aleksverlin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εχω παθει ψυχωση με τους βαθμους στις εξεταστικες στο πανεπιστημιο. Ενω διαβαζω αρκετα,εχω συνηθως αρκετο αγχος πιο πριν,κυριως μαλλον γιατι στρωνομαι 2 μηνες πιο νωρις συνηθως και νομιζω πως δε θα γραψω καλα,λεω παω για το 5 και τυχερος θα ειμαι κτλ. Τελικα οταν παω και γραφω,γραφω καλα (μεχρι στιγμης). Μετα που βγαινουν οι βαθμοι,αν εχω γραψει 9 πχ ξενερωνω και κολλαω με το βαθμο και καθομαι και σκεφτομαι για μερες οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος. Αν εχω γραψει κανενα 8 κιολας ειδικα,εκνευριζομαι ακομη περισσοτερο. Μεχρι στιγμης δεν εχω γραψει κατω απο 8,σε ολα εχω 8 κι 9 και μονο σε ενα εχω γραψει 7.4(το χειροτερο μου και το οποιο ηταν στο πρωτο 6μηνο ευτυχως και γιαυτο δεν εσκασα εκει ιδιαιτερα γιατι ηταν αρχη) Αυτην η κατασταση ειναι πολυ εκνευριστικη. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον? Πως γινεται να χαλαρωσω και να μην ειμαι τοσο υπερβολικος με τον ευατο μου? Απο την μια σκεφτομαι πριν τις εξετασεις οτι και με 5 θα ειμαι ΟΚ και μετα με 8 κι 9 σκεφτομαι ''θα μπορουσες και καλυτερα,τζαμπα διαβασες τοσο?,δε τα πηγες ιδιαιτερα καλα τελικα'' κτλ Aυτο εχει συμβει σε ολες τις εξεταστικες μετα την πρωτη κι ειμαι πλεον 3ο ετος.
Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εχω παθει ψυχωση με τους βαθμους στις εξεταστικες στο πανεπιστημιο. Ενω διαβαζω αρκετα,εχω συνηθως αρκετο αγχος πιο πριν,κυριως μαλλον γιατι στρωνομαι 2 μηνες πιο νωρις συνηθως και νομιζω πως δε θα γραψω καλα,λεω παω για το 5 και τυχερος θα ειμαι κτλ. Τελικα οταν παω και γραφω,γραφω καλα (μεχρι στιγμης). Μετα που βγαινουν οι βαθμοι,αν εχω γραψει 9 πχ ξενερωνω και κολλαω με το βαθμο και καθομαι και σκεφτομαι για μερες οτι δεν εμεινα ικανοποιημενος. Αν εχω γραψει κανενα 8 κιολας ειδικα,εκνευριζομαι ακομη περισσοτερο. Μεχρι στιγμης δεν εχω γραψει κατω απο 8,σε ολα εχω 8 κι 9 και μονο σε ενα εχω γραψει 7.4(το χειροτερο μου και το οποιο ηταν στο πρωτο 6μηνο ευτυχως και γιαυτο δεν εσκασα εκει ιδιαιτερα γιατι ηταν αρχη) Αυτην η κατασταση ειναι πολυ εκνευριστικη. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον? Πως γινεται να χαλαρωσω και να μην ειμαι τοσο υπερβολικος με τον ευατο μου? Απο την μια σκεφτομαι πριν τις εξετασεις οτι και με 5 θα ειμαι ΟΚ και μετα με 8 κι 9 σκεφτομαι ''θα μπορουσες και καλυτερα,τζαμπα διαβασες τοσο?,δε τα πηγες ιδιαιτερα καλα τελικα'' κτλ Εγώ πάλι παλεύω για το 5. 10
fotaras13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 E ρε προβλήματα που χει ο κόσμος... Εδώ άλλοι κάνουνε 8 χρονια για να βγαλουν βαθμο πτυχιου γυρω στο 6 και εσυ χαλιεσαι με τα 7αρια και τα 8αρια που τα παίρνεις και στην ωρα τους απ οτι καταλαβα... 1
aleksverlin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ξερω παιδες,δε ξερω τι με πιανει κι εγω για το 5 παω και καλα,γιατι οπως ειπα ξεκιναω το διαβασμα 2 μηνες περιπου παντα πριν την εξεταστικη και μετα που γραφω πολυ καλα παλι προβλημα εχω! Εχω παθει ψυχωση,ειδικα το τελευταιο χρονο και δεν καταλαβαινω το λογο!
aleksverlin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καμιά γκόμενα παίζει ή μπα? Ναι ρε φιλε ειπαμε δεν ειμαι φυτουκλας,οχι πως δε περιμενα και τετοια σχολια βεβαια
khr1s Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιξε κανα game να στρωσεις. Για παραδειγμα το πρωι δινω κατανεμημενα συστηματα, και τωρα καθομαι ξενυχταω για να δω Ε3 την Conference της sony. Δεν θελει αγχος. Πας γραφεις τελειωσε και πας στο επομενο. Περα απο την πλακα βγες καμια βολτα χαλαρωσε λιγο και θα σου περασει θελω να πιστευω Πρωτο ετος εισαι ?
aleksverlin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μην γίνεσαι "αρρωστάκι"... Ξεκόλλα Ναι οπως το ειπες ρε φιλε! Αρρωστακι εντελως. Το θεμα ειναι πως δε το σκεφτομαι καν μεχρι που φτανει ο καιρος και σιγα σιγα κορυφωνεται οσο πλησιαζει η εξεταστικη.
kraken92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πως γινεται να χαλαρωσω και να μην ειμαι τοσο υπερβολικος με τον ευατο μου? Βρες κοπέλα και κανε σεξ, πολύ σεξ... και όλα θα στρώσουν.
aleksverlin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιξε κανα game να στρωσεις. Για παραδειγμα το πρωι δινω κατανεμημενα συστηματα, και τωρα καθομαι ξενυχταω για να δω Ε3 την Conference της . Δεν θελει αγχος. Πας γραφεις τελειωσε και πας στο επομενο. Περα απο την πλακα Ξεδινω για τα καλα τους πρωτους μηνες και τους τελευταιους πριν την εξεταστικη πεφτω συνηθως με τα μουτρα. Δε ξερω τι κολλημα ειναι αυτο κι ειναι πολυ ενοχλητικο. Τα game δε βοηθανε ιδιαιτερα Βρες κοπέλα και κανε σεξ, πολύ σεξ... και όλα θα στρώσουν. Δεν ειναι εκει το θεμα φιλε αστο Δεν υπαρχει ελλειψη.
socket Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σκέψου πως το πτυχίο θα το βάλεις έτσι και αλλιώς στον τοίχο. Άρα ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι;
AntiCambeR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι οπως το ειπες ρε φιλε! Αρρωστακι εντελως. Το θεμα ειναι πως δε το σκεφτομαι καν μεχρι που φτανει ο καιρος και σιγα σιγα κορυφωνεται οσο πλησιαζει η εξεταστικη. Αφού γράφεις καλά και ξέρεις ότι έχεις περάσει απο πρίν δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι,έτσι απλά σκέψου το.Τι 7 τι 8.Οι άλλοι που δεν γράφουν καλά τι θα έπρεπε να κάνουν,να τρελαθούν; Είσαι και σε άλλα θέματα τελειομανής;
aleksverlin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Σκέψου πως το πτυχίο θα το βάλεις έτσι και αλλιώς στον τοίχο. Άρα ποιος ο λόγος να αγχώνεσαι; Δεν ειναι τοσο θεμα αγχους οσο ψυχολογικο εν τελη πιστευω και δε καταλαβαινω απο που προερχεται. γιατι ακομη κι οταν παω και βλεπω πως τα ξερω και μετα οτι τα πηγα καλα δεν ικανοποιουμαι. Δεν υπαρχει κανενα θεμα με πιεση και τετοια,αντιθετως με επικροτουν κι οι φιλοι μου με δουλευουν κιολας μετα αλλα εγω εχω θεμα και δε μπορω να ξεκολλησω. Αφού γράφεις καλά και ξέρεις ότι έχεις περάσει απο πρίν δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι,έτσι απλά σκέψου το.Τι 7 τι 8.Οι άλλοι που δεν γράφουν καλά τι θα έπρεπε να κάνουν,να τρελαθούν; Είσαι και σε άλλα θέματα τελειομανής; Οχι φιλε δεν ειμαι γενικα τελειομανης ουτε εχω αλλα παρομοια κολληματα και γιαυτο μου εχει κανει κι εμενα τρομερη εντυπωση η ψυχολογια μου πανω σε αυτο το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα