Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα,το σαββατο αγορασα αυτο το τροφοδοτικο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51411&cat=17&sub=0&pmanuf=60&sort=undefined&step=undefined .. την 1η μερα λειτουργιας του ηταν ολα κομπλε..οπως θα επρεπε να ειναι για οποιδηποτε προιον την 1η μερα!απο χθες εως και σημερα οταν παω να ανοιξω τον υπολογιστη δεν ανοιγει!πρεπει να ανοιγοκλεισω τουλαχιστον 5 φορες τον διακοπτη του τροδοτικου(+5 φορες τον διακοπτη του case) και μονο ετσι θα ανοιξει ο υπολιγστης..τι να κανω σε αυτην την περιπτωση?εδω στην ελλαδα οταν ερχεται η ωρα για την ''χρησιμοποιηση'' της εγγυησης οι περισσοτεροι κανουν την παπια..να το παω να το δουν?και αν μου πουν οτι θα πρεπει να το κρατησουν για service εναν μηνα?αν πρεπει να το στειλουν στην ''μαγαδασκαρη'' για να το ελενξουν και οι κατασκευαστες του?σορρυ για τα νευρα που εχω αλλα ειπαμε οχι και απο την 2η μερα χρησης προβλημα?!ελεος επισης να αναφερω οτι και αυτος στο 3ο σχολιο στο καταστημα του eshop (μαλλον) παρουσιασε το ιδιο προβλημα το psu του..για πειτε γνωμες τι να κανω http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669

Δημοσ.

απο οπου και αν το πηρες ισχυει ακομα το doa...το επιστρεφεις πισω και περνεις καινουργιο χωρις πολλα πολλα...εχε στο νου σου οτι το doa ισχυει για 7 ημερολογιακες μερες απο την αγορα 

• Like 4
Δημοσ.

αντε να δω...το σαββατο το πηρα την κυριακη το δουλεψα..να τους το παω αυριο μαζι με την αποδειξη και να ζητησω απλα να μου φερουν αλλο??

Δημοσ.

αντε να δω...το σαββατο το πηρα την κυριακη το δουλεψα..να τους το παω αυριο μαζι με την αποδειξη και να ζητησω απλα να μου φερουν αλλο??

Θα απαιτησεις να σου δωσουν αλλο καινουργιο εκεινη την στιγμη και δεν θα φυγεις απο το καταστημα αν δεν κανουν αυτο που πρεπει. Απο που το αγορασες?

Δημοσ.

εχω βαλει λινκ στο 1ο ποστ αλλα μαλλον δεν θα το ειδες..

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51411&cat=17&sub=0&pmanuf=60&sort=undefined&step=undefined

Το ειδα αλλα εχουν ερθει πολλοι ασχετοι τωρα τελευταια στο ισνομνια και ηθελα να ειμαι σιγουρος.

Να κανεις οπως σου ειπα,αρκετα εχεις περασει με το θεμα τροφοδοτικο.Θα απαιτησεις αμεση αλλαγη με καινουργιο.

Δημοσ.

γα..σετα ρε φιλε,τοσο γκαντεμης γα..ω τι να πω..δεν μπορω να ησυχασω μια απλη αναβαθμιση παω να κανω και βγαινει και αυτη στραβα..εχω αγορασει και ραμ απο το καταστημα και μου ειπαν οτι θα ερθουν σε 15 μερες το αργοτερο(25 μαιου η αγορα) θα παω αυριο με το τροφοδοτικο και θα τους πω να μου δωσουν καινουριο αν αρχισουν τα μα μου ομως??τι κανω

Δημοσ.

γα..σετα ρε φιλε,τοσο γκαντεμης γα..ω τι να πω..δεν μπορω να ησυχασω μια απλη αναβαθμιση παω να κανω και βγαινει και αυτη στραβα..εχω αγορασει και ραμ απο το καταστημα και μου ειπαν οτι θα ερθουν σε 15 μερες το αργοτερο(25 μαιου η αγορα) θα παω αυριο με το τροφοδοτικο και θα τους πω να μου δωσουν καινουριο αν αρχισουν τα μα μου ομως??τι κανω

Δεν εχει μα και μου,τους πληρωσες τα λεφτα σου και θες το προιον.Θα πεις αμεση ανταλλαγη παρακαλω.

Δημοσ.

έχει doa το visiostudio;Για τα xfx;

Δεν είναι κάτι που υπάρχει γενικά,δεν είναι νομικά κατοχυρωμένο.

Όπως και να έχει,πηγαίνεις και ζητάς αντικατάσταση με νέο.

Ντάξει ρε καρντάση,όλοι κάποια στιγμή θα αγοράσουμε ελλατωματικό προιόν.Δεν είναι και να χολοσκάς.

Ειδικά για το τροφοδοτικό,φαντάσου να έχει κάψει και τίποτα άλλο.

Δοκίμασε με ένα άλλο για αρχή,να σιγουρέψεις πως είναι τροφοδοτικό.

Δημοσ.

ρε συ με το προηγουμενο μου ημουν οκ σε θεμα booting(απλα εκανε επαννεκηνησεις μονο του)για αυτο και αγορασα καποιο καινουριο αλλα οτι ναναι...

• Moderators
Δημοσ.

1ον το Doa δεν είναι υποχρέωση από το νόμο, οπότε αν δεν το αναφέρει κάπου τι κατάστημα ότι καλύπτει όλα τα προϊόντα από άμεση αλλαγή για κάποιες μέρες θα πάει κανονικά για έλεγχο,

Αναφέρεις ότι και πριν είχες θέμα με επανεκκίνησεις είσαι σίγουρος ότι είναι το τροφοδοτικό? Έχεις αποκλείσει όλα τα άλλα ενδεχόμενα?

Αν είσαι Θεσσαλονίκη στείλε μου ένα μυνημα αν βολεύει να σου δάνεισω τροφοδοτικό που δουλεύει σίγουρα να δοκιμάσεις

Δημοσ.

ρε συ με το προηγουμενο μου ημουν οκ σε θεμα booting(απλα εκανε επαννεκηνησεις μονο του)για αυτο και αγορασα καποιο καινουριο αλλα οτι ναναι...

Πιο πολυ σε μητρικη μου κανει το θεμα..ειχα παρομοιο προβλημα οπου εκανε μονο του επανεκκινησεις και εαν εσβηνα το pc μετα επρεπε να βγαλω απο πριζα 2-3 φορες το τροφοδοτικο και εαν θα εκανε boot!

Δημοσ.

Ρε παιδιά θέλει τουλάχιστον 3-4 λεπτά προσπάθεια να ανοίξει το pc.. Τι να πω... Η μητρική είναι παλιά μεν αλλά με το άλλο τροφοδοτικό (μοντέλο του 2006) ξεκινούσε κανονικά το pc αλλα έκανε επανεκκίνηση μόνο όταν άνοιγα κάποιο game(το έπαιζα για μια ώρα και κάτι και μετά έκανε auto restart to pc)...

Δημοσ.

Κανόνιζω με ενα παιδί να ανταλλάξουμε για λίγο τροφοδοτικα... όμως η μητρική να φταίει; αν έφταιγε κάτι εκτός του psu δεν θα άνοιγε, αφού μετά το ανοιγοκλεισιμο του psu αρκετές φορές ανοίγει το pc αυτό δεν λέει από μόνο του ότι κάτι φταίει με το psu?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...