Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω τα ηχεια   Creative A120   και το ενα απο τα δυο speakers δεν ακουγεται καθολου ξαφνικα εδω και καποιο καιρο χωρις να εχει κοπει καποιο καλοδιο η κατι αλλο.Τι μπορει να εγεινε? και την μπορω να κανω για να το φτιαξω?

Δημοσ.

Πολλά μπορεί να έχουν γίνει. Αν κουνάς τα καλώδια και δεν ακούγεται κάτι, τότε καλό θα ήταν να επισκευτείς έναν ηλεκτρονικό, να τα ανοίξει και να σου πει. 

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πρώτα απ' όλα, έλεγξε driver ήχου και τις ρυθμίσεις ήχου από το CP. Αν όλα φαίνονται εντάξει τότε συνέχισε παρακάτω.

Δες αν το καλώδιο είναι καλά κουμπωμένο πάνω στο PC. Επίσης δοκίμασε να περιστρέψεις αργά-αργά (και πιέζοντας με ελάχιστη δύναμη προς τα μέσα) το βύσμα ταυτόχρονα έχοντας μουσική να παίζει και το αυτί σου πάνω στο προβληματικό ηχείο.

Αν δε λυθεί το θέμα, θα πρέπει να ανοίξεις το προβληματικό ηχείο και να ελέγξεις αν όλα τα καλώδια είναι σε καλή κατάσταση και συνδεδεμένα.

Αν τα καλώδια δεν έχουν θέμα τότε θα χρειαστεί να αλλάξεις ενισχυτή.

-------------------------------

Και μια άσχετη ερώτηση. Πόσο καιρό έχεις τα creative speakers ? Είσαι ικανοποιημένος με τον ήχο τους ?

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε θα δοκιμασω και θα σου πω αμα δουλεωψει.Τα εχω 1 χρονο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και εχουν ωραιο μπασο ομως σε υψηλες εντασεις αλλοιωνεται ο ηχος και δεν ειναι τοσο καλα.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε θα δοκιμασω και θα σου πω αμα δουλεωψει.Τα εχω 1 χρονο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και εχουν ωραιο μπασο ομως σε υψηλες εντασεις αλλοιωνεται ο ηχος και δεν ειναι τοσο καλα.

Αυτό συμβαίνει ότι setup κι αν έχεις. Όσο ανεβαίνεις σε ένταση, αυξάνεται η παραμόρφωση. Κανόνας. Δεν είναι προνόμιο των Creative.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω τα ηχεια   Creative A120   και το ενα απο τα δυο speakers δεν ακουγεται καθολου ξαφνικα εδω και καποιο καιρο χωρις να εχει κοπει καποιο καλοδιο η κατι αλλο.Τι μπορει να εγεινε? και την μπορω να κανω για να το φτιαξω?  

μπορεί να θέλει καθαρισμό(εσωτερικό) στην "ρόδα" με καθαριστικό επαφών

αλλά ίσως και να παρέδωσε πνέυμα η ρόδα,και κάνει τέτοια χαζά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...