Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να μάθω εάν κάποιος από εμάς που έχει κάνει διακανονισμό στην ΔΕΗ για οφειλές βλέπει τις δόσεις που έχει δόσεις ανά μήνα να αφαιρούνται και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό. Ρωτάω γιατί εδώ και ένα χρόνο περίπου όλοι οι λογαριασμοί που λαμβάνω σε ρύθμιση οφειλών δεν δείχνουν κάτι και με την λογική ότι καταθέτονται κάθε μήνα 100 ευρώ εάν υποθέσουμε πως ένας εξοφλητικός είναι 500 ευρώ και έχω δώσει 400€ σε διακανονισμό δεν θα έπρεπε κάπου να το γράφει βρε παιδιά και να είναι συνολικά 100€ αυξημένος από τον προηγούμενο εκκαθαριστικό;

Δημοσ.

Να υποθέσω εχεις παει στην δεη και εχεις ζητήσει διακανονισμό, αν ναι τοτε μονο αυτοι  θα σου πουν τι έχει γινει.

Να ξέρεις παντως οτι πλεον δεν χρειάζεται να πας πουθενά για να κανεις διακανονισμό, πληρώνεις στην δεη (απο το ebanking σου) οσα γουστάρεις καθε μήνα, εσι και δεν στο κόβουν και διακανονισμό εχεις και φαίνονται άμεσα στον επόμενο λογαριασμό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λες για το δεν χρειάζεται το έχεις διαβάσει κάπου έχεις κάποιο link μήπως ; Μου είπε ένας γνωστός πως υπάρχει κάτι σαν δάνειο που σου δίνουν βασικά το είχε αναλάβει ο αδελφός μου και ψάχνομαι τώρα άστα θα το δω και με αυτους να είσαι καλά

Δημοσ.

Εγώ που έχω έναν λογαριασμό γύρω στα 500 κάθε μήνα τους βάζω 100,δεν το κόβουν αλλά δεν πέφτει και το χρέος. Γλύτωσα την ταλαιπωρία με δόσεις όμως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά από την ενημέρωση που έχω μέχρι στιγμής τα πράγματα έχουνε ως εξής.

Σε περίπτωση διακανονισμού γίνεται υπογραφή μιας σύμβασης με μηνιαίες δόσεις, ας πούμε πως χρωστάμε 1.000 ευρώ και τις βάζουμε σε 10 δόσεις των 100 €.

Σε αυτή την περίπτωση οι λογαριασμοί θα συνεχίσουν να έρχονται ως έχουν δηλαδή ο επόμενος έναντι 1200 € και ο εξοφλητικός 1.350€ χωρίς να αναφέρουν κάτι για τις έως εκείνη την περίοδο πληρωμένες δώσεις όπου στο τετράμηνο θα έπρεπε να είναι 4x100 = 400€.

Μόλις γίνει η αποπληρωμή του χρέους των 1.000€ τότε θα γίνει και η εκκαθάριση του λογαριασμού. Μπορεί εκκαθάριση βέβαια να ζητήσει κάποιος με αίτημά του ή να γίνει νέα ρύθμιση οφειλών οπού θα γίνει εκκαθάριση αναγκαστικά.

Δημοσ.

Εννοείται πως κατα τον διακανονισμό πληρώνει κάποιος τους επόμενους λογαριασμούς παράλληλα με αυτον. Το μόνο κακο που βλέπω είναι πως δεν γίνεται η εκκαθάριση αυτόματα καθε 4μήνο ωστε να ξέρει κάποιος ακριβώς πόσα χρωστάει.

Δημοσ.

Αρα ουσιαστικα ο διακανονισμος...απο το σημειο που γινει η συμβαση για πληρωμη 100 ευρω το μηνα....ειναι πως με καθε επομενο λογαριασμο (εναντι ή εκκαθαριστικος) θα πρεπει να πληρωνεται εξ'ολοκληρου + 200 ευρω το διμηνο!

Δημοσ.

Να υποθέσω εχεις παει στην δεη και εχεις ζητήσει διακανονισμό, αν ναι τοτε μονο αυτοι  θα σου πουν τι έχει γινει.

Να ξέρεις παντως οτι πλεον δεν χρειάζεται να πας πουθενά για να κανεις διακανονισμό, πληρώνεις στην δεη (απο το ebanking σου) οσα γουστάρεις καθε μήνα, εσι και δεν στο κόβουν και διακανονισμό εχεις και φαίνονται άμεσα στον επόμενο λογαριασμό.

Αυτό ξέρω κι εγώ. Βάζεις όσα θέλεις κάθε μήνα και δεν έχεις πρόβλημα, απλά να φαίνεται ότι υπάρχει μια κίνηση.

Ακριβώς, ο διακανονισμος γίνεται για τις προηγουμενες οφειλές και οχι για τις επομενες.

Ε λογικό δεν είναι αυτό;

Δημοσ.

Οποτε ρε παιδια.....ας πουμε οτι καποιος εχει ενα διαμερισμα 150 τμ.....και πληρωνει ρευμα καθε διμηνο 250 ευρω!!

Δεν θα πληρωσει ποτε το συνολο του λογαριασμου του....απλα θα βαζει καθε μηνα ενα 50αρικο....και δεν θα του κοψουνε ποτε!!!!!

Το συνολο ομως τοων χρωστουμενων μπορει να φτασει στο Θεο με αυτο τον τροπο....

Δημοσ.

Οποτε ρε παιδια.....ας πουμε οτι καποιος εχει ενα διαμερισμα 150 τμ.....και πληρωνει ρευμα καθε διμηνο 250 ευρω!!

Δεν θα πληρωσει ποτε το συνολο του λογαριασμου του....απλα θα βαζει καθε μηνα ενα 50αρικο....και δεν θα του κοψουνε ποτε!!!!!

Το συνολο ομως τοων χρωστουμενων μπορει να φτασει στο Θεο με αυτο τον τροπο....

Ναι κάπως έτσι...εκτός κι αν κάποια στιγμή το αλλάξουν και γίνουν πιο αυστηροί. Προς το παρόν δουλεύει έτσι πάντως :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...