Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Στην Ελλαδα αυτα και αλλα πολλα γινονται καθε αγωνιστικη αλλα δεν ενδιαφερει κανεναν. Στο Euro αμα πεσει καρφιτσα ποσο μαλλον να γινουν επεισοδια, πρωτο θεμα παντου, οι δε Ελληνες συγκλονισμενοι-ανησυχοι-απογοητευμενοι απο την αγριοτητα των Ρωσσων/Αγγλων/whatever καθως και το fail ( ? ) των Γαλλων να περιορισουν τους Αυστραλοπιθηκους. Τοση υποκρισια δεν την χωραει ουτε το ιντερνετ. Αρα ας ξεκινησουμε απο αυτο πρωτα και μετα παμε και στις αιτιες του χουλιγκανισμου. Εγώ δεν βλέπω ούτε υποκρισίες και συγκλονισμένους ούτε τίποτα τέτοια που αναφέρεις. Βλέπω απλά μια καταγραφή των γεγονότων και οι έλληνες είμαστε συνηθησμένοι σε τέτοια πάνω κάτω γιατί ολο και κάτι θα γίνει σε κάποια αγωνιστική. Είναι γνωστό οτι οι Ρώσοι είναι άγριοι και εκπαιδευμένοι στα χουλιγκανιλίκια, πλακώνονται μεταξύ τους με τις ομάδες. Μου δίνεις την εντύπωση οτι απλά κάθεσαι και γράφεις για να γράψεις κάτι εναντίον της Ελλάδας και των συμπολιτών σου. Σιγά την υποκρισία που δεν χωράει ούτε το internet να πούμε.
khr1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάντως οι Άγγλοι τρώνε πολλές φάπες απ οτι έχω δει να κυκλοφορεί σε βίντεο. Τα περισσότερα ντου τας τα πήραν οι Ρώσοι. Αυτο ωφειλεται στο οτι οι αγγλοι που ειναι στις firms(συμμοριες των ομαδων στην Αγγλια) δεν εχουνε διαβατηριο για να βγουνε απο την χωρα τους. Για αυτο δεν πηγανε τα καλυτερα κολοπαιδα τους εκει αλλα καποιοι πιο light και για αυτο τις μαζευουνε. Οι Ρωσοι εχουνε παει με σκοπο να ριξουνε πολυ ξυλο και να δειξουνε οτι ειναι καλυτεροι hooligan ειχε πει ενα "παλικαρι" σε μια συνεντευξη. Τελος μην πιστευετε οτι ολοι οι αγγλοι,ρωσσοι ειναι στους δρομους και τις παιζουνε, εχει και κοσμο πολιτισμενο στην Γαλλια απο ολες τις χωρες που βλεπει τα ματσακια μαζι με ανθρωπους απο αλλες χωρες,χορευουνε, πινουνε και γενικα περνανε καλα Και αυτοι ιναι πολυ περισσοτεροι απο αυτους που τις; παιζουν. 2
margaritagr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πάντως αν πάνε και οι Τούρκοι θα δούμε ωραίες φάσεις!
YourTrueLegend Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ε ναι, "ωραια φαση" να σκοτωνονται ανθρωποι (ή και πιθηκοι τελος παντων) στους δρομους κι εσυ να βλεπεις τις φωτος και τα βιντεο απο το pc σου πινοντας καφεδακι. Αβυσσος η ψυχη του... "ανθρωπου". Εγώ δεν βλέπω ούτε υποκρισίες και συγκλονισμένους ούτε τίποτα τέτοια που αναφέρεις. Βλέπω απλά μια καταγραφή των γεγονότων και οι έλληνες είμαστε συνηθησμένοι σε τέτοια πάνω κάτω γιατί ολο και κάτι θα γίνει σε κάποια αγωνιστική. Είναι γνωστό οτι οι Ρώσοι είναι άγριοι και εκπαιδευμένοι στα χουλιγκανιλίκια, πλακώνονται μεταξύ τους με τις ομάδες. Μου δίνεις την εντύπωση οτι απλά κάθεσαι και γράφεις για να γράψεις κάτι εναντίον της Ελλάδας και των συμπολιτών σου. Σιγά την υποκρισία που δεν χωράει ούτε το internet να πούμε. Α αμα καταγραφετε γεγονοτα σε αυτο το τοπικ παω πασσο. Ομως εσεις οι "καταγραφεις γεγονοτων", που εισαστε οταν αυτα συμβαινουν καθε εβδομαδα στα ελληνικα γηπεδα να τα καταγραψετε κι εκεινα; Ασε, ξερω.
fotaras13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αυτο ωφειλεται στο οτι οι αγγλοι που ειναι στις firms(συμμοριες των ομαδων στην Αγγλια) δεν εχουνε διαβατηριο για να βγουνε απο την χωρα τους. Για αυτο δεν πηγανε τα καλυτερα κολοπαιδα τους εκει αλλα καποιοι πιο light και για αυτο τις μαζευουνε. Οι Ρωσοι εχουνε παει με σκοπο να ριξουνε πολυ ξυλο και να δειξουνε οτι ειναι καλυτεροι hooligan ειχε πει ενα "παλικαρι" σε μια συνεντευξη. Τελος μην πιστευετε οτι ολοι οι αγγλοι,ρωσσοι ειναι στους δρομους και τις παιζουνε, εχει και κοσμο πολιτισμενο στην Γαλλια απο ολες τις χωρες που βλεπει τα ματσακια μαζι με ανθρωπους απο αλλες χωρες,χορευουνε, πινουνε και γενικα περνανε καλα Και αυτοι ιναι πολυ περισσοτεροι απο αυτους που τις; παιζουν. Και τα υπόλοιπα "καλά" παιδιά τις Αγγλίας να σκάσουνε μύτη έχουν να μαζέψουν πολλές. Οι ρώσσοι εχουνε κατεβασει ατομα που μετρανε πολυ στα βιντεακια αν δεις μαμανε και δερνουνε σωμα με σωμα δεν τους κουνιεται κανεις αυτη τη στιγμη. Επίσης οι οπαδοί της Μαρσέιγ γνωστοί ακροαριστεροί (ενώ κατα τα αλλα ειναι μονο οι ακροδεξιοι στα επεισόδια) φαγανε παρα πολλες τις προαλλες στη Μασσαλία μαζι με τους Άγγλους. Επίσης δεν έγραψε κανείς ότι όλοι είναι στους δρόμους και πλακώνονται... Και όταν παίζει παναθηναικος-ολυμπιακος δεν ειναι ολοι οι οπαδοι να τα σπάνε... Συγκεκριμμενα ατομα ειναι καθε φορα...
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλα οι χουλιγκανς κανουν μικρο κακο, μιας και δεν εχουν μυαλο για να σκεφτουν για τις πραξεις τους που τις επιτρεπει το κρατος. Καλυτερα να λυσει πιο σοβαρα θεματα το κρατος, το οποιο κρατος, πχ οι λαθρομεταναστες.. Πλυση εγκεφαλου εχουν κανει στο κοσμο ο οποιος σκεφτεται για μικροπροβληματα οπως οι χουλιγκανς η οποια αλλη βλακεια, εδω δεν εχουμε λυσει ακομα το οικομικο και τους λαθρομεταναστες, μαλλον ειμαι απο τους λιγο που το βλεπει ετσι. Χουλιγκανς εχουμε και στην ελλαδα, σε καθε ματς, ελα σαλονικα και πανε τουμπα εχει μπολικους. Εθνικη Γαλλιας 95% αφρικανοι παικτες, αα ρε ευρωπη.. (χωρις να λεω κατι ρατσιστικα, αλλα αυτοι μονο γαλλοι δεν ειναι για μενα).
Muchacho Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλα οι χουλιγκανς κανουν μικρο κακο, μιας και δεν εχουν μυαλο για να σκεφτουν για τις πραξεις τους που τις επιτρεπει το κρατος. Καλυτερα να λυσει πιο σοβαρα θεματα το κρατος, το οποιο κρατος, πχ οι λαθρομεταναστες.. Πλυση εγκεφαλου εχουν κανει στο κοσμο ο οποιος σκεφτεται για μικροπροβληματα οπως οι χουλιγκανς η οποια αλλη βλακεια, εδω δεν εχουμε λυσει ακομα το οικομικο και τους λαθρομεταναστες, μαλλον ειμαι απο τους λιγο που το βλεπει ετσι. Χουλιγκανς εχουμε και στην ελλαδα, σε καθε ματς, ελα σαλονικα και πανε τουμπα εχει μπολικους. Εθνικη Γαλλιας 95% αφρικανοι παικτες, αα ρε ευρωπη.. (χωρις να λεω κατι ρατσιστικα, αλλα αυτοι μονο γαλλοι δεν ειναι για μενα). Ας αρχισουμε απο τα βασικα δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες αλλα μονο ανθρωποι.Απο εκει και περα το 100% της Εθνικης Γαλλιας απαρτιζεται απο Γαλλους ποδοσφαιριστες που τιμουν την φανελα.Εσυ σαν ρατσιστης εστιαζεις στο χρωμα τους αντι για τις ποδοσφαιρικες ικανοτητες που τους οδηγησε σε αυτην την θεση.Να μαντεψω δεν εισαι περηφανος πως υπαρχουν Ελληνες σαν τα αδερφια Αντετοκουμπο που μας τιμουν στα βαθη της Aμερικης. 2
TRILOBYTER Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ας αρχισουμε απο τα βασικα δεν υπαρχουν λαθρομεταναστες αλλα μονο ανθρωποι.Απο εκει και περα το 100% της Εθνικης Γαλλιας απαρτιζεται απο Γαλλους ποδοσφαιριστες που τιμουν την φανελα.Εσυ σαν ρατσιστης εστιαζεις στο χρωμα τους αντι για τις ποδοσφαιρικες ικανοτητες που τους οδηγησε σε αυτην την θεση.Να μαντεψω δεν εισαι περηφανος πως υπαρχουν Ελληνες σαν τα αδερφια Αντετοκουμπο που μας τιμουν στα βαθη της Aμερικης. Ολοι οι λαθρομεταναστες ειναι ανθρωποι οι οποιοι εχουν δικαιωματα. Ειπες βαρια κουβεντα χωρις να με ξερεις. Ειμαι 100% αντιθετος στο concept του ρατσισμου με βαση το χρωμα του δερματος, ειναι οτι πιο λανθασμενο υπαρχει. Ειμαι λιγο εθνικιστης, αυτο δε μπορω να το αρνηθω, αλλα ρατσιστης σιγουρα δεν ειμαι. Μακαρι να ερχοντουσαν στην ελλαδα ανθρωποι με ιδια πιστευω και θρησκειες και να ζουσαν αρμονικα εδω. Το χρωμα του δερματος δεν εχει να κανει με ολα αυτα. Πολυ απλα, και δεν ξερω γιατι, επειδη δεν ειμαι ειδικος, το σκουρο χρωμα του δερματος εχει ταυτιστει με ολα αυτα, γιατι συνηθως ειναι αυτες οι χωρες απο τις οποιες ερχονται πολλοι λαθρομεταναστες, φτωχεια και διαφορετικες θρησκειες και τροποι ζωης οι οποιες ειναι πολυ διαφορετικες απο αυτες του δυτικου πολιτισμου. Απλα αυτοι που δε ξερουν, και εχουν φαει πλυση εγγεφαλου, νομιζουν οτι οι αφρικανοιι η οι αραβες ειναι χειροτεροι απο αυτους λογω του χρωματος τους, το οποιο φυσικα ειναι λαθως. Εχω εναν πολυ καλο φιλο απο την Αιγυπτο, επισης ειχα φιλο απο τη σχολη απο την αφρικη, πανεξυπνο απο πολυ καλη οικογενεια με τον οποιο γιναμε φιλοι καλοι. Επισης εχω παει στην Ασια και εχω κρατησει επαφη με ατομα που γνωρισα εκει, και γαμω τα παιδια οπως θα λεγαμε εδω. Και τι λεμε τωρα, οι ασιατες ειναι και πιο εξελιγμενοι απο εμας σχεδον απο ολες τις αποψεις, πως μπορουμε εμεις να τους κρινουμε για το χρωμα τους! Το προηγουμενο ποστ μου ειχε να κανει καθαρα με την πολιτικη της Ευρωπης να δεχεται με αγκαλιες ολον τον κοσμο ανεξαρτητου θρησκειας, εκπαιδευσης και πιστευω. Ενας ανθρωπος που πιστευει σε πολυ διαφορετικα πραγματα απο εσενα, εχει μαθει εναν διαφορετικο τροπο ζωης και εχει διαφορετικη θρησκεια στην οποια εσυ και εγω ειμαστε infidels, πολυ απλα δε μπορει να ζησει εδω, ειδικα οταν ο ανθρωπος αυτος θελει να αλλαξει τα πιστευω μας και να επιβαλλει τα δικα του.. Οσο για τους παικτες στις εθνικες ομαδες, οι περισσοτεροι ειναι απλα υπηκοοι των χωρων αυτων, αλλο υπηκοος και αλλο Ελληνας. Οσοι απο αυτους εχουν γονεις γαλλους τοτε ναι ειναι γαλλοι, οι αλλοι απλα εγιναν γαλλοι καποια στιγμη στη ζωη τους (υπηκοοι). Αυτη ειναι η μεγαλη ευρωπη, οταν καποιος ειναι καλος στο αθλημα του, γινεται και υπηκοος της χωρας αυτης (εχουμε/ειχαμε και αρκετους εδω). Οταν ο αλλος ερχεται πισω στη πατριδα του απο την ταδε χωρα, δε του δινουν ταυτητα για να μη παρει συνταξη. Το ιδιο γινεται παντου, ειναι πολυ απλα τα πραγματα γιατι εχουμε μπλεξει ασχημα. Ολα αυτα εχουν να κανουν και με τη παγκοσμιοποιηση αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα.
Peleus17 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τα Media έκαναν την τρίχα τριχια. Είναι γνωστό πως όλη η Ευρώπη είναι σε κόντρα με την Ρωσία. Ειδικά Γαλλια-Γερμανια.
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν έχω τίποτα με τους μαύρους, αρκεί να μην προκαλούν. Έχω και γω αρκετούς φίλους μαύρους...
adi32 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ντροπη για το ανθρωπινο ειδος να γινονται αυτα Οι χωρες τους πρωτα και μετα η αστυνομια της Γαλλιας επρεπε να τους ειχαν μαζεψει και να ειναι ηδη φυλακη με απαγορευση εισοδου στα γηπεδα δια παντος Το ιδιο πρεπει να γινει και στην Ελλαδα οπου πρεπει να κλεισει καθε ειδους συνδεσμος ο οποιος εχει αποδειχθει οτι προαγει τη βια και οχι να πηγαινουν οι χουλιγκανς προεδροι να τους βγαζουν αθωους για τους δικους τους λογους Ο αθλητισμος βεβαια ειναι το προσχημα γι αυτα που γινονται Το χαμηλο επιπεδο μορφωσης η κριση και η εξαθλιωση ειναι αυτα που οδηγουν αυτα τα ατομα σε επιθετικη συμπεριφορα 1
TRILOBYTER Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Το χαμηλο επιπεδο μορφωσης η κριση και η εξαθλιωση ειναι αυτα που οδηγουν αυτα τα ατομα σε επιθετικη συμπεριφορα Και ξαφνικα ερχομαστε στα λογια μου.
LiquidTroll Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Όποιος έχει υπάρξει σε πέταλο οποιασδήποτε ομάδας , είτε Θύρα 7 , θυρα 13 , θύρα 21 , θύρα 4 κλπ κλπ κλπ....... και σήμερα είναι 30 + ........ Ξέρει ........ Το ίδιο πράγμα με την στρατολόγηση του ISIS...στρατολογούνε παιδιά μπερδεμένα , τα οποία πλακώνοντε , σκοτώνοντε , ή πάνε φυλακή.... Και οι αρχηγοί κυκλοφορούνε ελέυθεροι... Οπου αρχηγοί = πληρωμένοι οπαδοί που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του κάθε προέδρου , ή του κάθε ιδεολογικού κινήματος. Οπου αμορφωσιά και έλειψη παιδείας , τόσο πιο έυκολη η στρατολόγηση. Το αίσθημα του ανήκειν , το αίσθημα του ότι ανήκω σε μια οικογένεια και θα πολεμήσω για αυτήν , και το αίσθημα του ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ μόνο όταν γαμάω και δέρνω , είναι τα ευάλωτα σημεία του καθενός 20χρονου που ανήκει σε τέτοιες συμμορίες....γιατί δεν είναι οπαδοί , είναι συμμορίες. Οπότε όλα τα παραπάνω , βοηθάνε στο να φανατιστεί ένας ευάλωτος 20χρονος , ο οποίος είναι γυμνασμένος και οργισμένος , αλλά κατα βάθος είναι τέζα φοβισμένος . Φοβισμένος ότι αν δεν πλακωθεί είναι φλώρος και "λαγος". Φοβισμένος ότι αν δεν μαχαιρώσει θα τον διώξουνε απο την "familia" . Φοβισμένος ότι αν δεν γαμεί και δερνει , ΔΕΝ είναι άντρας. Τις αιτίες όλων των παραπάνω σας τις αφήνω να της αναλύσετε εσείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα