tetra82 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παίδες ξέρει κανείς γιατι δεν μου φορτώνει το facebook και μου δειχνει την παρακατω εικονα; Δοκιμασα clear cache στον Chrome. δοκιμασα να κλεισω το kaspersky και να κανω disable τα addons αλλά τιποτα
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μόνο στο facebook στο βγάζει αυτό ? Τί παίζει με τον φάκελο xxx ?
tetra82 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μου το κανει μονο στον Chrome, μονο στο Facebook. Οταν κανω restart φτιαχνει αλλά μετα απο λιγο πάλι. Οσο για το xxx η ταινια δεν ειναι σίγουρα
blueangel3 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τώρα,αν δεν βαριέσαι,δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις το Chrome,μήπως και φτιάξει το πρόβλημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα add-ons μήπως κάποιο σου δημιουργεί το πρόβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μόλις στο ξαναεμφανίσει κάνε refresh τη σελίδα και θα εμφανιστεί κανονικά. Μου το έκανε και έμενα κάποιες φορές με FF.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοιγω άλλο θεμα...Πως γινεται να μην εμφανίζεται αυτή η μπαρα μετα από κάθε νεα συνδεση ? Ευχαριστω.
astrosunnefo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοιγω άλλο θεμα...Πως γινεται να μην εμφανίζεται αυτή η μπαρα μετα από κάθε νεα συνδεση ? Ευχαριστω. Δεν μπορείς να το αποφύγεις. Είναι σαν τα ταμπελάκια που υποχρεούνται να φέρουν καταστήματα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Διπλά από τη λέξη χρησιμοποιούμε αχνοφαίνεται ένα Χ και έγω καθόμουν και έψαχνα γιατί δεν φεύγει.
astrosunnefo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Διπλά από τη λέξη χρησιμοποιούμε αχνοφαίνεται ένα Χ και έγω καθόμουν και έψαχνα γιατί δεν φεύγει. Να μην εμφανίζεται καν εννοεί ο Γιάννης.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Να μην εμφανίζεται καν εννοεί ο Γιάννης. Αυτό ακριβως .Με το Χ φευγει μεχρι την αποσυνδεση αλλα στην επομενη συνδεση ξανα προστα μας .Αν τον το διωξουμε δεν φαινεται η επανω μπαρα όταν κυλαμε την σελιδα προς τα κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα