Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμη τα επεισοδια στο EURO θελω να κανω το εξης ερωτημα.. για ποιο λογο αυτοι οι ανθρωποι εχουν τοσο μισος χωρις και σχεδον θελουν να σκοτωσουν (και μερικες φορες το κανουν) οπαδους αντιπαλης ομαδας; Πραγματικα δε το χωραει το μυαλο μου.

Δημοσ.

το ποιο βασικο, ολοι οι hooligans δεν ειναι νηφαλιοι...απο εκει και περα καταλαβαινεις.

Αγγλοι , Ρωσοι...enough said

• Like 1
Δημοσ.

Αγγλοι , Ρωσοι...enough said

Nope

Αυτό το Euro δείχνει το πόσο ανίκανοι είναι οι Γάλλοι, είναι πραγματικά απίστευτο ότι έχουν γίνει όλα αυτά,πέρασαν υβριστικά πανό,πλακώνονται στις εξέδρες,στα πεζοδρόμια,στις καφετέριες και ψάχνεις να βρεις Γάλλο αστυνομικό.

Λογικά θα τρέχει να κρυφτεί, έτσι εκπαιδεύονται αυτοί 

Δημοσ.

Με αφορμη τα επεισοδια στο EURO θελω να κανω το εξης ερωτημα.. για ποιο λογο αυτοι οι ανθρωποι εχουν τοσο μισος χωρις και σχεδον θελουν να σκοτωσουν (και μερικες φορες το κανουν) οπαδους αντιπαλης ομαδας; Πραγματικα δε το χωραει το μυαλο μου.

Δεν έγινε κανένα επεισόδιο.Λίγος συνωστισμός ήταν

Δημοσ.

Στον άνθρωπο είναι καθαρά. Έχουν μίσος ανάβουν εύκολα τα νεύρα τους είναι τσίτα συνέχεια οπότε και γίνονται αυτά τα επεισόδια

Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν νομίζω πως η ακροδεξιά είναι ο λόγος των επεισοδίων. είναι δυστυχώς ο φανατισμός που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και που εκτρέφεται από μικρή ηλικία.

Δημοσ.

Τσου,η άνοδος της ακροδεξιάς φταίει. Άνοδος που οφείλεται στην αποτυχία της αριστεράς να διαδεχθεί το αποτυχημένο κέντρο

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι γιατί όταν δεν είχε ανέβει η ακροδεξια, όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη διεξάγονταν σε πολύ φιλήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον...πάντα.

Δημοσ.

για ποιο λογο αυτοι οι ανθρωποι εχουν τοσο μισος χωρις και σχεδον θελουν να σκοτωσουν (και μερικες φορες το κανουν) οπαδους αντιπαλης ομαδας;

Εγκεφαλικη δυσλειτουργια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...