Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Θέλω την άποψή σας.

Xiaomi mi5 pro η oneplus 3; σε specs το oneplus 3 υπερτερεί σε ραμ αλλά υστερη σε χωρητικότητα.

Αλλά miui δεν έχει.

Είναι και 100 ευρώ ποιο φτηνό. Αλλά όπως είπα το miui είναι τρομερό.

Τώρα φυσικά δεν γνωρίζω αν μπορώ να βάλω cyanogenmod στο oneplus.

Για να καταλάβετε έχω ένα xiaomi mi3 Kai είμαι πολύ ευχαριστημένος Αλλά επειδή η τεχνολογία προχωρά θα ήθελα να το αλλάξω. Και θέλω ένα από τα 2 τηλέφωνα.

Και μια ακόμα ερώτηση. Τι είναι καλύτερα.....

Miui η cyanogenmod; ρωτάω γιατί έχω χρησιμοποιήσει μόνο το ένα από τα 2 και δεν έχω άποψη για το δεύτερο και Επισεις δεν ξέρω αν μπορεί να μπει τελικα στο oneplus 3.

και αν όχι και παραμείνει με oxygen OS ποιο είναι πάλι καλύτερο αυτό είναι το miui. Σε διάφορα βίντεο βλέπω το oxygen OS ποιο γρήγορο. Δεν ξέρω ξεμπερδεψτε με σας παρακαλώ.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Cyanogenmod μπαίνει, τουλάχιστον στα προηγούμενα μοντέλα. Λογικά και στο 3. Τώρα τι είναι καλύτερο, και εγώ xiaomi οπαδός είμαι...

Δημοσ.

Οπότε χρειάζομαι και άλλες απόψεις για να απαντηθούν οι απορίες μου.

Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου.

Περιμένω νεότερες απαντήσεις. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

έχει ήδη βγει από χτες cyanogenmod για το 3.είναι το μοναδικό κινητό που μπορείς να το πειράξεις χωρίς απώλεια εγγύησης και στον τομέα των πειραγμάτων θα γίνει πανηγύρι.

δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στο mi5 και στο 1+3.το πρώτο το ξεχάσαμε στην παρουσίαση γιατί εκεί έμειναν.αν βάλεις ότι το προ έχει και 100 ευρώ πιο πάνω και χωρίς εγγύηση τότε δεν χρειάζεται να το ρωτάς καν.

περίμενα πολύ καιρό να γίνει διαθέσιμο στην τιμή που το ανακοίνωσαν το mi5 αλλά δεν έγινε διαθέσιμο καν, σε καμία τιμή.το κινητό έμεινε στην βαρκελώνη.

Δημοσ.

Μεγάλος φαν και εγώ τις Xiaomi, αλλα αν σε παίρνει το 5.5" τότε δεν το σκέφτεσαι καν. Καλύτερο το Oneplus 3. (Τουλάχιστον μέχρι να βγούνε τίποτα Reviews που να δείχνουν τίποτα ανυπερβλητα προβλήματα.

Δημοσ.

Ναι επεξεργαστή τον ίδιο ραντεβού παραπάνω αλλά από αποθηκευτικό χώρο έχει λιγότερο. Και με την κάμερα τι γίνεται;

Ραμ ήθελα να γράψω και όχι ραντεβού

Δημοσ.

Και δεν μου απαντησατε ποιο είναι καλύτερο το oxygen OS η ή cyanogenmod;

Αν και για μένα προσωπικά να ξέρετε πως καλύτερο από miui δεν έχει γιατί είναι σαν ios. Ίδιο βασικά.

Δημοσ.

η κάμερα του mi5 σε χαμηλό φως είναι χειρότερη και από 2 χρονών ναυαρχίδα.

Το τερμάτισες. 

Δημοσ.

Το τερμάτισες. 

αυτό λένε όσοι πήγαν από g3 σε mi5 και το μετάνιωσαν, ότι σε χαμηλό φως είναι χαοτική η διαφορά.τους το ζήτησα άπειρες φορές στο θέμα του mi5 να βάλουν σε σκοτάδι και δεν βάζουν, γιατί άραγε?γιατί άραγε στο ίντερνετ δεν υπάρχει ούτε ένα συγκριτικό της κάμερας του σε σκοτάδι και υπάρχει του 1+3 που βγήκε χτες?

η κάμερα του είναι φόλα σε χαμηλό φωτισμό όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο και να παραπληροφορείς τον κόσμο. 

Πάρε και την απόδειξη από κάποιον που είχε g3 και mi5 και δεν τον διέψευσε κανείς.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6727567#post6727567

Δημοσ.

1)Και δεν μου απαντησατε ποιο είναι καλύτερο το oxygen OS η ή cyanogenmod;

Αν και για μένα προσωπικά να ξέρετε πως καλύτερο από miui δεν έχει γιατί είναι σαν ios. Ίδιο βασικά και είναι τέλειο.

2)για την κάμερα δεν ξέρω αν είναι τόσο χάλια όσο λες φίλε μου.

3)το cyanogenmod έχεις τις λειτουργίες και τις ευκολίες του miui; όπως κλείδωμα εφαρμογών, απόκρυψη εφαρμογών, προεγκατεστημενο ροοτ μάνατζερ και κέντρο ασφάλειας, κρυπρογραφυση τηλεφώνου, βοηθό αφής, λειτουργία γαντιου αναγνώριση αγνωστων κλήσεων και αυτόματη ηχογράφηση. Και άλλα πολλά, και όλα αυτά χωρίς καν να εγκαταστησουμε κανένα άλλο πρόγραμμα έξτρα.

4)προσωπικά με χαλάει λίγο ο αποθηκευτικος χώρος σε σχέση με το mi5. Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με Micro SD;

5)επισεις gorilla glass, smart charge, nfc, αισθητήρες και γενικά όλες οι καινούριες τεχνολογίες υπάρχουν;

6)που υπάρχει η cyanogenmod ρομ για το oneplus 3 γιατί μπήκα στην σελίδα της cyanogenmod και δεν βρήκα να έχει ρομ για αυτήν την συσκευή; και επισεις με τις αναβάθμισης τι θα γίνεται; θα αναβαθμιζετε η cyanogenmod σε περίπτωση αναβάθμισης του Android και τις ίδιας της ρομ σε περίπτωση bug;

Δημοσ.

θες να αγοράσεις κινητό και πετάς έτσι ξεκούδουνα 2 συσκευές χωρίς να ξέρεις τι προσφέρουν?ούτε καν τα χαρακτηριστικά δεν διάβασες.

1. θέμα γούστου.

2. κανένα κινέζικο δεν έχει καλή κάμερα σε χαμηλό φωτισμό.

3. το cyanogenmod είναι pure android σαν τα nexus.κανένα xiaomi δεν έχει ρουτ μανατζερ όπως και κανένα κινητό αφού είναι όλα κλειδωμένα.οι αναβαθμίσεις εξαρτώνται από τον εκάστοτε dev.εγγραφή κλήσης δεν έχει κανένα ευρωπαικό κινητό γιατί απαγορεύεται από την νομοθεσία.

4. οχι

5. ναι, το γράφει κιόλας στα χαρακτηριστικά.το mi5 δεν έχει nfc.

6. στο xda

Δημοσ.

1)Όλα αυτά που λες φίλε μου johnyboy ότι απαγορευονται υπάρχουν στο xiaomi μου.

2)Kai όσον αφορά το nfc μόλις διάβασα ότι υπάρχει στο mi5 Pro.

3)Λες ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω στο oneplus 3 και να μην χάσω την εγγύηση. Πως γίνεται αυτό; αυτό δεν είναι κινέζικο;

4)Αλλά η διαφορά στο θέμα ταχύτητας είναι αισθητή στο βίντεο. Ένας τρόπος υπάρχει να ανακαλυψω ποια από τις 2 ρομ είναι καλύτερη. Να περάσω cyanogenmod στο mi3 μου.

Πώς όμως περνιεται; ποια είναι η διαδικασία;

Δημοσ.

αυτό λένε όσοι πήγαν από g3 σε mi5 και το μετάνιωσαν, ότι σε χαμηλό φως είναι χαοτική η διαφορά.τους το ζήτησα άπειρες φορές στο θέμα του mi5 να βάλουν σε σκοτάδι και δεν βάζουν, γιατί άραγε?γιατί άραγε στο ίντερνετ δεν υπάρχει ούτε ένα συγκριτικό της κάμερας του σε σκοτάδι και υπάρχει του 1+3 που βγήκε χτες?

η κάμερα του είναι φόλα σε χαμηλό φωτισμό όσο και να προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο και να παραπληροφορείς τον κόσμο. 

Πάρε και την απόδειξη από κάποιον που είχε g3 και mi5 και δεν τον διέψευσε κανείς.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6727567#post6727567

Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

1. "Αυτό λένε όσοι πήγαν απο το g3..." vs. "απόδειξη απο κάποιον". Λοιπόν φίλε μου κοίτα να δεις τι παίζει, βρήκες έναν που είπε ΚΑΤΙ σ'ενα φορουμ σ'ένα thread και το  παρουσιάζεις σαν απόδειξη. Τα σχόλια τα αφήνω γι' αυτούς που διαβάζουν. Ένα thread έχεις και το αναπαράγεις όπου βρεις ενω υπάρχουν 10άδες που λένε το αντίθετο.

2. Από τα λεγόμενα σου φαίνεται οτι δεν έχεις αγγίξει ποτέ το κινητό στα χέρια σου και δεν έχεις βγάλει ποτέ νυχτερινή λήψη. Αν το είχες κάνει θα χρησιμοποιούσες στοιχεία. και στις προτάσεις σου θα έβαζες, ΕΓΩ εχω χρησιμοποιήσει την κάμερα και δεν ήταν καλή, όχι κάποιος-κάποτε, είπε - είδε...Μάντεψε λοιπόν ποιος παραπληροφορεί τον κόσμο...Και ούτε καν απο δική του χρήση στο προϊόν.

3. Όσο για το οτι δεν υπάρχει υλικό με νυχτερινές λήψεις το αφήνω ασχολίαστο και παραθέτω τα αποτελέσματα απο μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα.

Είμαι κάτοχος του mi5 και προτείνω σ'όσους ενδιαφέρονται για το κινητό να το ψάξουν αρκετά και να μην ακούνε απο δω και απο κει. Σ΄αυτά που γράφω πραπάνω ένας λογικός άνθρωπος μπορεί εύκολα να καταλάβει οτι υπάρχουν χρήστες εδω μέσα που αναπαράγουν σαν τα παπαγαλάκια τις απόψεις άλλων και τις παρουσιάζουν ως δική τους ή ως στοιχεία ενώ κατ ουσίαν δεν έχουν ιδέα για τι ακριβώς μιλάνε. ΔΕΝ είναι χρήστες των συσκευών και μπορουν έυκολα να πάρουν κάποιον στο λαιμό τους. Οπότε μεγάλη προσοχή και καλό ψάξιμο. Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω υλικό για να έχουμε μια αντικειμενική άποψη και να σταματήσει η λασπολογία. 

Λασπολογίες στο μεγαλείο: http://www.insomnia.gr/topic/610845-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CF%89%CF%82-300/page-2

TS : Όσον αφορά τις 2 επιλογές που έχεις, εγω στο oneplus 3 βρίσκω μόνο ένα αρνητικό, την οθόνη. Αυτό το λέω καθώς για 5,5 θεωρώ λίγα τα 1080p με 401ppi. Απο κει και πέρα αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ, κυρίως στο μάτι, φαίνεται πολύ αξιόλογη πρόταση. 

Δημοσ.

εντάξει πήρες κινητάρα έχει και γαμώ τις κάμερες και τσάμπα τόσα άτομα 1 μήνα λέμε το αντίθετο. τελειώνει η συζήτηση μαζί σου.

πάμε παρακάτω.

1)Όλα αυτά που λες φίλε μου johnyboy ότι απαγορευονται υπάρχουν στο xiaomi μου.

2)Kai όσον αφορά το nfc μόλις διάβασα ότι υπάρχει στο mi5 Pro.

3)Λες ότι μπορώ να κάνω ότι θέλω στο oneplus 3 και να μην χάσω την εγγύηση. Πως γίνεται αυτό; αυτό δεν είναι κινέζικο;

4)Αλλά η διαφορά στο θέμα ταχύτητας είναι αισθητή στο βίντεο. Ένας τρόπος υπάρχει να ανακαλυψω ποια από τις 2 ρομ είναι καλύτερη. Να περάσω cyanogenmod στο mi3 μου.

Πώς όμως περνιεται; ποια είναι η διαδικασία;

1) δεν έχει ευρωπαική αντιπροσοπεία για αυτό.στην ΕΕ απαγορεύεται η καταγραφή κλήσεων.

2) ναι λάθος μου, υπάρχει.

3) το oneplus έχει επίσημη κυκλοφορία στην ευρώπη με 2ετη εγγύηση.επίσης η 1+ μαζί με την νέξους είναι οι μόνες εταιρίες που έχεις το ελεύθερο να κάνεις ρουτ το κινητό χωρίς απώλεια εγγύησης.κανένα xiaomi δεν έχει εγγύηση στην ευρώπη.

4) το mi5 δεν έχει τον ίδιο αριθμό devs όσο το mi3 που έχεις γιατί οι developers δεν το προτίμησαν.αυτό για μένα λέει πολλά.ας πούμε ότι βάζεις μια ρομ τώρα στο mi3, πχ cm13 δεν έχει να λέει κάτι καθώς στο 1+3 θα είναι άλλος developer και μπορεί να είναι καλύτερη ή και χειρότερη.

την διαδικασία για το εκάστοτε κινητό θα την βρεις στο xda ή στο myphone.υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί για τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...