Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατευθείαν θα μιλήσεις με την Corsair. Αν τύχει οτιδήποτε είναι πολύ καλή η εταιρεία στο after sale support.

• Like 1
Δημοσ.

το πλαισιο εχει προσφορα στα 149,90 με κοκκινους και καφε διακοπτες και  RGB..
Eχθες παρελαβα..
13416946_1059671757427559_10949932674120
Υγ. Σορρυ αν φαινεται σαν διαφημιση,αλλα πιστευω οτι ειναι προσφορα και για αυτο πηρα 1

Δημοσ.

το πλαισιο εχει προσφορα στα 149,90 με κοκκινους και καφε διακοπτες και  RGB..Eχθες παρελαβα..13416946_1059671757427559_10949932674120Υγ. Σορρυ αν φαινεται σαν διαφημιση,αλλα πιστευω οτι ειναι προσφορα και για αυτο πηρα 1

Ωραιος! Ειχε μηπως με US layout?

Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο strafe rgb στα 145 επισης στο πλαισιο.

Δημοσ.

http://www.corsair.com/en/corsair-gaming-k70-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-ch-9000119-eu

αυτο εδω ειναι ακριβως το μοντελο,περιεργασου το!

Στην φωτογραφία που έβαλες το έντερ και το shift είναι διαφορετικά από ότι στο λινκ. Δεν είναι δική σου η φώτο?

Δημοσ.

Στην φωτογραφία που έβαλες το έντερ και το shift είναι διαφορετικά από ότι στο λινκ. Δεν είναι δική σου η φώτο?

Η φωτογραφια δικια μου ειναι και η αληθεια ειναι οτι ειναι διαφορετικο απο τον κωδικο που σου εδωσα...

Το κουτι απεξω γραφει Ch-9000119-eu,και το εξωφυλλο του κουτιου ειναι με αλλαγμενα shift και enter(οπως στο site της Corsair που ανεφερες)..

To πληκτρολογιο ειναι καθεαυτου  οπως στην φωτο,οπως το m65 RGB και mm300 mousepad.. 

Αμα θες καποια εξτρα φωτο πες μου,εχω περασει και Custom Profiles στα Led

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη έρευνα που κάνω αυτή τη στιγμή η corsair σε όλα της τα keyboard ακόμα και τα κινέζικα, βάζει τις ίδιες φωτογραφίες, αυτές του NA version. Αν στο κουτί λέει τον κωδικό EU τότε θα έχει το μικρό shift και μεγάλο εντερ όπως το δικό σου, αν λέει NA τότε είναι αυτό με το μεγάλο shift και μικρό enter.

Το θέμα είναι ότι στο πλαίσιο δεν αναφέρουν τον κωδικό του προϊόντος για να καταλάβω ποια έκδοση είναι. Στους τίτλους αναφέρουν EU μόνο για τις εκδόσεις με Brown διακόπτες ενώ για τους RED δεν λέει EU.

Μπέρδεμα, θα περάσω αύριο από εκεί να τα δω..

Δημοσ.

Με μια πρόχειρη έρευνα που κάνω αυτή τη στιγμή η corsair σε όλα της τα keyboard ακόμα και τα κινέζικα, βάζει τις ίδιες φωτογραφίες, αυτές του NA version. Αν στο κουτί λέει τον κωδικό EU τότε θα έχει το μικρό shift και μεγάλο εντερ όπως το δικό σου, αν λέει NA τότε είναι αυτό με το μεγάλο shift και μικρό enter.

Το θέμα είναι ότι στο πλαίσιο δεν αναφέρουν τον κωδικό του προϊόντος για να καταλάβω ποια έκδοση είναι. Στους τίτλους αναφέρουν EU μόνο για τις εκδόσεις με Brown διακόπτες ενώ για τους RED δεν λέει EU.

Μπέρδεμα, θα περάσω αύριο από εκεί να τα δω..

Δεν αναφερει ειναι αληθεια στο σαιτ,δεν γνωριζω μεσω τηλεφωνικης παραγγελιας αμα μπορεις να μαθεις.. Παντως επειδη κοιταζα και τα στραφε,ολα ηταν EU.. Τουλαχιστον 2 κ70 2 στραφε και 1 κ95 που ειδα στην Πατρα.. Ολα αυτα βεβαια την Πεμπτη που αγορασα.. Παντως για εμενα αν θες να γλυτωσεις αυτο το 50αρικο,πηγαινε παρτο γιατι ειναι μεχρι εξαντλησεως αποθεματων

Δημοσ.

Το strafe θέλω είναι η αλήθεια αλλά το k70 το σκέφτομαι μόνο λόγω τιμής.

Αν ήταν όλα EU στην Πάτρα λογικά θα είναι και εδώ στο Ηράκλειο.

Νομίζω είναι deal breaker για μένα το layout, οπότε αν είναι έτσι κι εδώ θα παραγγείλω από ένα σκρουτζομαγαζο το strafe με καφέ που το φέρνει σίγουρα με US.

Θα ενημερώσω αύριο που θα επισκεφτώ το πλαίσιο για άλλους τυχόν ενδιαφερομενους.

• Like 1
Δημοσ.

Το strafe θέλω είναι η αλήθεια αλλά το k70 το σκέφτομαι μόνο λόγω τιμής.

Αν ήταν όλα EU στην Πάτρα λογικά θα είναι και εδώ στο Ηράκλειο.

Νομίζω είναι deal breaker για μένα το layout, οπότε αν είναι έτσι κι εδώ θα παραγγείλω από ένα σκρουτζομαγαζο το strafe με καφέ που το φέρνει σίγουρα με US.

Θα ενημερώσω αύριο που θα επισκεφτώ το πλαίσιο για άλλους τυχόν ενδιαφερομενους.

Δες και eshop,φερνει σιγουρα NA,ισως να φερνει και US

Δημοσ.

US εννοώ ΝΑ, το ίδιο πρέπει πράγμα πρέπει να είναι.

Στο eshop είναι μεγάλη η διαφορά, δυστυχώς κάνει 181€..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...