mr.robot Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα ποιο κινητό προτείνεται; lg g3 16gb η xiaomi redmi note 3 pro 16gb?
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Προφανως το δευτερο δεν χρειαζεται καν να το ρωτησεις. 1
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Εννοείται το δεύτερο. Το πρώτο έχει κάποια ωραία πράγματα που είναι καλύτερα από το Xiaomi αλλά γενικά έχει πολλά αρνητικά εναντίον του οπότε πας για το xiaomi σούμπιτος. 1
jimmysss! Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Παιδια λετε απευθειας το χιαoμι αλλα κανεις σας δεν τον ενημερωσε και για το sar . Γιατι για εμενα ειναι σουπερ κινητα αλλα η ακτινοβολεια ειναι αρκετα μεγλο μειον :\ 1
mr.robot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εχει περισσότερη ακτινοβολία το xiaomi? Προφανως το δευτερο δεν χρειαζεται καν να το ρωτησεις.Το χιαομι εννοεις!;
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 βασικα μεχρι 230ευρω ή Redmi 3 ή LG Nexus 5x(να πουμε και καποιο αλλο στα χρηματα αυτα). 1
@topos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδια λετε απευθειας το χιαoμι αλλα κανεις σας δεν τον ενημερωσε και για το sar . Γιατι για εμενα ειναι σουπερ κινητα αλλα η ακτινοβολεια ειναι αρκετα μεγλο μειον :\ Τι sar εχει το xiaomi note 3pro?Και ποσο περισσοτερο ειναι απο το g3? 1
jimmysss! Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν υπαρχουν επισημα νουμερα αν και απο τις φημες το νοτο 3 προ εχει σχετικα χαμηλο αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο γιατι δεν παιρναν απο ευρωπαικη πιστοποιηση 1
@topos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παντως με προχειρο γουγλισμα βρηκα αυτο-> http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/5cad3973 Αξιοπιστο η οχι δεν γνωριζω, αλλα τα νουμερα ειναι πολυ καλα. 1
jimmysss! Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μα σου ειπα μονο για το νοτε 4 προ ειναι αξιοπρεπες, συμφωνα παντα με τα κινεζομαγαζα. Πχ το νοτ 3 το απλο εχει αρκετο SAR. Γενικα και εγω τα παω με φουλ τα χιαομι αλλα η ακτινοβολια ειναι θεμα υγειας 1
johnyboy Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 τα έχω δουλέψει και τα 2 και σε ένα συγκριτικό που έκανα το rn3 pro είναι πολύ πιο γρήγορο και πολύ πιο σμουθ.χάνει σε οθόνη και κάμερα, ειδικά στην κάμερα κατα κράτος, είναι μεγάλη η διαφορά.μπαταρία υπέρ του rn3 pro με τεράστια διαφορά. διαλέγεις και παίρνεις, θες κάμερα πας στο g3, θες ταχύτητα και αυτονομία πας στο rn3 pro. σαρ έχουν παραπλήσιο από 2-3 πηγές που είδα, δεν ξέρω κιόλας κατά πόσο ισχύει. επίσης το rn3 pro είναι μεγαλύτερο αν σε ενδιαφέρει αυτό. αν ήταν να ξαναμπώ στο δίλημμα ποιο να κρατήσω θα επέλεγα το g3 ξανά επειδή θέλω να βγάζω αξιοπρεπείς φωτογραφίες.το rn3 pro ακόμα και στον ίσκιο έχει θέμα 1
nikos5800 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 δεν υπάρχει καν συγκρίσει μεταξύ lg g3 και Redmond note 3 pro το δεύτερο είναι πολύ ανώτερο σε χαρακτηριστικά μόνο με το lg g flex 2 και Nexus 5x μπορεί να συγκριθεί 3
tkin73 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Είχα το lg G3 16 έχω τώρα το νοτε 3 προ. Στο μόνο που υπερτερεί το lg πραγματικά ειναι σε κάμερα στο ότι έχει nfc και στο ότι έχει την 800 άρα μπάντα. Η οθόνη ειναι μεν υψηλότερης ανάλυσης αλλά πραγματικά στις 5.5 " δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό αντίθετα το γονατίζει σε μπαταρία. Σε όλα τα αλλά ένα πολύ πάνω xiaomi. Με κορυφαία διαφορά φυσικά την μπαταρία, μέρα νύχτα! Εκεί που φοβόμουν το νοτε καθως δεν είχα πάρει ξανά σιαομι ήταν η ποιότητα της κλήσης σε σχέση με το δοκιμασμένο lg. Ε λοιπόν το νοτε έκανε το G3 να κοκκινίσει! Μόλις το άλλαξα και πήρα τηλέφωνο όλοι μου είπαν τι έγινε σε ακούμε καλύτερα! Και τους άκουγα και όλους εγω καλύτερα! Μεγάλη διαφορά. Σχετικά με το sar όντως το G3 έχει απο τα χαμηλότερα που μπορείς να βρεις σε κινητό ever χωρίς το νοτε όμως να ειναι ψησταριά , ειναι κάτω απο τον μο με το 0.49 αλλά το χαμηλό σαρ του lg έχει μεγάλη επίπτωση στην ποιότητα κλήσης και στα drop calls. 14 μήνες που το είχα είχα καθημερινά σε συγκεκριμένη διαδρομή που κάνω 2-3 drop calls. Με το νοτε δεν έχω ούτε ένα !
Ntelosxxx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Είχα το lg G3 16 έχω τώρα το νοτε 3 προ. Στο μόνο που υπερτερεί το lg πραγματικά ειναι σε κάμερα στο ότι έχει nfc και στο ότι έχει την 800 άρα μπάντα. Η οθόνη ειναι μεν υψηλότερης ανάλυσης αλλά πραγματικά στις 5.5 " δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό αντίθετα το γονατίζει σε μπαταρία. Σε όλα τα αλλά ένα πολύ πάνω xiaomi. Με κορυφαία διαφορά φυσικά την μπαταρία, μέρα νύχτα! Εκεί που φοβόμουν το νοτε καθως δεν είχα πάρει ξανά σιαομι ήταν η ποιότητα της κλήσης σε σχέση με το δοκιμασμένο lg. Ε λοιπόν το νοτε έκανε το G3 να κοκκινίσει! Μόλις το άλλαξα και πήρα τηλέφωνο όλοι μου είπαν τι έγινε σε ακούμε καλύτερα! Και τους άκουγα και όλους εγω καλύτερα! Μεγάλη διαφορά. Σχετικά με το sar όντως το G3 έχει απο τα χαμηλότερα που μπορείς να βρεις σε κινητό ever χωρίς το νοτε όμως να ειναι ψησταριά , ειναι κάτω απο τον μο με το 0.49 αλλά το χαμηλό σαρ του lg έχει μεγάλη επίπτωση στην ποιότητα κλήσης και στα drop calls. 14 μήνες που το είχα είχα καθημερινά σε συγκεκριμένη διαδρομή που κάνω 2-3 drop calls. Με το νοτε δεν έχω ούτε ένα ! αφου τα ειχες και τα δυο πες μου σε παρακαλω για την καμερα τους. ειναι τοσο τεραστια η διαφορα οσο λενε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα