πρόβλημα , δες αν μπορείς να το κάνεις απο το computer management στο disk managements αλλα δές αν θέλεις την υγεία του δίσκου με το hdsentinel
kasdimit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλημέρα, ευχαριστω για την απάντηση, έκανα έλεγχο με το hdsentinel και βγαζει τελεια την υγεία του δίσκου. Έχω αλλάξει το γράμμα του δισκου απο G σε E αλλά και πάλι το ιδιο μνμ βγαζει.
La_MoRt Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σε άλλον υπολογιστή δοκίμασες αν λειτουργεί σωστά ο δίσκος;
kasdimit Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εχω δοκιμασει δεν λειτουργει, το ιδιο μνμ βγαζει.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 χμμμ λογικά καποιο σφάλμα υπάρχει στο partition του δίσκου κατα την μεταφορά των αρχείων οποτε μαλλον δεν το γλιτώνεις το format
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα