azizmaiden Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπερα προσφαρα πηγα τον υπολογιστη μου σε ενα service καταστημα στην γειτονια μου και μου ειπε το παιδι οτι εχει καει η μητρικη μια παλια ηταν ουτε 30ε δεν πιανει τωρα και εχει socket 1156 που ειναι δυσευρετω πολυ, αναγκαστικα πηγα σε νεο build μητρικης και cpu απο αλλο καταστημα της επιλογης μου.Μου τοποθετησε την μητρικη και τον νεο cpu.Και σημερα που κοιταξε και το τροφοδοτικο μου ειπε οτι εχει καει και αυτο και μαλλον αυτο εκαψε την μητρικη ( κανονικα θα επρεπε πρωτα απο ολα να δει το τροφοδοτικο αλλα τεσπα )Και μου λεει αν θες μπορεις να αγορασεις απο μενα τροφοδοτικο και του ειπα θα το σκεφτω(επιτηδες προφανως) και θα ερθω αυριο να παρω το pc.Απλα επειδη στο θεμα τροφοδοτικο δεν τον πολυ πιστεψα γιατι πριν μου το πει μου κανει σε φαση αν εχει καει και το τροφοδοτικο τι θα κανεις? εκει μπηκα σε υποψιες.Τεσπα αυριο θα παω με προφαση οτι δεν εχω περεταιρω λεφτα για αγορα τροφοδοτικου και θα παρω το pc.Επισης αυτο που ειναι σημαντικο για μενα και θελω να ρωτησω ειναι μπορω να απαιτησω να παρω το "καμενο" τροφοδοτικο μου πισω? Επισης για τον παλιο μου cpu δεν μου εχει πει κουβεντα (ξερω πως δεν εχει καει και μου το ειχε πει και απ την αρχη ο ιδιος οτι πολυ δυσκολα χαλανε) προφανως και θα τον ζητησω δεν εχει δικαιωμα να τον κρατησει. Υ.Γ: Ξερω απο υπολογιστες αλλα οταν δεν εχεις τα εργαλεια και εναν 2ρο να τσεκαρεις τα καμενα εξαρτηματα αναγκαζεσαι να πας και σε service.. Αλλα και το να εχουν καει παραπανω πραγματα απο ενα δυο το πολυ ειναι δυσκολο.. Να πω οτι το pc οταν εγινε αυτο ουτε καπνους εβγαζε ουτε τπτ τρελο χαχα απλα εκανε συναιχια rr ουτε bios ουτε τπτ δεν εμπαινε δοκιμασα προφανως το απλα που κανουμε ολοι σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα ηταν πιο χοντρη η ζημια.
AETOLOFITIS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μου εχει τυχει να καει το τροφοδοτικο και να παρει μαζι του την μητρηκη. Τι τροφοδοτικο ειχες; εννοω μαρκα και watt. Αν δεν ειναι καλο ειναι ρισκο να βαλεις καινουργια πραγματα επανω...
cosmos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Ναι όντως το τροφοδοτικό στα τελειώματα του μπορεί να πήρε μπάλα και την μητρική....ή κάτι άλλο δεν είναι παράξενο αυτό.Αν ήταν και μούφα...ακόμα χειρότερα μην δεν σου έκαψε και τίποτα άλλο.Αν ήταν καλό όμως και εσύ έχεις την υποψία ότι πάνε να σε κοροιδέψουν φυσικά και το παίρνεις μαζί σου στο φευγιό.Δικό σου είναι ...το κάνεις γλάστρα για τα ραπανακια....τι ερώτηση είναι αυτή?Αν ντρέπεσαι πεστου ότι το θες για να πάρεις το φανάκι απο μέσα και τα καλώδια...
mike299 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πιθανών να δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό και είδε ότι έχει πρόβλημα η μητρική. Όταν στην άλλαξε και κούμπωσε το παλιό σου psu, διαπίστωσε ότι και αυτό έχει πρόβλημα. Κάτι που δεν μπορούσε πριν την αντικατάσταση εκτός και αν είχε 1156 μητρική (πράγμα δύσκολο). Φυσιολογικό σενάριο μου ακούγεται. Τα εξαρτήματα φυσικά και μπορείς να τα ζητήσεις, δικά σου είναι! 2
salmp7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 δύσκολα να είναι τεχνικός και να μην έχει psu tester. ζήτα του να το βάλετε να δείτε τί δείχνει
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 ο τεχνικός είναι σα το γιατρό,αν δε τον εμπιστεύεσαι μη πας. Αν πάς παρόλα αυτά και ύστερα τον αμφισβητείς κοροιδεύεις τον εαυτό σου. Πάρε όλα όσα σου ανήκουν και έχεις πληρώσει ,πλήρωσε τον για την εργασία που σου πρόσφερε και πήγαινε σε έναν τεχνικό που εμπιστεύεσαι να ξανακοιτάξει και τα χαλασμένα και τα καινούργια. Μην τον ελέγξεις πάνω στη δουλεία του,μη ζητάς παράλογα ''να 'σαι απο πάνω να δοκιμάζεις και να βλέπεις''. Αν δεν τον εμπιστεύεσαι επιμένω ,πήγαινε αλλού ,είναι προτιμότερο απο το να τον προσβάλεις. Τον εαυτό σου μειώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα