Keratsini30 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα lg v10 και μου λέει ένας φίλος μου να το κάνω ανταλλαγή με ένα nexus 6 p που έχει.. Αξίζει να κάνω αυτήν την ανταλλαγή ή οχι? Ευχαριστώ
technology_guy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα στην ομάδα έχω ένα lg v10 και μου λέει ένας φίλος μου να το κάνω ανταλλαγή με ένα nexus 6 p που έχει.. Αξίζει να κάνω αυτήν την ανταλλαγή ή οχι? Ευχαριστώ Αξιζει. Ο 810 ειναι αρκετα καλυτερος απο τον 808 και εχει φυιαχτει το θεμα με τις θερμοκρασιες.
Keratsini30 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση αλλά κατά τα άλλα το lg v10 έχει 4 ραμ έναντι 3 που έχει το 6p
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Εννοειται οτι αξιζει η αλλαγη αρκει μονο να σιγουρευτεις οτι το κινητο του φιλου σου ειναι στην πενα και δεν παει να σε κοροιδεψει. Το λεω αυτο γιατι το V10 το εχουμε δει και κατω απο 400ευρω να φθανει αρκετες φορες ενω το Nexus 6p(ιδιες διαστασεις πανω κατω)κατω απο 450-470δεν εχει πεσει και παλι ανεβηκε η τιμη του λογω λιγης διαθεσιμοτητας. Αρα μεγαλη προσοχη στον ελεγχο της συσκευης καθως κατι μου λεει οτι ισως εχει καποιο προβλημα το κινητο του και προσπαθει να στο σπρωξει.Να τσεκαρεις και την εγγυηση εννοειται του κινητου. Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση αλλά κατά τα άλλα το lg v10 έχει 4 ραμ έναντι 3 που έχει το 6p Το V10 και 30gb Vram μπορει να εχει. Το pure android του nexus ομως ειναι σαν να εχει 4.5-5gb ram ομως αυτη ειναι η διαφορα. Βαλε σε αυτο και τις αναβαθμισεις που ειναι περισσοτερες για αυτο και πρωτες απο ολους,βαλε και το γεγονος οτι στο V10 τωρα αρχισαν να παιρνουν ορισμενες συσκευες Android 6(ενω το Nexus 6p εχει παρει εδω και ποσους μηνες). Δεν ειναι και τυχαια η τοσο γρηγορη πτωση τιμης του. Επισης το Nexus εκτως των αλλων εχει και καλυτερη μπαταρια.
Keratsini30 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ απλά το φοβόμουν λίγο λογο κάμερας και ραμ αλλά έκανα λαθοε
blueangel3 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Νομίζω,αξίζει το Nexus 6P,είναι εκπληκτικό τηλέφωνο και δεν πειράζει που έχει 1gb λιγότερο ram.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Και αξίζει και δεν αξίζει. Αξίζει γιατί: - Θα πάρεις καθαρό android - Θα πάρεις εξωτερικά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία - Θα πάρεις ομορφότερη κατασκευή (υποκειμενικό) - Θα πάρεις ισχυρότερο SoC - Θα πάρεις αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας - Θα πάρεις amoled οθόνη καλύτερης ευκρίνειας στον ήλιο Δεν αξίζει γιατί: - Θα χάσεις την δυνατή κατασκευή της συσκευής - Θα χάσεις την καλύτερη κάμερα - Θα χάσεις τη micro-USB υποδοχή (ναι δεν θεωρώ την Type C του Nexus ως προτέρημα) - Θα χάσεις την αφαιρούμενη μπαταρία, την θύρα micro-SD, το IR και το ράδιο (δεν έχει τίποτε από αυτά το nexus) - Θα χάσεις τον hi-fi ήχο από τα ακουστικά - Για Ελλάδα θα χάσεις και την εγγύηση της LG που είναι γαμάτη. Τώρα από άποψη αξίας ναι το Nexus 6P είναι η ανώτερη συσκευή. Καθαρά τιμολογιακά να το δούμε δίνεις μια συσκευή Α και παίρνεις μια ακριβότερη με μεγαλύτερη λογισμική υποστήριξη σε βάθος χρόνου. Πρέπει όμως να βάλεις κάτω τι θες και έπειτα να δεις αν σε συμφέρει ή όχι. Εμένα ας πούμε δεν θα με ενδιέφερε η ανταλλαγή γιατί είμαι μουσικόφιλος και συνεπώς θέλω τη συσκευή μου ικανότατη στα του ήχου (με ακουστικά πάντα). Εσύ όμως μπορεί να προτιμάς ταχύτητα και πλοήγηση στα μενού και τις εφαρμογές όπου και εκεί εννοείται ότι συμφέρει να κάνεις την αλλαγή. Δική σου η απόφαση. 3
Drapetswna Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Ναι σίγουρα είναι ότι βολεύει των κάθε ένα Εμένα εκτός από την κάμερα δεν με ενδιαφέρει Αποσπομενη μπαταρία (Γιατί κάθε βράδυ το φορτιζω και με βγάζει ίσα ίσα με νορμάλ χρήση) δεν θέλω να κουβαλάω δεύτερή Όσο αφορά των ήχο στα ακουστικά δεν τα έχω ανοίξει καν να φανταστείς Ούτε sd δεν βάζω γτ γενικά δεν γεμίζω το κινητό τα 32 γβ μου είναι αρκετά
johnyboy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αξιζει. Ο 810 ειναι αρκετα καλυτερος απο τον 808 και εχει φυιαχτει το θεμα με τις θερμοκρασιες. σιγά την διαφορά που θα δει σε καθημερινή χρήση.μόνο στα benchmarks είναι η διαφορά. το θέμα με τις θερμοκρασίες παραμένει, γκρινιάζουν κάποιοι ακόμα για υπερθέρμανση.είναι θέμα του 810 και όχι του κινητού. αν σε ενδιαφέρει η κάμερα κάτσε στο v10, δύσκολα θα βρεις καλύτερη κάμερα σε android από τα lg.μπορεί να είναι γτπ στα υπόλοιπα αλλά στην κάμερα δεν έχουν αντίπαλο και ας μαζευτούν τα σαμ φανμπόυς τώρα να που το αντίθετο που στα σαμ ενώ στο κινητό φαίνονται γαμάτες λόγο αμολεντ, αμα την βάλεις στο πισι χάνουν.βέβαια είναι μικρή η διαφορά sam lg στην κάμερα, αλλά υπάρχει. υγ βτς εγώ θα έπαιρνα το 6p αλλά όχι γιατί είναι 0.5% πιο γρήγορο pure android και burnamoled, αλλά επειδή είναι nexus και έχει ένα σωρό καστομιές.
Mariosts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τα είχα και τα 2 και το θέμα είναι απλό μην κοιτάτε των 808 με των 810 και λέτε ότι είναι μικρή η διαφορά. Όταν των 810 της συσκευής εχει πάνω με pure Android τότε το κινητό πετάει νιώθεις ότι έχεις των 820. Το μόνο καλό για μένα στο LG είναι η κάμερα kai sd και για μερικούς είναι και η αποσπομενη μπαταρία αλλά για μένα δεν έχει νόημα όταν κρατάει τόσο λίγο καλύτερα να αγοράσεις ένα κινητό με μεγαλύτερη μπαταρία πάρα βγάλε βάλε κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα