johnmegarythmos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 καλησπερα σου επσυναπτω ολα τα προγραμματα της vodafone για ενοπλες δυναμεις και σωματα ασφαλειας . Υπαρχει το 5gb με 9 ευρω χωρις στικακι ή 11 ευρω με στικακι απο 25 ευρω Υπαρχει το 10gb με 17,50ευρω απο 35 ευρω (-50%) και το τριτο πακετο και το μεγαλυτερο σε ογκο ειναι το προγραμμα 20gb με 29,35 ευρω ( -35% ) απο 45 ευρω . Σημειωση : μπορει με την αλλαγη φπα στο 24% να εχουνε αυξηθει οι τιμες επικοινωνησε με το military club και ζητα να σου τα στειλουνε με email εγω αυτο ειχα κανει !. Οσο για την wind παντα δινει πιο οικονομικες τιμες στα πακετα ιντερνετ δεν ξερω γιατι αλλα το κανει! Αμα ειχες πχ καποιο παραθυρο πχ σε ενα παταρι και ηξερες οτι εχει 4g ή φουλ 3g με καλες ταχυτες που μεσα στο σπιτι σε αλλα σημεια δεν εχεις καλο 3g θα εβαζα wind σε ενα mifi ή στο κινητο μου σαν hotspot και θα το εβαζα στο παταρι και θα εμπαινα με wifi σε ολες τις αλλες συσκευες και θα το εκμετελευομουνα . BROADBAND INTERNET NEW.pdf ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΗΣ.pdf ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ.pdf 1
zampeiros22 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ψάχνω και εγώ ένα πακέτο σαν επιχείρηση ή ατομικό που να έχει λεπτά προς όλους και να δίνει και καλή επιδότηση συσκευής.Έίμαι ήδη στην cosmote καρτοσυμβόλαιο πληρώνω 23,71 και δεν έχει τίποτα το πακέτο γτ είναι παλιό και προσφορά καλή δεν μου κάνουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα