Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

λοιπόν μου έφερε η ανιψια μου ένα pc το οποιο εκεί που δουλεύει ξαφνικά και βίαια κλείνει σαν να κόβεις το ρεύμα πατάμε το κουμπί της εκκίνησης ξεκινα για 1-2 δευτερόλεπτα δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα στην οθόνη και ξανακλείνει ,, μετά από πολλές προσπάθειες ανοίγει και δουλεύει κανονικά αρκετές ώρες  χωρίς πρόβλημα αλλα μπορεί και πάλι βίαια να ξανακλείσει από μονος του.

ενέργειες που έκανα

τσεκ οπτικό την μητρική φαίνεται και είναι σχετικά καινούργια 10μηνων 

τσεκ τον δίσκο για σφάλματα ΑΡΝΗΤΙΚΟ

τσεκ κουμπώματος στα εσωτερικά καλώδια  ΑΡΝΗΤΙΚΟ

τσεκ κουμπώματος στις μνήμες ΑΡΝΗΤΙΚΟ

τσεκ για ιό ΑΡΝΗΤΙΚΟ

προσπάθησα για επαναφορά συστήματος σε διαφορες ημερομηνίες και μου βγάζει ΣΦΑΛΜΑ και δεν μπορεί να κάνει επαναφορά  

αυτήν την στιγμή δουλεύει και κάνω μπακάπ τα αρχεία θα προσπαθήσω να κάνω επιδιόρθωση των windows με το DVD

πιστεύω ότι κάτι τρέχει  ή με τα windows ή με το τροφοδοτικό (μάρκα με'καψες) θα το πάω ψαχνωντας και βρίσκοντας 

για πέστε καμια ιδέα τι μπορεί να είναι ????

Δημοσ.

Πιστευω οτι αν ηταν απο θερμ/ασια θα εκλεινε κατευθειαν.

Οχι απαραιτητα, κλεινει και μεχρι να κρυωσει δεν ξανα ανοιγει. ειναι ενα σημαδι και αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι απαραιτητα, κλεινει και μεχρι να κρυωσει δεν ξανα ανοιγει. ειναι ενα σημαδι και αυτο.

Ναι ισως.

Αρα ο Topic Starter καλο θα ειναι να ριξει μια ματια στην ψηκτρα.Εχει αλλαχτει ποτε η παστα? Παταει καλα?

Δημοσ.

οι θερμοκρασίες είναι μια χαρα μη σας πω και δροσερός 

ο δίσκος είναι 10 μηνών όσο και ΟΛΑ τα υπόλοιπα κομμάτια του pc. 

Μάλλον βρέθηκε το πρόβλημα ,,,, μετά από 5 ώρες χρήση άρχισε να μυρίζει άσχημα  από τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού  παρόλα αυτά δούλευε κανονικά αλλα πιστεύω ότι από τα αλλεπάλληλα κρασαρίσματα  έχει πειραχτεί και το software,,,, έβαλα το dvd  των windows 7 για να κάνω επιδιόρθωση του λειτουργικού  και τα windows τον έβλεπαν σαν άδειο δίσκο προς εγγραφη !!!!! πολύ κουλό δεν μου έχει ξανατύχη.

Και φυσικά το κλασικό που κάνουν όλοι του κεφαλιου τους και μόλις παθουν ζημια ,, μετά θειε φτιάχτω 

Δημοσ.

η μάρκα είναι t-p ή  t-k , κάτι τέτοιο , ούτε η μανα της δεν την ξέρει,  απέξω και πίσω φαινόταν 8αρι ανεμιστηρακι και από μεσα μου θύμισε το τροφοδοτικά που υπήρχαν πριν 15-20 χρονια μάλλον πρέπει να ήταν μαζι με το κουτί 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...