Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Θελω να με βοηθησει καποιος σε ενα θεμα που εχω επειδη ειμαι τελειως ασχετος. Θελω να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια συσκευη και ποσο αξιοπιστη ειναι για να εχω ασυρματο ιντερνετ στο σταθερο υπολογιστη. Το σπιτι μου ειναι γεματο τοιχους και απο το δωματιο που ειναι το ιντερνετ μεχρι το δωματιο που εχω το λαπτοπ μου πιστευω οτι χανει πολυ απο τη δυναμη του.
Οπως το αντιλαμβανομαι εχω δυο επιλογες

1) Να μεταφερω το modem/router, δε ξερω πως λεγεται, σε σημειο οπου δεν υπαρχει κανενα αντικειμενο ή τοιχος μεχρι το δωματιο μου αλλα ουτε και απο το δωματιο του κεντρικου υπολογιστη και να συνδεεται στον κεντρικο με ενα μακρυτερο καλωδιο που το υπολογισα γυρω στα 11 μετρα για να πηγαινει τοιχο τοιχο.

2) Να μεταφερω το modem/router σε αυτο το σημειο αλλα ο σταθερος να εχει ιντερνετ μεσα απο μια συσκευη που θα παιρνει το σημα απο το modem/router.

Εγω προτιμω τη δευτερη επιλογη για να μην μπλεκω με καλωδια. Ωστοσο δε ξερω ποσο θα κοστισει η καθε επιλογη. Ελπιζω να μην λεω αρλουμπες. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Υ.Γ Modem ή Router τελικα;  

Y.Γ2 Δε ξερω αν το εβαλα στη σωστη ενοτητα. Με συγχωρειτε αν δεν ανηκει εδω.

Δημοσ.

Και ουσιαστικα με αυτο ειναι σαν εχω κανει τον υπολογιστει λαπτοπ; Δηλαδη θα μου βγαζει κατω δεξια οσα wifi βρισκει και θα επιλεγω το δικο μου και θα βαζω το κωδικο κλπ κλπ; Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταω σε αυτα; Δηλαδη πως ξεχωριζω ενα καλο απο ενα κακο; Τελος, εχει να κανει με τον υπολογιστη; Δηλαδη καποια κανουν για τον υπολογιστη μου ενω καποια αλλα οχι; 

Δημοσ.

Και ουσιαστικα με αυτο ειναι σαν εχω κανει τον υπολογιστει λαπτοπ; Δηλαδη θα μου βγαζει κατω δεξια οσα wifi βρισκει και θα επιλεγω το δικο μου και θα βαζω το κωδικο κλπ κλπ; Υπαρχει κατι που πρεπει να κοιταω σε αυτα; Δηλαδη πως ξεχωριζω ενα καλο απο ενα κακο; Τελος, εχει να κανει με τον υπολογιστη; Δηλαδη καποια κανουν για τον υπολογιστη μου ενω καποια αλλα οχι; 

Ακριβώς.

Περνάς και drivers την πρώτη φορά και είσαι έτοιμος...

Όσο για την ποιότητα...ε συνήθως και τα πιο ακριβά είναι ποιο αξιόπιστα...

Επίσης όταν πας για την αγορά βεβαιώσου ότι κάνουν για τα windows σου...δλδ κάπου στην περιγραφή θα γράφει...για windows 7-8-10 κτλ ή ό,τι άλλο λειτουργικό χρησιμοποιείς...

Δημοσ.

:confused:  Τωρα πηρα τις πληροφοριες μου και εφυγα κυριος! Εχασες την ευκαιρια! Να σαι καλα φιλε! Καλο βραδυ

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα προτεινα αφου η αποσταση ειναι 11 μετρα για καλωδιο , να βαλεις καλωδιο να ξεμπερδευεις, με 12 ευρω θα κανεις την δουλεια σου απροβληματιστα χωρις αποσυνδεσεις κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...