tkin73 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 αφου τα ειχες και τα δυο πες μου σε παρακαλω για την καμερα τους. ειναι τοσο τεραστια η διαφορα οσο λενε?Δεν την έχω πολύ τσεκάρει ακόμα την κάμερα του νοτε δυστυχώς το έχω μόνο λίγες μέρες. Σε χαμηλό φωτισμό το νοτε έχει μέτριο αποτέλεσμα. Το G3 οχι ότι και αυτό έβγαζε τέλειες αλλά νομίζω κέρδιζε. Σε φως έχει και το νοτε πολύ καλό αποτέλεσμα. Το τζι 3 όμως πάλι καλύτερο. Έκει που κερδίζει το νοτε ειναι στην μπροστινή κάμερα. Παντως πίστεψε με στην συνολική εμπειρία χρήσης δεν μπορεί το οποιο προβάδισμα του lg στην κυρία κάμερα να αντιστρέψει το προβάδισμα του νοτε στο σύνολο. Κλείνοντας θα έλεγα ότι ως τα 180-190 ευρώ , για να μην αρχίσω τις υπερβολές για κινητά διπλάσιας τιμής κλπ, ειναι με αρκετή διαφορά η καλύτερη επιλογή απο τότε που κυκλοφόρησε.
Ntelosxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δεν την έχω πολύ τσεκάρει ακόμα την κάμερα του νοτε δυστυχώς το έχω μόνο λίγες μέρες. Σε χαμηλό φωτισμό το νοτε έχει μέτριο αποτέλεσμα. Το G3 οχι ότι και αυτό έβγαζε τέλειες αλλά νομίζω κέρδιζε. Σε φως έχει και το νοτε πολύ καλό αποτέλεσμα. Το τζι 3 όμως πάλι καλύτερο. Έκει που κερδίζει το νοτε ειναι στην μπροστινή κάμερα. Παντως πίστεψε με στην συνολική εμπειρία χρήσης δεν μπορεί το οποιο προβάδισμα του lg στην κυρία κάμερα να αντιστρέψει το προβάδισμα του νοτε στο σύνολο. Κλείνοντας θα έλεγα ότι ως τα 180-190 ευρώ , για να μην αρχίσω τις υπερβολές για κινητά διπλάσιας τιμής κλπ, ειναι με αρκετή διαφορά η καλύτερη επιλογή απο τότε που κυκλοφόρησε. Οκ σευχαριστω. Απλα εγω ειμαι απτους λιγους που την πατησαν. Παράγγειλα απο vickmall το note 3 pro και κατι λενε τους κλεψαν κατι τετοιο και ακομα δεν εχει έρθει εδω κι εναμιση μηνα. Τα λεφτά μου θα τα παρω πισω αλλα τη να παρω μετα? Απο Ελλάδα φυσικα. Να το παρω το νοτε? Μεταχειρισμένο απο κανα παιδι απο δω η να δω κατι αλλο?
tkin73 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Nα το ξαναπαραγγειλεις το εχει και στην ευρωπαικη αποθηκη το vickmall αυτη την στιγμη το λευκο στα 234 $ για να μην μπλεκεις με μεγαλες αναμονες και "χασιματα". Γενικα το κινητο ειναι το απολυτο vfm του 2016 για αυτο ειναι πρωτο σε πωλησεις και θεωρω οτι λογω και του ντορου που εχει προκληθει με την συσκευη θα παρουν και οι κατοχοι του ενα καλο ποσοστο της αξιας του αν το δωσουν του χρονου για να παρουν το επομενο ...σιαομι!!! Δλδ δεν θα την χασει τελειως την τιμη του οπως συμβαινει με την πλειοψηφια των κινεζικων κινητων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα