thiva7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, κάνω πολυ συχνα μεταφορες απο paypal balance σε τραπεζικο λογαριασμο και συγκεκριμένα σε λογαριασμο Eurobank, και σε καθε μεταφορα η Eurobank μου κραταει 3ε προμήθεια . Θα ηθελα να μαθω εαν εχετε δοκιμασει σε αλλες τράπεζες και πόση προμήθεια σας κρατάνε . Ευχαριστώ
corsair04 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, κάνω πολυ συχνα μεταφορες απο paypal balance σε τραπεζικο λογαριασμο και συγκεκριμένα σε λογαριασμο Eurobank, και σε καθε μεταφορα η Eurobank μου κραταει 3ε προμήθεια . Θα ηθελα να μαθω εαν εχετε δοκιμασει σε αλλες τράπεζες και πόση προμήθεια σας κρατάνε . Ευχαριστώ και εγώ στέλνω χρήματα στην paypal αν και έχω και revolut ποτέ δεν κράτησε χρήματα η eurobank αλλά δοκίμασα και Πειραιώς αλλά δεν κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω συναλλαγή ενώ με μια κάρτα από την ίδια τράπεζα δούλευε και με της alpha bank δούλευε μια χαρά .
thiva7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 και εγώ στέλνω χρήματα στην paypal αν και έχω και revolut ποτέ δεν κράτησε χρήματα η eurobank αλλά δοκίμασα και Πειραιώς αλλά δεν κατάφερα ποτέ να ολοκληρώσω συναλλαγή ενώ με μια κάρτα από την ίδια τράπεζα δούλευε και με της alpha bank δούλευε μια χαρά . Δεν κατάλαβες. δεν στέλνω στη ππ, παίρνω τα λεφτα μου από κει.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλά είσαι εκει οι άλλες τράπεζες κρατάνε 4 ευρώ, απλα μην κάνεις μικρά εμβάσματα. 2
makfil Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, κάνω πολυ συχνα μεταφορες απο paypal balance σε τραπεζικο λογαριασμο και συγκεκριμένα σε λογαριασμο Eurobank, και σε καθε μεταφορα η Eurobank μου κραταει 3ε προμήθεια . Θα ηθελα να μαθω εαν εχετε δοκιμασει σε αλλες τράπεζες και πόση προμήθεια σας κρατάνε . Ευχαριστώ Η μεταφορά χρημάτων από το balance σε λογαριασμό ΙΒΑΝ θεωρείται εισερχόμενο έμβασμα και η τράπεζα χρεώνει προμήθεια που κυμαίνεται από 3 έως 4€, με βάση το τιμολόγιο εργασιών της. 2
Manos5686 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα να ρωτήσω και εγώ κάτι πάνω σε αυτό.Μιας και θέλω να κάνω μια αγορά και στο κανονικό μου acc δν έχω balance ακολούθησα έναν οδηγό όπου κάνεις ένα νεό ακκ και στέλνεις χρήματα με request ώστε να εμφανισθεί στο νεο ακκ ως balance..το έκανα φαίνεται οτι έχουν σταλεί τα χρήματα αλλά στο νεο ακκ δεν φαίνεται τίποτα..Το balance παραμένει 0 ευρώ..Τι έχω κάνει λάθος? Άκυρο..να διαγραφεί..βρήκα π είχε γίνει το λάθος!
JohnG Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Καλησπερα, κάνω πολυ συχνα μεταφορες απο paypal balance σε τραπεζικο λογαριασμο και συγκεκριμένα σε λογαριασμο Eurobank, και σε καθε μεταφορα η Eurobank μου κραταει 3ε προμήθεια . Θα ηθελα να μαθω εαν εχετε δοκιμασει σε αλλες τράπεζες και πόση προμήθεια σας κρατάνε . Ευχαριστώ Απλή περιέργεια, πώς μαζεύεις χρήματα στο pp? Κάνεις κάποιες πωλήσεις. Έχε υπόψη σου ότι μπορείς να μεταφέρεις ως 530 ευρώ με την ίδια προμήθεια. Και η Alpha πάλι 3 ευρώ χρεώνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα