defacer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εθνικη Γαλλιας 95% αφρικανοι παικτες, αα ρε ευρωπη.. (χωρις να λεω κατι ρατσιστικα, αλλα αυτοι μονο γαλλοι δεν ειναι για μενα). Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν ρωτήσεις τους ίδιους κατ' ιδίαν θα σου πουν "είσαι τελείως μαλάκας και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου που θα μου πεις εσύ τι είμαι και τι δεν είμαι". Ή δημοσίως, τις προάλλες τα είπε όμορφα ο Jerome Boateng όταν έγινε κάτι αντίστοιχο εδώ Γερμανία. Το αν είναι Γάλλοι ή όχι εξαρτάται από το πού μεγάλωσε ο πατέρας τους ή από το πώς μεγάλωσαν οι ίδιοι; Ο Boateng καλή ώρα λέει δεν έχει πατήσει καν ποτέ το πόδι του στη Γκάνα. Τι είναι αν όχι Γερμανός; 2
HALF EVIL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Απόλυτη συμφωνία με τον από πάνω φίλο. Το ερώτημα που παραμένει είναι ως πότε η Ευρώπη θα αποτελεί το χωνευτήρι όλου του κόσμου. Αντί να γίνεται μια προσπάθεια από τον αναπτυγμένο κόσμο να βοηθήσει δημοκρατικές διακυβερνήσεις στον αναπτυσσόμενο κόσμο και να δημιουργήσει σταθερές υποδομές για ανάπτυξη , προτιμά να χωνεύει πρόσφυγες, μετανάστες , αρκετές φορές όχι με επιτυχία. Έτσι δημιουργούνται μέσα στα σπλάχνα της πυρήνες αντίδρασης, οργής, ριζοσπαστισμού με τα γνωστά αποτελέσματα και με τις γνωστές ντόπιες αντιδράσεις. Ένα είναι το γεγονός. Ο αναπτυγμένος κόσμος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα