Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο με mx brown switches και απο amazon αγγλιας χρεωνει μεταφορικα 36 ευρω.Απο που αλλο θα μπορουσα να το βρω να μην εχει πολλα μεταφορικα?

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο με mx brown switches και απο amazon αγγλιας χρεωνει μεταφορικα 36 ευρω.Απο που αλλο θα μπορουσα να το βρω να μην εχει πολλα μεταφορικα?

Το amazon Αγγλίας έχω την εντύπωση πως δε δέχεται γενικότερα Ελληνικές κάρτες χρεωστικές, θα πρέπει μάλλον να πας σε άλλο της Ευρώπης εκτός και αν κάνεις το "φόρτωμα" στο paypal.

Δημοσ.

Όλα τα ευρωπαϊκά δέχονται κανονικά εκτός από την Αγγλία. Δοκίμασε και αλλού όχι δεν έχω κάτι υπόψιν μου.

Δημοσ.

Επισεις προσεξε απο Αγγλια γιατι το Layout θα ειναι Αγγλικο και οχι NA. Με λιγα λογια μικρο αριστερο Shift και μεγαλο Enter. Αν δεν σε ενοχλει αυτο τοτε οκ.

Btw ποσο βγαινει η τιμη του για αγορα απο εξωτερικο.?

Δημοσ.

Ααα καταλαβα. Πω εχω μεινει πισω μιλαμε. Δεν μου λες? Δεν κοιτας το Strafe RGB οπου εχει και USB και εχει και ασπρη βαση οπου κανει  την διαφορα φωτησμου μερα με νυχτα. 

Δημοσ.

τα εχω δει και τα 2 απο κοντα το k70 εχει πιο στιβαρη κατασκευη και εχει macro keys για ενταση σιγαση κτλ.Αν δεν βρω το lux θα παω στο απλο rgb

• Like 1
Δημοσ.

Οκ απλα εχε στο νου σου οτι το απλο κ70 RGB δεν μπορει να αποδοσει 16 εκατομυρια χρωματα. Το Strafe κομπλε καθως και το Lux φανταζομαι.

Δημοσ.

Οκ απλα εχε στο νου σου οτι το απλο κ70 RGB δεν μπορει να αποδοσει 16 εκατομυρια χρωματα. Το Strafe κομπλε καθως και το Lux φανταζομαι.

Ότι μπορεί να δει το μάτι σου 16 εκατομμύρια χρώματα και θα το προσέξεις αυτό; Ωστόσο εγώ ότι custom profile και αν έχω βάλει παίζει μια χαρά και έχω δοκιμάσει καμιά 50.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι μπορεί να δει το μάτι σου 16 εκατομμύρια χρώματα και θα το προσέξεις αυτό; Ωστόσο εγώ ότι custom profile και αν έχω βάλει παίζει μια χαρά και έχω δοκιμάσει καμιά 50.

Επειδη το ειχα το συγκεκριμενο, οταν αλλαζει χρωματα η αν εχεις κανα προφιλ που κανει εναλλαγες χρωματων, παρατηρεις πολυ ευκολα οτι το trasition απο χρωμα σε χρωμα δεν παει ομαλα. Μετα η corsair το 'εφτιαξε' βαζοντας επιλογη μεσα στο προγραμμα για 16 εκ. χρωματα. Οταν το ενεργοποιεις, το trasition ειναι ομαλο αλλα εχει αρκετο flickering τα φωτα. Ειναι ευρεως γνωστο πλεον. Μιλαω για το κ70 rgb (τα πρωτα που εχουνε βγει)

Το αναφερω γιατι ειναι μαλακια να σκασεις 200 ευρω για πληκτρολογιο, που στη ουσια τα δινεις για τα χρωματα και στην τελικη να χαλαστεις.

Για περαιτερω googlαρε K70 RGB keyboard incapable of displaying full color range.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να gouglaro κάτι αν θέλεις μπορώ να σηκώσω και βίντεο στο δικό μου να δεις πως πάει. Δε λέω ότι δεν έχουν θέμα αλλά δεν είναι αξιοσημείωτο για να ξενερώσεις κιόλας, ας πούμε εγώ δε το έχω παρατηρήσει ποτέ και σε κανένα προφίλ. Ακόμα και όταν μπαίνει στο default που γυρνάνε τα χρώματα σα Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν έχω θέμα. Μπορεί να έπεσα στη περίπτωση ή το δικό μου να είναι πιο μετά από το πρόβλημα και να είναι διορθωμένο.

Παρακολούθησα κάποια βίντεο με flickering στο youtube οκ μπορεί και να συμβαίνει και στο δικό μου αυτό για να το δεις πρέπει να είσαι με τη μούρη πάνω από το πληκτρολόγιο και να το παρακολουθείς με μεγάλη ευλάβεια για να το δεις... Εμένα δε με ενοχλεί αλλά κάποιος μπορεί να είναι όντως πιο ψείρας σε αυτό το θέμα από μένα. Οπότε τσεκάρετε το.

Δημοσ.

Γιαυτο το ανεφερα και εγω. Κοστιζει πολλα χρηματα και απο μερια σου θελεις να δουλευει αψογα. Σιγουρα δεν επιρεαζει την λειτουργια του πληκτρολογιου. Απλα εφοσον σου δινεται η δυνατοτητα να το αποφυγεις αυτο το "προβλημα", καντο.

Αν απο την αλλη δεν σε ενοχλει, τοτε ισως τελικα δεν αξιζει να σκασεις τοσα λεφτα για το rgb. Παρε το απλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...