Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο επικίνδυνες ήταν οι λειψυνδρίες παλια ... , plot twist με τα air condition όταν δουλεύουν μεσα στη πόλη κάνουν τη κατάσταση χειρότερη 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λες και κάνει για πρώτη φορά 40C στην Ελλάδα. Ποιος θυμάται τα 47αρια το 1998, που τα τράβηξε μια εβδομάδα;

Που είχε κάνει 47αρι? Εγώ δεν θυμάμαι να είχε γίνει κάτι τρομερό πάντως, ο τελευταίος έντονος καύσωνας που θυμάμαι με αρκετά black out ήταν το 2007.

Δημοσ.

εγω ηδη ζεσταινομαι μια ωρα το μεσσημερι και μια το βραδυ αναβω κλημστιδτικο με τον καυσωνα θα ειμαι ολοι μερα σπιτι και κρυα ντουζ

Δημοσ.

Καλα σιγα μη παω θαλασσα, καθε φορα που παω νοιωθω χειροτερα. Η το πολυ να παω και να μη μπω στο νερο, απλα θα αραξω με κανεναν καφε εκει στην ομπρελα. Ασε που οταν μπαινω στο αυτοκινητο εχει τοση ζεστη που καμμια φορα λεω γιατι δεν αφησα ενα αυγο να ψηνεται στο καθισμα μεχρι να επιστρεψω απο το μπανιο :-D

Με βλεπω για μπαλκονι - βεραντα αναλογα με το που βαραει ο ηλιος και ισως καμμια βολτα το απογευμα.

Δε ειμαι και πολυ του καλοκαιριου.

Δημοσ.

Θα το προτιμούσα από ΚΑΘΕ μερα βροχή και 9-22C max. Ολο γκρινια.

Πρέπει δηλαδή ντε και καλά όλοι να θέλουμε θερμοκρασίες 30++; 16-22 για εμένα είναι το ιδανικό πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

οτι κανω και κάθε χρόνο 

σπίτι και κλιματιστικό/ανεμιστήρας

το μόνο κακό είναι οτι δε θα μπορώ να παίξω τίποτα στο pc γιατί θα σκάσω

Δημοσ.

Που είχε κάνει 47αρι? Εγώ δεν θυμάμαι να είχε γίνει κάτι τρομερό πάντως, ο τελευταίος έντονος καύσωνας που θυμάμαι με αρκετά black out ήταν το 2007.

Έγραψα 1998

Δημοσ.

παρασκευή δουλειά, σάββατο δουλειά, κυριακή εκτάκτως δουλειά. -για μισό-, κάποιος με έπιασε κορόιδο η μου φαίνεται???

• Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω ότι από την Παρασκευή έως Δευτέρα θα ξεροψηθούμε με θερμοκρασίες από 40 και άνω..Τι θα κάνετε? Πως θα την παλέψετε?

Εγώ θα πάω στον πατέρα μου στην Εύβοια και θα είμαι όλη μέρα μέσα στη θάλασσα.

θΑ δουλευουμε αγορι μου τι θα κάνουμε? δεν εχουμε ολοι εξοχικα στην Ευβοια να πηγαινουμε με τον καυσωνα να δροσιζομαστε. Δουλεια και ιδρώτας για να βγει το μεσημεριανο καρβέλι. -.-

παρασκευή δουλειά, σάββατο δουλειά, κυριακή εκτάκτως δουλειά. -για μισό-, κάποιος με έπιασε κορόιδο η μου φαίνεται???

Εισοδηματιας. Το καλυτερο επάγγελμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...