volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Εμμμ οχι, δεν φωνάζω και δεν βρίζω. οταν κανει καποιος μαλακια τι λες? αγαπητε παικτη δε συμφωνω με την ενεργεια σας κ την κατακρινω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 οταν κανει καποιος μαλακια τι λες? αγαπητε παικτη δε συμφωνω με την ενεργεια σας κ την κατακρινω Απλώς βλέπω στο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορώ να κρίνω και πολύ καθώς το σπορτ δεν το έχω παίξει, στο μπάσκετ είναι διαφορετικά. Απλώς θα πω ότι π.χ αυτό που έκανε είναι λάθος και θα έπρεπε να έχει κάνει αυτό κοκ. Ως αθλήτρια έχω μάθει να είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη και όταν βλέπω παιχνίδια και όταν παίζω παιχνίδια.
volos27 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ειχα καποτε μια σχεση με καποια που επαιζε μπασκετ,δεν ηταν κ τοσο ψύχραιμη.
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 οταν κανει καποιος μαλακια τι λες? αγαπητε παικτη δε συμφωνω με την ενεργεια σας κ την κατακρινω Δηλαδη τι θα επρεπε να πει ? σιγα μην σκισεις κανα καλσον,σηκω απανω μωρη τσουτσου που θες και φαουλ ? Και το φιλαθλο πνευμα ? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ειχα καποτε μια σχεση με καποια που επαιζε μπασκετ,δεν ηταν κ τοσο ψύχραιμη. Δεν είπα ότι είναι όλες ψύχραιμες, πάντως οι περισσότερες που παίζουν σε υψηλό επίπεδο είναι και ειδικά οι ξένες (με μερικές εξαιρέσεις). Όταν επίσης χάνεις την ψυχραιμία σου, συνήθως χάνεις και την αυτοσυγκέντρωση σου. Για εμένα προσωπικά δεν έχει νόημα.
astrosunnefo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Απλώς βλέπω στο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορώ να κρίνω και πολύ καθώς το σπορτ δεν το έχω παίξει, στο μπάσκετ είναι διαφορετικά. Απλώς θα πω ότι π.χ αυτό που έκανε είναι λάθος και θα έπρεπε να έχει κάνει αυτό κοκ. Ως αθλήτρια έχω μάθει να είμαι πάρα πολύ ψύχραιμη και όταν βλέπω παιχνίδια και όταν παίζω παιχνίδια. Αν κρίνω κι από άλλες σου απαντήσεις, που έχει τύχει να δω, το λένε επίπεδο. Και σε πάω πολύ, να ξέρεις. Πάντως, είναι ωραίο να παθιάζεται κανείς (και το γουστάρω πολύ), αλλά να παθιάζεται με όμορφο τρόπο. Αλλιώς καταντάει γελοιότητα, το λιγότερο. 1
bluesattack Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Όταν επίσης χάνεις την ψυχραιμία σου, συνήθως χάνεις και την αυτοσυγκέντρωση σου. Για εμένα προσωπικά δεν έχει νόημα. Προφανως και οφειλουν οι παικτες να ειναι ψυχραιμοι.ΕΙΔΙΚΑ οι αντιπαλοι παικτες.Δεν μπορει ο καθε οξυθυμος αγροικος να παιρνει τα ποδια των παικτων μας.Το ποδοσφαιρο ειναι φινετσατο αθλημα, ντελικατο, τεχνη.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Αν κρίνω κι από άλλες σου απαντήσεις, που έχει τύχει να δω, το λένε επίπεδο. Και σε πάω πολύ, να ξέρεις. Πάντως, είναι ωραίο να παθιάζεται κανείς (και το γουστάρω πολύ), αλλά να παθιάζεται με όμορφο τρόπο. Αλλιώς καταντάει γελοιότητα, το λιγότερο. Πάντα ήμουν της νοοτροπίας είναι ότι θα το δείξεις μες στο γήπεδο με το πως θα παίξεις και όχι με το τι θα πεις. Ξέρεις τι βρίσιμο έχω ακούσει; Ούτε που με ενδιαφέρει. Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι με βριζανε οι αντίπαλοι και οι γονείς.Αποτέλεσμα; Να έχω βάλει 25 πόντους από τους 110 και αυτές να έχουν βάλει συνολικά 24. Το αποτέλεσμα μετράει. Αλλά όντως υπάρχουν άτομα που είναι πιο εύθικτα και επηρεάζονται, αλλά αρνητικά και άλλα θετικά. Το θέμα είναι να μην περάσεις τη γραμμή Προφανως και οφειλουν οι παικτες να ειναι ψυχραιμοι.ΕΙΔΙΚΑ οι αντιπαλοι παικτες.Δεν μπορει ο καθε οξυθυμος αγροικος να παιρνει τα ποδια των παικτων μας.Το ποδοσφαιρο ειναι φινετσατο αθλημα, ντελικατο, τεχνη. Το ποδόσφαιρο δυστυχώς ή ευτυχώς έχει πολύ ξύλο χωρίς να υπάρχει η έννοια του foul όπως υπάρχει στο μπάσκετ. Για να παίξεις πρέπει και να το αποδεχτείς.
Mau-Maus Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 110 πόντοι??? Σίγουρα παίζεις στο γυναικείο?? :-) ~~~~ Ts Αν είσαι άντρας και μπάλα να μην βλέπεις, δεν είσαι αδελφή ψυχή Αν είσαι αδελφή ψυχή όσο Γιούρο και να δεις άντρας δεν γίνεσαι χαχα..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 110 πόντοι??? Σίγουρα παίζεις στο γυναικείο?? :-) Δεν μιλάω για γυναικεία κατηγορία, ήταν νεάνιδες (Α κατηγ).Αλλά και στις γυναίκες μην νομίζεις υπάρχουν τέτοια σκορ π.χ Ολυμπιακός. Αλλά το point μου δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά ότι δεν έχει σημασία τι λέει ο άλλος, αρκεί εσύ να κάνεις τη δουλειά σου μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει νόημα να μπαίνεις σε κόντρα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γυάλα με χρυσόψαρα έχετε στο σπίτι??? 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις