Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! επειτα απο μερικές κοινοποιήσεις μια ιστοσελίδας ενος e-shop που εχω σε φίλους κ σε ομάδες του facebook.. το Facebook μου μπλόκαρε πλεον τη σελίδα κ μολις παω να την στείλω σε καποιον μου γραφει οτι η σελιδα δεν ειναι ασφαλής και οτι τα συστηματα facebook το ανακαλυψαν αυτο κ τετοια.. και αν ειναι να τους ενημέρωσω γιατί ειναι ασφαλης...:(:( τι να κανω για να το ξεμπλοκαρω ?? εγω τους εγραψα οτι κανουν λάθος κ οτι η σελιδα ειναι απόλυτα ασφαλεις τοσο στα ελληνικά οσο και στα αγγλικα.. εχει κανεις αλλος παθει κατι παρομοιο και πως το ελυσε? αν εμπαιναν κ φίλοι να πουν οτι η σελίδα ειναι ενταξει? λετε αυτο να λύσει το πρόβλημα?

Δημοσ.

Νομίζω η διαδικασία είναι αυτή που ακολούθησες. Εφόσον τις ενημέρωσες δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο αν το στείλουν και οι φίλοι σου. Λογικά θα σου απαντήσουν

• Like 1
Δημοσ.

Aπο οτι ψιλοεψαξα στο νετ...αν στην μπλοκαρουν...τελος..δεν ξεμπλοκαρει με τπτ!! και αυτοι στο face δεν απαντανε ποτε!!και εχουν περάσει μήνες... k σε καποιον που απαντησαν μετα απο εκατοντάδες μνμ... του ειπαν οτι απλα εκριναν τα συστηματα τους οτι δεν ειναι ασφαλής η σελιδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...