TonyMetalizer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλήμερα παίδες τι γίνεται με την wargaming δεν δέχεται πληρωμές απο Ελλάδα? εχω προπληρωμένη mastercard και δεν μπορώ να αγοράσω τιποτα. Παρολο τα capital controls καποιες εταιριες δεχονται πληρωμες πχ steam,eve online κτλ
Apocalyptica Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 καλήμερα παίδες τι γίνεται με την wargaming δεν δέχεται πληρωμές απο Ελλάδα? εχω προπληρωμένη mastercard και δεν μπορώ να αγοράσω τιποτα. Παρολο τα capital controls καποιες εταιριες δεχονται πληρωμες πχ steam,eve online κτλ Ναι δεν δεχονται καρτες απο ελλαδα... Βγαλε VivaWallet card φορτισε το και αγορασε οτι θες, εγω ετσι εβαλα premium.5 ευρω κανει για να στην φερουν, οταν στην φερουν κανεις λογαριασμο στο vivawallet και συγχρονιζεις την καρτα που σου στειλανε εκει.Υστερα μπορεις να συγχρονισεις αλλες δικες σου καρτες και να τραβιξεις χρηματα απο αυτες.Ψαχτο λιγο πως φορτιζεις κτλ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 με ελληνική american express (aplha bank) δεν εχω κανενα θεμα στο world of warships με ελληνικη visa δεν την παίρνει
TonyMetalizer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 έγινε έχω λογαριασμό στην άλφα θα ρωτησω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα