Προς το περιεχόμενο

Facebook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες ξέρει κανείς γιατι δεν μου φορτώνει το facebook και μου δειχνει την παρακατω εικονα; Δοκιμασα clear cache στον Chrome. δοκιμασα να κλεισω το kaspersky και να κανω disable τα addons αλλά τιποτα

post-234497-0-21300500-1465496161_thumb.png

Δημοσ.

Μου το κανει μονο στον Chrome, μονο στο Facebook. Οταν κανω restart φτιαχνει αλλά μετα απο λιγο πάλι. Οσο για το xxx η ταινια δεν ειναι σίγουρα :P

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα,αν δεν βαριέσαι,δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις το Chrome,μήπως και φτιάξει το πρόβλημα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα add-ons μήπως κάποιο σου δημιουργεί το πρόβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μόλις στο ξαναεμφανίσει κάνε refresh τη σελίδα και θα εμφανιστεί κανονικά. Μου το έκανε και έμενα κάποιες φορές με FF.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω άλλο θεμα...Πως γινεται να μην εμφανίζεται αυτή η μπαρα μετα από κάθε νεα συνδεση ? Ευχαριστω.

Δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Είναι σαν τα ταμπελάκια που υποχρεούνται να φέρουν καταστήματα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Διπλά από τη λέξη χρησιμοποιούμε αχνοφαίνεται ένα Χ και έγω καθόμουν και έψαχνα γιατί δεν φεύγει.

Δημοσ.

Διπλά από τη λέξη χρησιμοποιούμε αχνοφαίνεται ένα Χ και έγω καθόμουν και έψαχνα γιατί δεν φεύγει.

Να μην εμφανίζεται καν εννοεί ο Γιάννης.

Δημοσ.

Να μην εμφανίζεται καν εννοεί ο Γιάννης.

Αυτό ακριβως .Με το Χ φευγει μεχρι την αποσυνδεση αλλα στην επομενη συνδεση ξανα προστα μας .Αν τον το διωξουμε δεν φαινεται η επανω μπαρα όταν κυλαμε την σελιδα προς τα κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...