Rubenstilchkin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ανακοινώθηκε από την κινεζική κατασκευάστρια ZTE το δεύτερο μέλος της σειράς nubia Z11, Ζ11 Μax, ένα ταμπλετοτηλέφωνο με χορταστική FHD Gorilla Glass 3 οθόνη 6" και οκταπύρηνο Snapdragon 652 SoC, το οποίο το τελευταίο διάστημα συναντάμε σε αρκετές υλοποιήσεις. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του ZTE nubia Z11 Max συγκαταλέγονται 4GB μνήμης RAM, επεκτάσιμος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος των 64GB (έως και 256GB με τη χρήση κάρτας microSD), κύρια κάμερα με αισθητήρα 16ΜΡ Sony IMX298, διάφραγμα φακού f/2.0 με επικάλυψη από ζαφείρι και dual-tone LED flash, καθώς και μία δευτερεύουσα κάμερα στα 8ΜΡ με διάφραγμα φακού f/2.4 και οπτικό πεδίο 80°. Στo πίσω μέρος του Z11 Max υπάρχει ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων και στο εσωτερικό του φιλοξενείται μία μη-αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh. Η εικόνα της συσκευής ολοκληρώνεται με τις διεπαφές Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, A-GPS και GLONASS, καθώς και από σύστημα ήχου συμβατό με DTS Audio. Η συσκευή έχει διαστάσεις 159.15 × 82.25 × 7.4 mm (βάρος 185gr.) και το λειτουργικό της σύστημα είναι το Android 5.1.1 Lollipop (με nubia UI 3.9.9). Η διαθεσιμότητα του στην Κίνα θα ξεκινήσει από τις 16 Ιουνίου, σε ασημί, γκρι και χρυσό χρώμα με τιμή λιανικής πώλησης τα €267 (CNY 1999). Δυο ημέρες αργότερα, θα διατεθεί και το μοντέλο Cristiano Ronaldo Collector’s Edition, το οποίο στην πλάτη του θα έχει χαραγμένη τη φιγούρα και την υπογραφή του δημοφιλούς ποδοσφαιριστή. Την ειδική αυτή έκδοση συνοδεύουν ταπετσαρίες Cristiano Ronaldo, μία θήκη και ένα "selfie stick" - έναντι €307. Site: GSMArena
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Αντε να βλεπουμε σιγα σιγα 6 και 6.5 οθονες γιατι η οθονη του A7010 που εχω ειναι πολυ μικρη.
Cell_7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Είναι full HD? "...ένα ταμπλετοτηλέφωνο με χορταστική FHD Gorilla Glass 3 οθόνη 6"..."
Kostasspil Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το Cristiano Ronaldo edition, δεν το σχολίασε κανείς; 2
greenalex1996 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Ναι και μου ειχαν σκιστει οι παντοφλες.. Παω να παρω 2
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Το Cristiano Ronaldo edition, δεν το σχολίασε κανείς; Γιατι μονο για αρνητικα/ειρωνικα σχολια ειναι και δεν αξιζει καν τον κοπο. 40ευρω παραπανω για να σου εχει ζωγραφισμενο τον κυριο και το ''αυτογραφο '' του??? Καταντια...
drdedus Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Tα zte γενικότερα εχουν service menu που επιτρέπει κλείδωμα πχ σε 4g only η 4g/3g only ? Μήπως έχουν μόνο με τους Mtk?
Haldol Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο το fingerprint reader είναι στην πίσω μεριά; Περιμένουν οι χρήστες να στοχεύουν στα τυλφά, ή να γυρνάνε τη συσκευή απ' την άλλη όταν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν;
abdulah Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο το fingerprint reader είναι στην πίσω μεριά; Περιμένουν οι χρήστες να στοχεύουν στα τυλφά, ή να γυρνάνε τη συσκευή απ' την άλλη όταν θέλουν να το χρησιμοποιήσουν; Λειτουργεί μια χαρά με τον δείκτη. Πιο εύκολο και σταθερό κράτημα σε σχέση με χρήση αντίχειρα μπροστά.
Haldol Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Λειτουργεί μια χαρά με τον δείκτη. Πιο εύκολο και σταθερό κράτημα σε σχέση με χρήση αντίχειρα μπροστά. Ίσως αν ήταν μικρότερη η συσκευή... τώρα με τις 6" με τίποτα! Εδώ στο LG G2 (5,2") ενός φίλου μου δε φτάνω καλά - καλά να ακουμπήσω το πίσω κουμπί που έχει, συνήθως το κρατάω με το άλλο χέρι για να μη μου πέσει η συσκευή απ' το τέντωμα.
abdulah Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ίσως αν ήταν μικρότερη η συσκευή... τώρα με τις 6" με τίποτα! Εδώ στο LG G2 (5,2") ενός φίλου μου δε φτάνω καλά - καλά να ακουμπήσω το πίσω κουμπί που έχει, συνήθως το κρατάω με το άλλο χέρι για να μη μου πέσει η συσκευή απ' το τέντωμα. Εμένα μια χαρά με βόλευε το g2 (2,5 χρόνια). Σε 5,5" τώρα, το xiaomi note 3 με τον αισθητήρα πίσω μου καθεται πιο εύκολο και βολικό από το 1+2 με τον μπροστινό. Για 6" δεν ξέρω ακόμα. Κατα τ' άλλα, κολοκυθόπιτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα