neowin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. μπορεί να μου πεί κάποιος που γνωρίζει με δεχτηκαν απο ενα παν/μιο στη σκωτια με conditional offer το mail της συστατικης το ειχα δώσει, αλλα μου τη ζητάνε στο conditional offer. Εστειλαν αυτό: This offer is conditional on you successfully completing.................... and receipt of a satisfactory academic reference. Εδώ τι παίζει δεν έστειλε ο καθηγητης τη συστατικη? Κανονικά δεν έπρεπε να διαβάζουν συστατικές κτλ κ μετα να στέλνουν το offer? Eτσι νομιζα. δυστυχώς είμαι μακρυά απο το τοπο σπουδών μου κ μεχρι στιγμής το καθηγητή δεν τον έχω βρεί στο τηλ.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα. μπορεί να μου πεί κάποιος που γνωρίζει με δεχτηκαν απο ενα παν/μιο στη σκωτια με conditional offer το mail της συστατικης το ειχα δώσει, αλλα μου τη ζητάνε στο conditional offer. Εστειλαν αυτό: This offer is conditional on you successfully completing.................... and receipt of a satisfactory academic reference. Εδώ τι παίζει δεν έστειλε ο καθηγητης τη συστατικη? Κανονικά δεν έπρεπε να διαβάζουν συστατικές κτλ κ μετα να στέλνουν το offer? Eτσι νομιζα. δυστυχώς είμαι μακρυά απο το τοπο σπουδών μου κ μεχρι στιγμής το καθηγητή δεν τον έχω βρεί στο τηλ. Όχι, δεν είναι απαραίτητο καθώς το offer που σου στείλανε είναι conditional. Μόλις πάρουν την συστατική (και προφανώς να είναι καλή), θα γίνει unconditional το offer, που δηλαδή σημαίνει ότι έχεις πάρει την θέση.
neowin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Tωρα δηλαδη δεν τη πηρα τη θεση?? Καλή ξε-καλή ολοι απο ενα αρχείο word αλλάζουν το ονομα... Το conditional είναι κ λογω ielts. ευχαριστω για την απαντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Η θέση δεν είναι 100% κλειδωμένη, πρέπει να κάνεις meet τα conditions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα