Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγοράσω χύμα ζεόλιθο σε μορφή χαλικιου.

Έχω διαβάσει ότι τοποθετώντας ένα μπωλ με ζεόλιθο πχ στο πατάρι του σπιτιού, εξαφανίζει τις μυρωδιές και προλαμβάνει την υγρασία.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή τζάμπα κόπος;

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγοράσω χύμα ζεόλιθο σε μορφή χαλικιου.

Έχω διαβάσει ότι τοποθετώντας ένα μπωλ με ζεόλιθο πχ στο πατάρι του σπιτιού, εξαφανίζει τις μυρωδιές και προλαμβάνει την υγρασία.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή τζάμπα κόπος;

Ευχαριστώ

Χλωμό το κόβω, εκτός κι αν αδειάσεις στο πατάρι κάνα φορτηγό με ζεόλιθο!

Εγώ πάντως τον έπινα σε μορφή σκόνης (άμμος για την ακρίβεια μιας και αν ξεχνιόμουν και δεν το κατάπινα με τη μία, ένιωθα αυτό το απαίσιο κριτς κριτς ανάμεσα στα δόντια...). Για όσους ρωτήσουν δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο αλλά μιας και έπρεπε να πίνεις πολύ νερό για να το καταπιείς, είχε τα οφέλη που έχεις όταν πίνεις γενικότερα πολύ νερό... :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως τον έπινα σε μορφή σκόνης (άμμος για την ακρίβεια μιας και αν ξεχνιόμουν και δεν το κατάπινα με τη μία, ένιωθα αυτό το απαίσιο κριτς κριτς ανάμεσα στα δόντια...). Για όσους ρωτήσουν δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο αλλά μιας και έπρεπε να πίνεις πολύ νερό για να το καταπιείς, είχε τα οφέλη που έχεις όταν πίνεις γενικότερα πολύ νερό... :P

Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά έκανες (κάνεις) κακό στον οργανισμό σου , και νομίζεις οτι του κάνει καλό...

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θέλω να σε ταράξω αλλά έκανες (κάνεις) κακό στον οργανισμό σου , και νομίζεις οτι του κάνει καλό...

Όταν μιλάμε για συσκευασμένο προϊόν από φαρμακευτικές εταιρίες κλπ, δεν σου κάνει κανένα κακό. Αλλά δεν σου προσφέρει και τίποτα ταυτόχρονα αν θες τη γνωμη μου. Απλά πίνεις περισσότερο νερό για να το καταπιείς.

Αν τώρα υπάρχει κόσμος που καταπίνει σκευάσματα που του τα δίνουν χύμα κλπ, ε λογικό είναι να μην ξέρεις τι άλλο πίνεις μαζί...

Δημοσ.

Χλωμό το κόβω, εκτός κι αν αδειάσεις στο πατάρι κάνα φορτηγό με ζεόλιθο!

Μηπως ειχες και ενα μικγο πγοβλημα με το γο; Εκανες και γαγγαγες;

(Χωγις παγεξηγηση ετσι; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...