Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 περιμενω μια επιστολη απο ολλανδια και εχει αργησει παρα πολυ τι κακο ειναι αυτο ποσο αργο τροπος ειναι το απλο ταχυδρομιο εχει κανει 10 μερες δεν αντεχω, ολη τη βδομαδα εχω το νου μου μη χαθει εχει πανω απο 10 μερες που εχει σταλει αμαν πια καθε φορα τα ιδια δεν ειμαστε χωρα ρε μπουρδελο ειμαστε
totem_lost Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν στάλθηκε με postNL συνήθως υπάρχει tracking code.
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν στάλθηκε με postNL συνήθως υπάρχει tracking code. δεν υπαρχει αριθμος αποστολης με απλο ταχυδρομιο ειναι
totem_lost Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλά τόσο σημαντικό έγγραφο και τσιγκουνεύτηκες να πάρεις tracking; Εκτός αν είναι κανένα 'δωράκι', σε αυτή την περίπτωση τα τσεκάρουν από εδώ και είναι πιθανό να μην το λάβεις ποτέ.
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλά τόσο σημαντικό έγγραφο και τσιγκουνεύτηκες να πάρεις tracking; Εκτός αν είναι κανένα 'δωράκι', σε αυτή την περίπτωση τα τσεκάρουν από εδώ και είναι πιθανό να μην το λάβεις ποτέ. δεν ηταν επιλογη μου, τι εννοεις δωρακι, αγορα καποιου προιοντος?
Runner25 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ινδικη καναβη εννοει ο φιλτατος. μακρια απο τετοια ρε εχουν γεμισει τα ψυχιατρεια
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εφόσον είναι σημαντικό γιατί δεν μπήκε τρακινγκ και τώρα αυθαίρετα το ψάχνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα