Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα σοβαρό πρόβλημα με τον υπολογιστή μου.Ξαφνικα κρασαρι...Στις καλες περιπτώσεις η οθόνη σταματάει να λειτουργεί η δείχνει οτι νανε και επανέρχεστε μετά απο λιγο και λεει το σύστημα οι drivers σταματήσαν να λειτουργούν και ανακτήθηκαν με επιτιχια.Και στις κακες κρασαρι τέλειος και δεν ανταποκρινετε με τιποτα και πρέπει να τον κλείσεις απο το κουμπι.Πιστευω οτι φτενέ οι drivers οι η κάρτα γραφικων.Βεβαια μπορεί να πέφτω και εξω.Αλλαξα μερικούς drivers χωρίς ομως αποτέλεσμα,το πρόβλημα εξακολουθεί να υπαρχει.Και εχω αρχίσει να απελπίζομαι επειδή τα κρασαρισματα γίνονται όλο και πιο συχνά κιριως οταν παιζω παιχνιδια.Αυτην την στιγμή ειμαι με την on board καρτα γραφικών της μητρικής γιατι πριν δεν ανοιγε ο υπολογιστης.Επισης ελενξα της θερμοκρασίες ολα σε φυσιολογικά πλαίσια ειναι απο 30-35 ακομη και τηε καρτας γραφικών μου.

Το σύστημα μου ειναι:
cart:Asus radeon R9 270
Cpu:Intel i7 6700k
ram:ddr4 16giga 3000Mgh
Mobo:Z170-a
Psu:Corsair RMx Series 750W
2 σκληρή δίσκοι 1 τερρα ο καθένας Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ
1 SSD Samsung 850 Evo 250GB.

Δημοσ.

κρασάρει*

ειχα και εγω ενα θεματακι σημερα, για εμενα επαιξε το ddu σωστα μονο οταν το ετρεξα σε safe mode, οποτε καλο θα ηταν να το κανεις και εσυ ετσι και μετα ξαναπερνα drivers της gpu.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει άλλο πρόβλημα η κάρτα μου αν εχει οποιοδήποτε driver μεσα οταν πανε να φορτώσουν τα windows βγαζει μπλε οθωνει.Μονο αμα δεν εχω κανέναν driver δεν κρασαρει αλλα δεν την αναγνωρίζει η οθόνη μεσα απο το καλώδιο dvi.Η οθωνη αναγνωρίζει την καρτα μεσα απο καλώδιο vga με μετατροπέα σε αναλύσει 640χ480 χωρις να με αφήνει να παω μεγαλύτερη αναλώσει.Έχοντας ενα σωρο περίεργα χρώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...