Dredd72 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, το θεμα έχει ώς εξής, τα παιδιά ψιλομεγάλωσαν, καλοκαίρι έρχεται και λεω να επενδύσω σε laptop . Η χρήση πέρα απο τα βασικά θα ειναι και για παιχνίδια. Σκοπεύω να δοκιμάσω κάποια απο αυτα που εχασα τα χρόνια που πέρασαν. Μιλάμε κυρίως για fps με open world (οσο γίνεται)....δηλ...GTA, STALKER (αγαπημένο) Sniper elite...και οτι άλλο προκύψει. Καταλαβαίνετε πως έχω μείνει λίγο πισω σε αυτά.... Τεσπα...έχω κολλήσει ανάμεσα σε αυτά τα δύο.... Lenovo Y70 70 Site: Lenovo & Dell Inspiron 7559 Site: dell το lenovo έχει μεγαλη οθονη (σημαντικο για την ηλικα που βαδιζω) αλλα επεξεργαστη 4ης γενιας.. Το dell είναι πιο φορητό, νεώτερο μοντέλο και γενικά την dell την θεωρώ πιο ποιοτική. Εξακολουθώ και βασανίζομαι όμως..... Όποιος έχει διάθεση άς βοηθήσει (ναι, πρέπει να είναι laptop...desktop αν ανοίξει στο σπίτι γίνεται κατάληψη .....)
alelo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το dell θα σου έλεγα να το δεις απο κοντά γιατί στα review δεν λενε και τα καλύτερα για το μαύρο της οθόνης. Εγω έχω πάρει το lenovo y700 και είμαι πολύ ικανοποιημενος ( πριν είχα dell xps l702x) . Για εμένα η οθόνη και η ησυχία στο λαπτοπ είναι σημαντικά .
Dredd72 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το dell θα σου έλεγα να το δεις απο κοντά γιατί στα review δεν λενε και τα καλύτερα για το μαύρο της οθόνης. Εγω έχω πάρει το lenovo y700 και είμαι πολύ ικανοποιημενος ( πριν είχα dell xps l702x) . Για εμένα η οθόνη και η ησυχία στο λαπτοπ είναι σημαντικά . Ευχαριστώ, διάβασα για το μάυρο του Dell, λένε για τα lenovo πως δεν δίνουν την εντύπωση πως είναι στιβαρα μηχανηματα. Είναι έτσι;
alelo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μια χαρά στιβαρό και δεμένο δειχνει. Απλα η dell είναι dell. Έχεις άλλη υποστήριξη και software και αργότερα να βρεις ανταλλακτικα . Εγω απλα δεν είχα την δυνατότητα να τα δω απο κοντα τα μηχανήματα οποτε επέλεξα με τα λεγόμενα του netbookchecker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα