Stelios_15 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το πόσο που διαθέτω είναι 750 ευρώ. Έχω βρει αυτά : Σκληρός Δίσκος:Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ Κάρτα Γραφικών:MSI GeForce GTX960 4GB Gaming (GTX 960 GAMING 4G) Μνήμες RAM:HyperX Fury 16GB DDR4-2666MHz (HX426C15FBK2/16) Μητρικές Κάρτες:Asus H110M-A Επεξεργαστής:Intel Core i5-6500 Box Κουτί:Corsair Carbide Spec-03 Red LED Τροφοδοτικό Υπολογιστή:Corsair VS Series VS650 80Plus Οδηγός Οπτικών Μέσων:LG GH24NSD1 Windows έχω θέλω να παίζω παιχνίδια (βαριά) χωρίς lag αλλά να κάνω και περιήγηση στο ίντερνετ γρήγορα. Τον υπολογιστή θα τον συναρμολόγηση ένας φίλος προγραμματιστής που έχω. Τα περιφερειακά είναι εκτός τιμής. Θα προτιμούσα από ένα κατάστημα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα για δύο τρία κομμάτια να πάω και σε άλλο. Τι λέτε ??? Περιμένω τις απόψεις σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
koolisk6 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 εναν ssd για το λειτουργικο χρειαζεσαι κ ενα ποιοτικοτερο τροφοδοτικο ειναι προτιμοτερο, π.χ. http://www.skroutz.gr/s/7958374/EVGA-SuperNOVA-650-GQ.html http://www.skroutz.gr/s/3008598/Seasonic-G-Series-550W.html κατα τ αλλα εισαι κομπλε
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Καλύτερα να περιμένεις την άφιξη των polaris (RX480) ή των μικρών pascal. Μην πάρεις τώρα νέα κάρτα. 2
Stelios_15 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα προτιμούσα τροφοδοτικό ίδια μάρκα με το κουτί (εκτός αν δεν έχει διαφορά) γύρο στα 60 ΕΥΡΟ και ssd έλεγα να πάρω μετά από ένα χρόνο για να δω τις αποδόσεις του υπολογιστή και μήπως δεν χρειαστεί κιόλας να πάρω. Επίσης θα πάρω και δυο τρία φανάκια με χρώμα. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : Περίπου στα πόσα FPS θα παίζω τα βαριά games ??? (GTA V, BLACK OPS ......) Καλύτερα να περιμένεις την άφιξη των polaris (RX480) ή των μικρών pascal. Μην πάρεις τώρα νέα κάρτα Λογικά PC θα φτιάξω του χρόνου το καλοκαίρι απλός θέλω να αρχίσω να ψάχνω από τώρα για να μην ψάχνω τότε. Άρα μέχρι τότε θα κατέβουν και οι τιμές και θα κυκλοφορήσουν καινούρια μοντέλα.
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Θα προτιμούσα τροφοδοτικό ίδια μάρκα με το κουτί (εκτός αν δεν έχει διαφορά) γύρο στα 60 ΕΥΡΟ και ssd έλεγα να πάρω μετά από ένα χρόνο για να δω τις αποδόσεις του υπολογιστή και μήπως δεν χρειαστεί κιόλας να πάρω. Επίσης θα πάρω και δυο τρία φανάκια με χρώμα. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : Περίπου στα πόσα FPS θα παίζω τα βαριά games ??? (GTA V, BLACK OPS ......) Λογικά PC θα φτιάξω του χρόνου το καλοκαίρι απλός θέλω να αρχίσω να ψάχνω από τώρα για να μην ψάχνω τότε. Άρα μέχρι τότε θα κατέβουν και οι τιμές και θα κυκλοφορήσουν καινούρια μοντέλα. Τότε δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνουμε τώρα. 4
tria215 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παρε καλυτερα αυτη τη μητρικη https://www.msi.com/Motherboard/H110M-GAMING.html#hero-specification Και επισης να περιμενεις για να παρεις για καρτα γραφικων amd radeon rx 480 που ειναι πολυ καλυτερη απο την gtx 960 και εχει την αποδοση νομιζω της amd radeon r9 390 και πιθανον να κοστιζει στην Ελλαδα γυρω στα 200 ευρω.
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Παρε καλυτερα αυτη τη μητρικη https://www.msi.com/Motherboard/H110M-GAMING.html#hero-specification Και επισης να περιμενεις για να παρεις για καρτα γραφικων amd radeon rx 480 που ειναι πολυ καλυτερη απο την gtx 960 και εχει την αποδοση νομιζω της amd radeon r9 390 και πιθανον να κοστιζει στην Ελλαδα γυρω στα 200 ευρω. Διάβασες τίποτα απο το θέμα?
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Η μητρική είναι για ι7 Απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα?
nrkmaiden Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Quoted για έμφαση Τότε δεν έχει κανένα νόημα αυτό που κάνουμε τώρα. Εδω σε μια βδομάδα θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα ( νέες κάρτες γραφικών ) πόσο μάλλον σε 1 χρόνο. Οτι σου προτείνουμε τώρα είναι άσκοπο - τζάμπα χρόνος γιατί θα υπάρχει καλύτερη πρόταση τότε. Τα λέμε σε κάνα χρόνο. Αν θες να δεις μερικές ενδεικτικές προτάσεις για τώρα χάζεψε θέματα άλλων παιδιών, άλλα ξανά λέω οτι τότε με τα λεφτά που δίνεις τώρα θα βρεις κάτι καλύτερο. Η μητρική υποστηρίζει επεξεργαστές 6ής γενιάς. Από i7 μέχρι celeron και pentium. 1
Stelios_15 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Απο που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα? Μα ετσι λεει.
Stelios_15 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ??? Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ i5 6500 ΕΧΕΙ ΨΥΧΤΡΑ ΜΑΖΙ ???
LambisElef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ??? Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ i5 6500 ΕΧΕΙ ΨΥΧΤΡΑ ΜΑΖΙ ??? Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα