GeorgeMarini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι 17 ετών, μαθητής Β' λυκείου (προσεχώς Γ) και για το καλοκαίρι θέλω να πάω στην Γερμανια να δουλεψω να βγάλω ένα σημαντικό ποσό. Θέλω να μάθω όμως αν μου επιτρέπεται να δουλεψω αφου είμαι ανήλικος ακόμα. Παρακαλώ αν δεν είστε σίγουροι μην απαντάτε με ανακρίβειες καθώς δεν είναι ένα απλό θέμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 κατσε τελειωσε το λυκειο και μετα βλεπεις τι θα κανεις...χωρις καν χαρτι λυκειου δεν θα σε παρουν ουτε για λουστρο στα παπουτσια των σκουπιδιαρεων!
GeorgeMarini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν πάω να δουλεψω σε καμία πολυεθνική. Θέλω να βρω μία δουλειά που μπορεί να δουλέψει ένας 17χρονος. Και για 2-3 μήνες, όχι μόνιμα. Άλλο πράμα ρωτησα, αν μου επιτρέπεται.
corsair04 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν πάω να δουλεψω σε καμία πολυεθνική. Θέλω να βρω μία δουλειά που μπορεί να δουλέψει ένας 17χρονος. Και για 2-3 μήνες, όχι μόνιμα. Άλλο πράμα ρωτησα, αν μου επιτρέπεται. αυτός που σου πρότεινε την δουλειά δεν ξέρει εάν είναι νόμιμο η όχι πως σου έκανε πρόταση η έτσι σου ήρθε να πας στην Γερμανία για δουλειά το καλοκαίρι
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 για να πας σε χωρα του εξωτερικου πρεπει να εχεις προσκληση η να δηλωσεις πως πας για διακοπες ξερω γω...δεν νμζ οτι ειναι αιντε ξυπνησα και παω να ψαξω δουλεια.Και οχι δεν επιτρεπεται να πιασεις νομιμη δουλεια εφοσον εισαι ανηλικος!
GeorgeMarini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δεν μου έχει προτείνει κάνεις κάποια δουλειά. Θα πάω να μείνω στον ξάδερφό μου ελπίζοντας να βρω μία. Είσαι σίγουρος ότι δεν μου επιτρέπεται ή έτσι το λες;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 αν θυμαμαι καλα η παγκοσμια νομοθεσια αναφερει οτι σε παιδια ανω των 14αρων μπορουν να κανουν ελαφρες νομιμες εργασιες...τωρα πως το μεταφραζει ο καθενας αυτο δεν ξερω...με ενα google search θα μαθεις ευκολα!
GeorgeMarini Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έχω ψάξει αρκετά στο γκουγκλ αλλά βγάζει θέματα με εργασία το εξωτερικό, αν επιτρέπεται να πάει ανήλικος το εξωτερικό. Αλλα στο θέμα μου δεν βρηκα κάτι.
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Για να καταλάβω, θα πας στην Γερμανία ένα ταξιδάκι και τι ακριβώς περιμένεις; Την γλώσσα την γνωρίζεις; Αν όχι τότε μην πας είναι σίγουρο ότι δεν θα βρεις τίποτα. Επίσης από την στιγμή που δεν είσαι μόνιμος κάτοικος της Γερμανίας δεν θα σε προσλάβει κανένας εργοδότης. Και μάλιστα θα τους κρεμάσεις σε 3 μήνες; Φίλε αυτά δεν παίζουν πουθενά και δεν ξέρω ποιος σου τα είπε. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ηλικιακά επιτρέπονται ορισμένες εργασίες, αλλά δεν εισαι Γερμανός οπότε δεν ξέρω αν ισχύει και για εσένα. Κατά τ' άλλα ο JohnTehGreek τα λέει πολύ σωστά.
tehAllantin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 θα μπορουσε να βρει κατι σε ελληνικο εστιατόριο φάση ή κάτι παρόποιο, δουλειά χωρίς κάποια requirements. Αλλα το να πας καπου χωρις να εισαι σιγουρος, καλυτερα βρες κατι Ελλαδα για καλοκαίρι, γλυτωνεις και τα εισιτήρια φαση
ravend Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Χωρίς μονιμη κατοικια anmeldung Χωρις γλωσσα Χωρις καποια ειδικευση Στη γερμανια εισαι αορατος σε μεγαλο ποσοστο,και σε τρεις μηνες ποσα περιμενεις να βγαλεις ας πουμε πχ? Σε ποια πολη αν επιτρέπεται;
bilya Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 για να πας σε χωρα του εξωτερικου πρεπει να εχεις προσκληση η να δηλωσεις πως πας για διακοπες ξερω γω...δεν νμζ οτι ειναι αιντε ξυπνησα και παω να ψαξω δουλεια.Και οχι δεν επιτρεπεται να πιασεις νομιμη δουλεια εφοσον εισαι ανηλικος!εγω για να ρθω uk απλα μπήκα αεροπλανο κ πηγα χοστελ. Στην γερμανια θέλει να πάει οχι στις ηπα
livefreeordie Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 καλά μη του λέτε ότι να ναι για την γλώσσα... υπάρχουν και τα ελληνικά εστιατόρια πχ εκεί. δεν είναι γενικά τόσο η γλώσσα το θέμα όσο ότι θέλει να δουλέψει για 3 μήνες και κανείς μάλλον δε θα τον πάρει για τόσο λίγο. ούτε οι εποχιακές δουλειές δεν κρατάνε τόσο λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα