Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω κανει μια αγορα απο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα το οποιο ειναι Ελληνικο αλλα με εδρα την Κυπρο οπως δειχνουν τα στοιχεια αποστολης.

Εχουν στειλει λαθος προιον, εστειλα με email οτι επιθυμω την επιστροφη του προιοντος και να μουν επιστραφουν τα χρηματα πισω. Δεν απαντησαν! Τους εστειλα το ιδιο μηνυμα στο facebook ουτε εκει απαντησαν. Εχουν ενα Ελληνικο νουμερπ 211.... και οταν καλεις δειχνει συνεχεια κατειλλημενο. Ατομο / μελος του insomnia,gr ειναι υπαλληλος του εν λογω κατ/τος και του εστειλα pm να μου πει γιατι δεν απαντανε. Μου ειπε οτι θα το διευθετησει οπως κ εκανε και μετα απο λιγο ελαβα email λεγοντας μου οτι αντι προτεινουν το λαθος προιον που εστειλαν με αλλα, 2 λινκ εστειλαν το 1ο ηταν εξαντλημενο να φανταστειτε. Για επιστροφη χρηματων ουτε λογος, τους απαντησα ξανα κ τους ζητησα να μου πουν που να επιστρεψω το προιον και με ποιον τροπο θα λαβω τα χρηματα μου γιατι πληρωσα με αντικαταβολη!

Αγνοουνται εως και τωρα... Τα newsletter ομως να τα στειλουν Κυριακη δεν ξεχασαν.

Εστειλα παλι pm το μελος εδω στο φορουμ αλλα αυτ την φορα δεν μου απαντησε, ξανα εστειλα και στο fb και εκει το ιδιο.

Τι μου προτεινετε να κανω ετσι ωστε να μπορεσω να παρω τα χρηματα μου πισω;

Που θα πρεπει να απευθυνθω δεδομενου οτι το κατ/μα ειναι Ελληνικο αλλα εχει εδρα Κυπρο;

Δημοσ.

Καλημερα,

Εχω κανει μια αγορα απο γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα το οποιο ειναι Ελληνικο αλλα με εδρα την Κυπρο οπως δειχνουν τα στοιχεια αποστολης.

Εχουν στειλει λαθος προιον, εστειλα με email οτι επιθυμω την επιστροφη του προιοντος και να μουν επιστραφουν τα χρηματα πισω. Δεν απαντησαν! Τους εστειλα το ιδιο μηνυμα στο facebook ουτε εκει απαντησαν. Εχουν ενα Ελληνικο νουμερπ 211.... και οταν καλεις δειχνει συνεχεια κατειλλημενο. Ατομο / μελος του insomnia,gr ειναι υπαλληλος του εν λογω κατ/τος και του εστειλα pm να μου πει γιατι δεν απαντανε. Μου ειπε οτι θα το διευθετησει οπως κ εκανε και μετα απο λιγο ελαβα email λεγοντας μου οτι αντι προτεινουν το λαθος προιον που εστειλαν με αλλα, 2 λινκ εστειλαν το 1ο ηταν εξαντλημενο να φανταστειτε. Για επιστροφη χρηματων ουτε λογος, τους απαντησα ξανα κ τους ζητησα να μου πουν που να επιστρεψω το προιον και με ποιον τροπο θα λαβω τα χρηματα μου γιατι πληρωσα με αντικαταβολη!

Αγνοουνται εως και τωρα... Τα newsletter ομως να τα στειλουν Κυριακη δεν ξεχασαν.

Εστειλα παλι pm το μελος εδω στο φορουμ αλλα αυτ την φορα δεν μου απαντησε, ξανα εστειλα και στο fb και εκει το ιδιο.

Τι μου προτεινετε να κανω ετσι ωστε να μπορεσω να παρω τα χρηματα μου πισω;

Που θα πρεπει να απευθυνθω δεδομενου οτι το κατ/μα ειναι Ελληνικο αλλα εχει εδρα Κυπρο;

Πρώτα απόλα το μέλος που έστειλες το pm είναι υπάλληλος.

Άρα αυτό που μπορούσε να κάνει κατ' εμέ το έκανε

Δεν νομίζω να είναι ο αρμόδιος για την επιστροφή των χρημάτων σου, και δεν χρειάζεται να τον εμπλέκεις περαιτέρω.

Εφόσον δεν δείς χαϊρι καταγγελία στο ΙΝΚΑ. Επειδή όμως με μπέρδεψες και δεν ξέρω αν είσαι Ελλάδα ή Κύπρο, θα πρέπει να απευθυνθείς στον αρμόδιο Οργανισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Μα γι'αυτο το ανεφερα πιο πανω οτι το μελος το διευθετησε αμεσως. Απο εκει και περα η εταιρεια απων. Τωρα αν ειναι μονο υπαλληλος η' μετοχος αυτο δεν με αφορα και δεν ξερω αν εσυ οπως το αναφερες ξερεις κατι παραπανω. Εν πασει περιπτωση το ζητημα ειναι αλλο.

Εγω ειμαι Ελλαδα, η εταιρεια "εμφανιζεται στην Κυπρο".

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε και εμένα πρώτη φορά newsletter χωρίς να θυμάμαι να γράφτηκα ποτέ.. Είδα στην επικοινωνία ένα τηλ +44 και γενικά όχι πολλά πολλά για την επικοινωνία.

Δημοσ.

Πότε επικοινώνησες μαζί τους; Μπορεί να είναι κλειστά ΣΚ και να σου απάντησε ο insomniac/υπάλληλος κατ' εξαίρεση. Το Newsletter προφανώς και αποστέλλεται με scheduler.

Κάνεις υπομονή 1-2 ημέρες πιέζοντας τους με emails και αν δεν το τακτοποιήσουν, προχωράς στα ανάλογα βήματα. 

Δημοσ.

Πότε επικοινώνησες μαζί τους; Μπορεί να είναι κλειστά ΣΚ και να σου απάντησε ο insomniac/υπάλληλος κατ' εξαίρεση. Το Newsletter προφανώς και αποστέλλεται με scheduler.

Κάνεις υπομονή 1-2 ημέρες πιέζοντας τους με emails και αν δεν το τακτοποιήσουν, προχωράς στα ανάλογα βήματα.

Απο 8 Ιουνιου ημερα Τεταρτη τους ψαχνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...