Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα αναβάθμιση στο κύριο pc μου το τροφοδοτικό και την κάρτα γραφικών και θέλω τώρα να βάλω την παλιά κάρτα γραφικών (gt9600. Gainward) στο δεύτερο pc.στο καινούριο pc η 9600 δούλευε με ένα 300watt psu κανονικά και τώρα άνοιξα το δεύτερο pc και είδα ότι έχει ένα 500w psu lpg9-43.Τι να κάνω? Να βάλω μόνο την gpu η να αλλάξω και το τροφοδοτικό με αυτό που εέβγαλα από το κανονικό μου pc.είναι αξιόλογο το τροφοδοτικό του δεύτερου υπολογιστή ή είναι ψεύτικα τα watt.το δεύτερο pc τρέχει Pentium και έχει pcie 16 θύρα για την gpu

Δημοσ.

Το 500 ειναι αθλιο και μαξ 230-280 κανονικα. Το 300αρι τι μαρκα ειναι? Παντως με ενα καλο 300αρι θα εισαι μια χαρα.

Εγω σηκωνω c2q & gts250 με ενα καλο fsp 250αρι.

Δημοσ.

Και εκείνο δεν είναι μάρκας αλλά την σήκωνε κανονικά στο παλιό μου το σύστημα την 9600....το είχα για κάνα 5 μήνες και σε φουλ load την κάρτα γραφικών και το 300 την σήκωνε χωρίς θέμα

Δημοσ.

Ναι βρε το γνωριζω για το tdp οτι ειναι λιγοτερο απο 100 αλλα στα no name τροφοδοτικα παλευεις και με το ripple που σκοτωνει τα εξαρτηματα, οχι την ισχυ.

Αν ειναι και το 300αρι οτι να 'ναι, βαλτο στο 500αρι. Εχει το 300αρι 24πιν και 12αρι φαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...