dimitrale81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια! Άκουσα ότι πλέον μέσω pay pal δεν μπορει κανεις να αγορασει απο εξωτερικό! Τι ωραια δημοκρατια που έχουμε?΅ Μπορειτε να μ πειτε αν ειναι οντως αληθεια αυτο?! Σας ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Νωρίς το άκουσες! Συγκεκριμένα για Αγγλία πάντως, εγώ έκανα δύο αγορές από ebay.co.uk και πέρασε κανονικά η πληρωμή με paypal. Μάλλον είναι θέμα κάρτας - τράπεζας. 2
dimitrale81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δηλαδή δεν έχω παρα να δοκιμάσω έτσι!?... ναι η αληθεια δεν το είχα ακουστα γιατι δεν χρειαστηκε να αγορασω κάτι απο έξω εδω κ αρκετο καιρο Δεν ειναι ebay αλλα aggliko site με Pay PAL check out ειχα κ περυσι τον Γεναρη κανει αγορα
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αν εχεις ηδη λεφτα μεσα στην paypal μπορεις κανονικοτατα. αν δεν εχεις μεσα λεφτα και εχεις καποια απο τις καρτες των τραπεζων μας συνδεδεμενη ωστε να τραβας λεφτα απευθειας, εκει ειναι που το πιθανοτερο ειναι να αποτυχει η αγορα σου. εγω αγοραζω απο αγγλια το λιγοτερο μια φορα τον μηνα στελνοντας λεφτα μεσω revolut στην paypal (δες το αντιστοιχο θεμα εδω) 1
dimitrale81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ειναι το REVOLUT δωρεαν? Κραταει καποια προμηθεια?! Εφοσων το εγκαταστησω μπορω να κανω αμεσα αγορα?
xaerialtwistx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 όχι δεν κρατάει καμια προμηθεια και ειναι εντελως δωρεαν. με το που κατεβασεις την εφαρμογη και φτιαξεις εναν λογαριασμο σου δινει κατευθειαν μια 'εικονικη' καρτα. αυτο που εχεις να κανεις μετα ειναι να σημειωσεις το IBAN και τον αριθμο της καρτας και να πας στην τραπεζα σου να στειλεις τα λεφτα σε αυτα τα στοιχεια, θα εμφανιστουν στην revolut μετα απο 3-4 εργασιμες μερες. μετα μπορεις να συνδεσεις κανονικα την καρτα με το paypal και να κανεις τις αγορες σου. υποψιν πως ειναι καλυτερα να εχεις ebanking (δες το link που σου εδωσα για το πως ακριβως θα καταχωρησεις τα στοιχεια μεσω ebanking) γιατι αν πας να κανεις καταθεση από το ταμειο, θα σου κρατησουν σημαντικα μεγαλυτερο ποσο (ενω μεσω ebanking κραταει κοντα στα 3 ευρω, αναλογα την τραπεζα παντα) μπορεις να ζητησεις να σου στειλουν και την φυσικη καρτα (παλι εντελως δωρεαν) ωστε να την χρησιμοποιεις σε ΑΤΜ να τραβας λεφτα που εχεις στειλει στην Revolut, και θα σου ερθει σε περιπου 6-7 εργασιμες ημερες (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο μου ειχε κανει).
dimitrale81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ειναι οντως εγγυηση ή θα μας φανε τα λεφτα?! χαχα Φιλος θα με εξηπηρετησει..μην εχουμε τιποτα θεματα με τον ανθρωπο παει να μ κανει εξυπηρετηση
zio10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Τι κάρτα έχεις συνδεμένη στο paypal; Δοκίμασε πρώτα μήπως περάσει και μετά πας σε άλλες λύσεις. Εγώ έχω μια american express της alpha bank και τραβάει λεφτά κανονικά.
dimitrale81 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ευχαριστω θερμα για τις απαντησεις!! Θα δοκιμασουμε κ θα σας εημερωσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα