Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά θέλω να φτιάξω ένα κεντητό σήμα(patch) αλλά ένα μόνο σχεδόν κάνεις δε μου φτιάχνει ή ζητάνε αρκετά λεφτά..

ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω το σχέδιο για μηχανή κεντήματος ώστε να τους το πάω έτοιμο σα σχέδιο(να γλιτώσω αυτά τα έξοδα)??

Δημοσ.

Γι'αυτό που ζητάς δεν έχω ιδέα αλλά μπορείς να μπεις στο etsy και να ψάξεις για patch ή iron-on patch που κολλάνε στο ύφασμα με το σίδερο.Μερικοί έχουν καλές τιμές/κομμάτι.

Δημοσ.

παιδιά θέλω να φτιάξω ένα κεντητό σήμα(patch) αλλά ένα μόνο σχεδόν κάνεις δε μου φτιάχνει ή ζητάνε αρκετά λεφτά..

ξέρει κανείς με πιο πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω το σχέδιο για μηχανή κεντήματος ώστε να τους το πάω έτοιμο σα σχέδιο(να γλιτώσω αυτά τα έξοδα)??

επειδη ειχα ρωτησει για κεντητη μπλουζα στην ουσια και ενα να θες αυτοι πρεπει να φτιαξιυν την μακετα οποτε πληρωνεις την μακετα.σε μπλουζα ειχα ακουσει για κανα 50 ευρω
Δημοσ.

Γι'αυτό που ζητάς δεν έχω ιδέα αλλά μπορείς να μπεις στο etsy και να ψάξεις για patch ή iron-on patch που κολλάνε στο ύφασμα με το σίδερο.Μερικοί έχουν καλές τιμές/κομμάτι.

ναι εχουν αλλα εγω θελω δικο μου σχεδιο..

επειδη ειχα ρωτησει για κεντητη μπλουζα στην ουσια και ενα να θες αυτοι πρεπει να φτιαξιυν την μακετα οποτε πληρωνεις την μακετα.σε μπλουζα ειχα ακουσει για κανα 50 ευρω

ναι οντως, γι αυτο ρωτησα μηπως μπορω καπως να φτιαξω εγω την μακετα(νομιζω ειναι προγραμμα)

Δημοσ.

μερικοι σου δινουν το option

εχεις βρει κανεναν?? γιατι εψαχνα της προαλες αλλα δεν καταφερα να βρω κατι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...