neowin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Καλησπερα με εχουν δεχτει αυτά τα πανεπιστήμια για μαστερ στο computer security Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς που έχει εμπειρία σε κάποιο από αυτα? Ο λόγος που επέλεξα το napier ειναι τα χαμηλά διδακτρα κ το ενδιαφέρον αντικείμενο στο computer security (security ηθελα πάντα). Απο άλλους ακούω ειναι καλό κ απο άλλους οτι ειναι δευτεράντζα. Τελικά τι ισχύει?? Απο κόσμο τι πάιζει?? Το ρωτάω λόγω χαμηλού entry μην παιρνουν όποιον ναναι. Επίσης μου στείλαν να κάνω άιτηση για δωρεάν funding. Το κάνουν σε όλους τους νέους? Στο newcastle μου εστειλαν conditional offer να παρω το πτυχιο με 7.0, πραγμα που δεν πολυκαταλαβαινω αφού στο motivational εγραψα ότι αναμενομενος βαθμος ειναι το 6.7κατι. Δυσκολα να αλλάξει κάτι. Αν και πιστεύω και το 6.75 να τους δώσω δε θα έλεγαν οχι όταν σκάσουν τα ευράκια. Eυχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για να γίνει το offer unconditional πρέπει να βγάλεις τουλάχιστον 7. Με 6.75 δεν σε παίρνουν.
Alxnks Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για να γίνει το offer unconditional πρέπει να βγάλεις τουλάχιστον 7. Με 6.75 δεν σε παίρνουν. Ακόμα κι αν δεν τον πάρουν άμεσα, στη διαλογή και αν έχουν μείνει θέσεις, θα εχει πάρα πολλές πιθανότητες να τον πάρουν.
neowin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για να γίνει το offer unconditional πρέπει να βγάλεις τουλάχιστον 7. Με 6.75 δεν σε παίρνουν. μην το λες. 2:2 entry requirements ζητάει κ ολας.Απλά εκανα πολύ αργα την αιτηση. Kαποιος που ναχει παει σε κανενα απο αυτα?
Laurelien Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εγω σπουδαζω Σκωτια και το Napier ακουω δεν θεωρειται καλο. Φετος ηρθε στην 92η θεση και το Newcastle στην 25η. http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings 2:2 entry requirements θεωρειται χαμηλο. Το αν θα σε παρουν με 6,75 δυσκολο να πουμε, εξαρταται το πανεπιστημιο. Αν εχεις καλους βαθμους, δυνατες συστατικες επιστολες και personal letter μπορει να σε δεχτουν. Αλλα πολλα ιδρυματα ειναι αυστηρα.
dimitrisOP Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Λογικά θα σε πάρουν εάν ζητάει 2:2 (second lower class νομίζω)
neowin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εγω σπουδαζω Σκωτια και το Napier ακουω δεν θεωρειται καλο. Φετος ηρθε στην 92η θεση και το Newcastle στην 25η. http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings 2:2 entry requirements θεωρειται χαμηλο. Το αν θα σε παρουν με 6,75 δυσκολο να πουμε, εξαρταται το πανεπιστημιο. Αν εχεις καλους βαθμους, δυνατες συστατικες επιστολες και personal letter μπορει να σε δεχτουν. Αλλα πολλα ιδρυματα ειναι αυστηρα. Laurelien σε ποιο σπουδάζεις? Απο δω μεσα κανεις δεν εχει παει σ'αυτο το νάπιερ???? Σε αλλο φορουμ παντως το προτεινουν με τα μπούνια (έλληνες) το master στο computer security. Μπορει σε αλλα τμηματα να ειναι όντως μαπα. Στα αγγλικα φορουμ ελαχιστοι μιλανε αρνητικα. Eπισης ειδα αρκετα βιογραφικα αποφοιτους απο το napier να δουλευουν πανω στο αντικειμενο. Δεν πρεπει ναναι και τοσο αθλιο. Παντως ειναι χαμηλο στα rankings επειδη ειναι σχετικα καινουριο (ex polytech). Δεν ξέρω αν πάει όλος ο ντουνιάς εκει πέρα λογω χαμηλων entry reqs. Αυτο θελω να μαθω. Για το νιουκασλ: Εστειλα personal letter ολοκληρο κατεβατο: προσδοκιες, εκθειασα το uni τους κτλ, κ το τονισα GPA μου expected 6.75. Kαι μου στελνουν οffer κ μου λενε βγαλε μας GPA 7.0 (???). Αλλα κ παλι δεν κολλαει αφου στη σελιδα τους λεει 2:2 (που ειναι εως 6.5). Θα τους στειλω mail. Αυτο που καταλαβα ειναι παντως αρκετα ελαστικοι με τις αιτησεις. Δυσκολα να φας σούτ. Απο τη στιγμη που κουδουνιζουν οι στερλινες για πληωμη μια χαρα το 6.76 θα ναι. Το μόνο που με κανει πισω για το νιουκ ειναι τα διδακτρα που ειναι σχεδον τα διπλα του ναπιερ
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Θέλουν απλά να δούνε αν έχεις τα κότσια να γίνεις newcastle material αν μπορείς να διανύσεις το extra mile για να φτάσεις το 7 τότε θα έχεις ό,τι χρειάζεται για το master τους.Σημασία δεν έχει ποιος θέλει κάτι αλλά ποιος το θέλει περισσότερο.
Laurelien Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Laurelien σε ποιο σπουδάζεις? Απο δω μεσα κανεις δεν εχει παει σ'αυτο το νάπιερ???? Σε αλλο φορουμ παντως το προτεινουν με τα μπούνια (έλληνες) το master στο computer security. Μπορει σε αλλα τμηματα να ειναι όντως μαπα. Στα αγγλικα φορουμ ελαχιστοι μιλανε αρνητικα. Eπισης ειδα αρκετα βιογραφικα αποφοιτους απο το napier να δουλευουν πανω στο αντικειμενο. Δεν πρεπει ναναι και τοσο αθλιο. Παντως ειναι χαμηλο στα rankings επειδη ειναι σχετικα καινουριο (ex polytech). Δεν ξέρω αν πάει όλος ο ντουνιάς εκει πέρα λογω χαμηλων entry reqs. Αυτο θελω να μαθω. Για το νιουκασλ: Εστειλα personal letter ολοκληρο κατεβατο: προσδοκιες, εκθειασα το uni τους κτλ, κ το τονισα GPA μου expected 6.75. Kαι μου στελνουν οffer κ μου λενε βγαλε μας GPA 7.0 (???). Αλλα κ παλι δεν κολλαει αφου στη σελιδα τους λεει 2:2 (που ειναι εως 6.5). Θα τους στειλω mail. Αυτο που καταλαβα ειναι παντως αρκετα ελαστικοι με τις αιτησεις. Δυσκολα να φας σούτ. Απο τη στιγμη που κουδουνιζουν οι στερλινες για πληωμη μια χαρα το 6.76 θα ναι. Το μόνο που με κανει πισω για το νιουκ ειναι τα διδακτρα που ειναι σχεδον τα διπλα του ναπιερ Stirling. Ναι στο UK παιζει μεγαλο ρολο το τμημα οποτε ψαξτο. Π.χ. το Εδιμβουργο που ειναι καλο πανεπιστημιο και ειδικα στα Humanities ειναι κορυφαιο αλλα ειναι μαπα σε Business. Αγγλια οντως εχουν γινει πιο ελαστικοι λογω των ακριβων τους διδακτρων που εκανε πολλους να την κανουν για Σκωτια. Αλλα εξαρταται και το πανεπιστημιο, αν καποιο ειναι πολυ καλο δεν περιμενουν εμας Αλλα εδω βλεπω οτι το Computer Science στο Newcastle ειναι 25η θεση (περυσι ηταν 18η) και το Napier 72η. http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings?s=computer%20science
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 μια προχειρη ματια στα μαθήματα, στο newcastle φαινονται αρκετα πιο δύσκολα απο το napier, απο εκει και πέρα το πόσο καλός εισαι και πόσο διατεθιμένος εισαι να πήξεις εσύ το ξέρεις.
neowin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Θέλουν απλά να δούνε αν έχεις τα κότσια να γίνεις newcastle material αν μπορείς να διανύσεις το extra mile για να φτάσεις το 7 τότε θα έχεις ό,τι χρειάζεται για το master τους. Σημασία δεν έχει ποιος θέλει κάτι αλλά ποιος το θέλει περισσότερο. Αρχοντα το extra mile ειναι τα $$$ γι'αυτους Και ναι εχω οτι χρειαζονται ηδη γιατι στα μαθήματα σχετικα με το msc ειναι υψηλοι οι βαθμοι. Θα στείλω αιτησεις σε κανα 2-3 ας ειναι κ αργα δεν πειραζει μια προχειρη ματια στα μαθήματα, στο newcastle φαινονται αρκετα πιο δύσκολα απο το napier, απο εκει και πέρα το πόσο καλός εισαι και πόσο διατεθιμένος εισαι να πήξεις εσύ το ξέρεις. Ναι τοχω ακούσει οτι πέφτει παλούκι. Αλλα το καλύτερο θα ήταν να μας πεί καποιος που έχει παει απο πρώτο χερι Stirling. Ναι στο UK παιζει μεγαλο ρολο το τμημα οποτε ψαξτο. Π.χ. το Εδιμβουργο που ειναι καλο πανεπιστημιο και ειδικα στα Humanities ειναι κορυφαιο αλλα ειναι μαπα σε Business. Αγγλια οντως εχουν γινει πιο ελαστικοι λογω των ακριβων τους διδακτρων που εκανε πολλους να την κανουν για Σκωτια. Αλλα εξαρταται και το πανεπιστημιο, αν καποιο ειναι πολυ καλο δεν περιμενουν εμας Αλλα εδω βλεπω οτι το Computer Science στο Newcastle ειναι 25η θεση (περυσι ηταν 18η) και το Napier 72η. http://www.thecompleteuniversityguide.co.uk/league-tables/rankings?s=computer%20science Θα στείλω πάλι αιτήσεις. Αργα, τουλάχιστον θα τη κανω τη προσπαθεια. Κ το birmigham φαινεται καλό. 50 λιρες για την αίτηση αποκλείεται να μη με παρουν Εντωμεταξύ να κανω accept σε όλα? Mε εχουν δεχτεί κ απο το Herriot-Watt αλλα δεν με τραβαει το μαστερ του κ γενικα το uni
Sazerac Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό είναι μια επένδυση στο μέλλον σου, θα βγάλεις τα πολλαπλάσια στο μέλλον αν έχεις όρεξη για δουλειά, οπότε μην επιλέξεις μεταπτυχιακό με βάση τα χρήματα που κοστίζει. Βέβαια αυτά είναι πολλά λεφτά για τα δεδομένα μας, υπάρχουν όμως λύσεις. Ψάξε λίγο για το δάνειο της κυβέρνησης που σου δίνει μέχρι 10 χιλιάδες και αρχίζεις και το πληρώνεις όταν και αν βγάζεις κάποιο συγκεκριμένο ποσό από τη δουλειά σου (27.000 νομίζω) και με πολύ χαμηλούς τόκους
neowin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 το μεταπτυχιακό στο εξωτερικό είναι μια επένδυση στο μέλλον σου, θα βγάλεις τα πολλαπλάσια στο μέλλον αν έχεις όρεξη για δουλειά, οπότε μην επιλέξεις μεταπτυχιακό με βάση τα χρήματα που κοστίζει. Βέβαια αυτά είναι πολλά λεφτά για τα δεδομένα μας, υπάρχουν όμως λύσεις. Ψάξε λίγο για το δάνειο της κυβέρνησης που σου δίνει μέχρι 10 χιλιάδες και αρχίζεις και το πληρώνεις όταν και αν βγάζεις κάποιο συγκεκριμένο ποσό από τη δουλειά σου (27.000 νομίζω) και με πολύ χαμηλούς τόκους Γενικα είμαι της λογικής δεν έχω-δεν παίρνω. Τα δάνεια δεν είναι για μένα. Δηλαδη αν παω στο napier και καποιος άλλος βγεί απο το newcastle θεωρούμαι "καταδικασμένος"? Υποτίθεται δεν μαθαίνεις στη πορεία κι αλλα πραγματα μέσα απο τη δουλεία σου? Στο security κομμάτι που θέλω πχ το uni of Edinburgh δεν έχει τμήμα. Το καλύτερο είναι στο Wentmister (λενε) Μου στείλαν κ αυτό We have identified that you may be eligible to apply for a Scottish Funding Council place. Αν κάτσει η υποτροφία στο napier δεν θέλει κ πολλή σκέψη... 1
Ziguala Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Γενικα είμαι της λογικής δεν έχω-δεν παίρνω. Τα δάνεια δεν είναι για μένα. Δηλαδη αν παω στο napier και καποιος άλλος βγεί απο το newcastle θεωρούμαι "καταδικασμένος"? Υποτίθεται δεν μαθαίνεις στη πορεία κι αλλα πραγματα μέσα απο τη δουλεία σου? Στο security κομμάτι που θέλω πχ το uni of Edinburgh δεν έχει τμήμα. Το καλύτερο είναι στο Wentmister (λενε) Μου στείλαν κ αυτό We have identified that you may be eligible to apply for a Scottish Funding Council place. Αν κάτσει η υποτροφία στο napier δεν θέλει κ πολλή σκέψη...
Laurelien Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Θα στείλω πάλι αιτήσεις. Αργα, τουλάχιστον θα τη κανω τη προσπαθεια. Κ το birmigham φαινεται καλό. 50 λιρες για την αίτηση αποκλείεται να μη με παρουν Εντωμεταξύ να κανω accept σε όλα? Mε εχουν δεχτεί κ απο το Herriot-Watt αλλα δεν με τραβαει το μαστερ του κ γενικα το uni Accept θα κανεις μονο εκει που θελεις. Επειδη με το accept ξεκινανε οι επισημες διαδικασιες εγγραφης. Το Heriot-Watt ειναι καλυτερο απο το Napier παντως και ειδικα σε τεχνικους κλαδους. Αλλα αν δεν σε τραβαει οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα