monoxromos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γειά σας, Θα ήθελα την πολύτιμη όπως πάντα βοήθεια σας. πως μπορώ να ανεβάσω σε άρθρο της ιστοσελίδας μου ένα video που τρέχει σε σελίδα facebook. Με δεξί κλικ μου βγάζει έναν κωδικό αλλά εγώ θέλω κωδικό html για να τον επικολλήσω στο νέο άρθρο και να φαίνεται.Χρησιμοποιώ τον CK editor σε joomla 2.5.Αν το video είναι από youtube παίρνω τον κώδικα από την ενσωμάτωση ,αλλά αν δεν ειναι youtube τι γίνεται; Ευχαριστω
konsoulito Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Γειά σας, Θα ήθελα την πολύτιμη όπως πάντα βοήθεια σας. πως μπορώ να ανεβάσω σε άρθρο της ιστοσελίδας μου ένα video που τρέχει σε σελίδα facebook. Με δεξί κλικ μου βγάζει έναν κωδικό αλλά εγώ θέλω κωδικό html για να τον επικολλήσω στο νέο άρθρο και να φαίνεται.Χρησιμοποιώ τον CK editor σε joomla 2.5.Αν το video είναι από youtube παίρνω τον κώδικα από την ενσωμάτωση ,αλλά αν δεν ειναι youtube τι γίνεται; Ευχαριστω Είτε βλέπεις το βίντεο στην αρχική σελίδα του Facebook είτε το έχεις ανοίξει μέσα από μια Facebook σελίδα, υπάρχει βελάκι πάνω δεξιά και στο μενού που ανοίγει υπάρχει επιλογή «Ενσωμάτωση» (embed). Παίρνεις τον κώδικα και τον τοποθετείς όπως ακριβώς έκανες και με τα YouTube βίντεο. Παράδειγμα:
monoxromos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 OK Το ψάχνω.Να ρωτήσω και κατι ας πουμε ιδιοτελές.Ετσι δεν παρακάμπτω τον streamhost,εχω δηλαδη μια εναλλακτικη λύση; Τι λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα