k_skidrow Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, Ψαχνω μια καινουργια καρεκλα γραφειου, και θελω να παρω καποιες γνωμες γιατι ανα καιρους εχω διαβασει σχολια στο σκρουτζ σε καποιες καρεκλες,που δεν ηταν και φθηνες, γυρω στο 100αρικο, να ειναι ποιοτικα χαλια, να τριζουν κτλπ. Αρχικα θελω να πω οτι το budget μου ειναι μεχρι 80 ευρω μαξ. Θελω να ειναι αναπαυτικη γιατι με αυτη που ειμαι τωρα μετα απο 2-3 ωρες πιανομαι και πρεπει να κανω διατασεις να ξεπιαστω. Επισης η ποιτητα των υλικων κατασκευης με ενδιαφερει, να μην ειναι πλαστικουρα και να μην μου βγει off σε 1 χρονο. Εχω δει καποιες, αλλα δεν θελω να προβω σε αγορα ακομα. http://www.homemarkt.gr/00008D11.el.aspx http://www.skroutz.gr/s/6906864/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-EO290-OEM.html http://www.skroutz.gr/s/4385480/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-0611-0280-OEM.html Καποιες απο αυτες που εχω δει και μαρεσανε. Αν εχετε εμπειρια απο καποια αλλη και αξιζει ..
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Από δύσκολο έως απίθανο να βρεις κάτι σοβαρό στα λεφτά που θέλεις! Από προσωπική μου εμπειρία 50-150€ καρέκλες αντοχής εξαμήνου με 0 ορθοπεδικες προδιαγραφές. 150-300€ καρέκλες αντοχής 2-5 έτη με σχετικά καλές ορθοπεδικες προδιαγραφές 300€ και πάνω καρέκλες για μια ζωή με σοβαρή ορθοπεδικη μελέτη!
Amaretos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Επίσης και απο μένα Ikea Markus, πανω απο το budget σου αλλα δεν θα το μετανιωσεις, κορμι ειναι αυτο πρεπει να το προσεχουμε. Αν δεν μπορεις, κανε υπομονη μερικους μηνες και μαζεψε λεφτα να την παρεις
Dantε Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ikea Markus 179€. 10 χρόνια εγγύηση Εχω μια παρομοιας φιλοσοφιας(με σιτα στη πλατη και στηριξη χαμηλα στη μεση) που τη πηρα πριν κανα 4μηνο και πραγματικα με εχει πεθανει. Εχω πονο εκει που κανει η πλατη τη καμπουρα. Η πλακα ειναι οτι δεν ειναι αφυσικη η σταση απλα μαλλον θελει στηριξη εκει ψηλα. Οποτε σιγουρα ειναι καταλληλη η συγκεκριμενη ετσι οπως ειναι?
Amaretos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Πηγαινε ΙΚΕΑ. και κατσε οση ωρα εχεις ορεξη, να την τεστάρεις
CrisCrisCris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Εγώ θα σου πρότεινα να δεις αυτή.https://www.skroutz.gr/s/5320272/BF8400-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%94%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE-%CE%95%CE%9F500-Woodwell.html Την πήρα πριν 2 εβδομάδες. Είμαι 1.90 και 115 κιλά. Είναι πολύ άνετη ακόμα και σε πολλές ώρες καθίσματος. Αν είσαι Αθήνα θα μπορούσες να πας να την δείς στη woodwell, είναι κοντά στο σταθμό Ελαιώνα του μετρό(εκεί την έχουν στα 125). Εγώ την πήρα στα 87 από σκρουτζομάγαζο και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. 1
k_skidrow Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις.
ParhsG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Πηρα markus δεν ειναι και η τέλεια αλλά πολύ καλή. Οι φτηνές + δερματίνη διαλύονται κυριολεκτικά σε λίγο καιρό. Παντως αν δε γυμνάζεσε και λίγο και τη καλύτερη καρέκλα να έχεις πιάνεσε.
billdepo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σήμερα πήρα και γω τη δερμάτινη Site: Markus από τα ΙΚΕΑ. Είναι νομίζω μέχρι τέλη Μάρτη ή κάπου εκεί σε προσφορά στα 159.20 € με την κάρτα του ΙΚΕΑ (τη βγάζει κανείς επιτόπου πριν την αγοράσει σε κάποιο stand).Πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Η κατασκευή φαίνεται πολύ στιβαρή. Επίσης συναρμολόγηση πολύ εύκολη. Σχετικά με τη συντήρηση του δέρματος (για να μην ξεραθεί και ξεφτίσει) μας πρότειναν στα ΙΚΕΑ Site: αυτό με την οδηγία ότι πρέπει να εφαρμόζεται ανά εξάμηνο. Έχει κανείς άποψη για το λάδι αυτό και το κατά πόσον είναι απαραίτητο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα