Προς το περιεχόμενο

PayPal refund

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα , παρήγγειλα απο ενα σάιτ με ρούχα του Λονδίνου (γνωστό σάιτ ) πριν ενα μήνα δυο ρούχα , με αποστολή εντός εννέα ημερών , πλήρωσα με πειπαλ κανονικά κ αυτοί τράβηξαν τα χρήματα ομως εχει περάσει ένας μήνας κ ακόμα δν εχω παραλάβει τιποτα , εξαντλώντας λοιπόν όλες τις πιθανότητες να ειναι το δέμα μου σε κάποια άλλη μεταφορική εκτος του ταχυδρομείου (local post office οπως το αναφέρουν στα email τους) , διαπίστωσα πως δν ειναι πουθενά και επειδη δεν βλεπω να βγάζω άκρη μήπως μπορει κανεις να με κατατοπίσει σχετικά με το πως μπορώ τουλάχιστον να παρω πίσω τα λεφτά μου απο το πειπαλ , δλδ να μου ξανά βάλει το πειπαλ πίσω τα λεφτά που τους έδωσα λόγω μη παραλαβής του δέματος ;;

Δημοσ.

Έχω καιρό να αγοράσω με paypal. Παλιότερα που ήταν το όριο για dispute 45 ημέρες, όταν τελείωνε ο χρόνος (π.χ. στις 40) μπορούσες να κάνεις dispute.

Τώρα που έχει μεγαλώσει το όριο δεν γνωρίζω, πάντως στις 30 ημέρες είναι νωρίς. Δεν έχεις tracking number ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

Συγγνώμη αλλα ειμαι καινούργιος στο σάιτ και δν εχω καταλάβει ακριβώς πως κινούνται τα πράγματα εδω

Όσο για το tracking number μου δώσανε ενα το οποίο παραθέτω παρακάτω τι λέει , και οταν τους ειπα που ειναι το δέμα μου απάντησαν πως δν υπάρχει tracking number για αυτο το δέμα για να δουν κ αυτοί που ειναι , το αλλο σχετικά με το dispute δν το κατάλαβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...