SpirosRonto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας,βγήκαν τα αποτέλεσματα και έβγαλα 12224 μόρια . Στα οικονομικά θα πέσουν γενικά οι βάσεις απλά είμαι ανάμεσα σε δύο σχολές.. Επειδή η λογιστική έχει 13100 δεν νομίζω να την πιάνω στην ναυτιλίας και επιχειρηματικων υπηρεσιών στην Χίο έχω απόκλιση 30 μόρια κάτω ενώ στο διοίκησης στον Πειραιά έχω 270 μόρια που χρειάζεται να πέσει.. Νομίζω τα πιάνω και τα δύο αλλά γενικά σαν σχολές έχει κάποιος επίγνωση για το ποια θα ήταν καλύτερη σαν σπουδές και Μέλλον; Να σημειώσω το ναυτιλίας είναι ΑΕΙ και το διοίκησης ΤΕΙ.
JohnTehGreek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγώ θα πω Ναυτιλία. Διοίκηση επιχειρήσεων είναι η μισή Ελλάδα σήμερα και όλοι ανεξαιρέτως είναι άνεργοι. Στην Ναυτιλία θα έχεις περισσότερες πιθανότητες. 3
SpirosRonto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Εγώ θα πω Ναυτιλία. Διοίκηση επιχειρήσεων είναι η μισή Ελλάδα σήμερα και όλοι ανεξαιρέτως είναι άνεργοι. Στην Ναυτιλία θα έχεις περισσότερες πιθανότητες. Και εγω αυτο σκεφτομουν απλα ειναι μακρια απο αθηνα και θελει λιγο σκεψη..αλλα αξιζει αποσο εχω δει!
SpirosRonto Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είναι η Χίος.Έχει πολλούς φοιτητές,καθημερινή σύνδεση με Αθήνα είτε με πλοίο είτε με αεροπλάνο και το καλοκαίρι θα κάνεις τις διακοπές σου Χιωτης είμαι οπότε τις έκανα εκεί ήδη . Το μόνιμο δεν μου φαίνεται άσχημο έχουμε και σπίτι απλά αυτά τα 30 μόρια διαφορά με φοβιζουν αν και λενε όλοι για πτώση.
jennyV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ναυτιλία. Τιτλο για διοίκηση επιχειρήσεων μπορείς να αποκτήσεις και με ένα MBA, κι είναι πολύ γενικό.Αλλωστε όπως προείπαν η μισή Ελλάδα έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων.Βέβαια το ότι είναι πολύ γενικό σου δίνει θεωρητικά και πολλές επιλογές καριέρας.Τα ναυτιλιακά είναι πιο εξειδικευμένο, αλλά νομίζω έχει περισσότερο μέλλον. Αν δεις ότι σου αρέσει το αντικείμενο, διάλεξε αυτό καλύτερα.
Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Προγράμματα σπουδών είδες; ξέρεις τι σχολές είναι αυτές που θα δηλώσεις; επικοινώνησες με τα τμήματα; συζήτησες με κάποιον απόφοιτο; 1
dimitrisOP Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 διοίκηση επιχειρήσεων, γιατί υπάρχουν πολλές να διοικήσεις 1
SpirosRonto Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Προγράμματα σπουδών είδες; ξέρεις τι σχολές είναι αυτές που θα δηλώσεις; επικοινώνησες με τα τμήματα; συζήτησες με κάποιον απόφοιτο; προγραμμα σπουδων ειδα και ειναι πολυ κομπλε,εχω μια ιδεα αλλα δεν το εχω ψαξει και τοσο αλλα με κεντριζει πιο πολυ η ενασχοληση με οικονομικα σε συναρτηση με την ναυτιλια παρα η διοικηση επιχειρησεων..βεβαια δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα