Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τότε ρε φίλε να το σουλουπώσουμε το έργο..

Πίσω απο μητρική θα έχεις χώρο για τα καλώδια; Θα είναι κρυμμένα ή θα φαίνεται μέσα απο όλες τις πλευρές;

Δημοσ.

Τότε ρε φίλε να το σουλουπώσουμε το έργο..

Πίσω απο μητρική θα έχεις χώρο για τα καλώδια; Θα είναι κρυμμένα ή θα φαίνεται μέσα απο όλες τις πλευρές;

Εχει χωρο 2 εκατοστα περιπου.Θα χωραν πιστευω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ρε αγόρι αλλα θα φαίνονται απο την πίσω πλευρά; Όλο plexi θα είναι;

Δημοσ.

Έχουν μπόλικο stock ως φαίνεται και τις ξαναέβγαλαν.

Να μην βγάλουν και για DDR3 που ψάχνω! :-D

Το Κουτι ειναι δικης μου κατασκευης.

Έχω την περιέργεια να το δώ!

Δημοσ.

Ναι ρε αγόρι αλλα θα φαίνονται απο την πίσω πλευρά; Όλο plexi θα είναι;

Οχι πλεξι ειναι μονο η μια πλευρα-πορτα.Το υπολοιπο ειναι λαμαρινα.

Για την ακρυβια ανακατασκευασα ενα παλιο κουτι που ειχα.Δεν το εκανα εξ ολοκληρου.Απλα αλλαξα πολλα πραγματα.

Έχω την περιέργεια να το δώ!

Ολα στην ωρα τους :P

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση ακομα.Η asrock b150m pro 4 μεχρι ποσα Volt μνημες μπορει να παρει?? 1.2 και 1.35 περνει??

Η συγκεκριμένη παίρνει DDR4 μνήμες, δηλαδή 1.2V, και δεν είναι συμβατή με DDR3/L.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη παίρνει DDR4 μνήμες, δηλαδή 1.2V, και δεν είναι συμβατή με DDR3/L.

Ναι αλλα υπαρχουν και ddr4 στα 1.35v

Δημοσ.

Ναι αλλα υπαρχουν και ddr4 στα 1.35v

Ναι μου διέφυγε μάλλον. Το 1.2V είναι το stock voltage, το 1.35V είναι με overclock χρησιμοποιώντας XMP. Είναι αντίστοιχο του 1.5V και του 1.65V στο DDR3.

Μην φοβάσαι, οι παραπάνω μνήμες της προσφοράς θα δουλέψουν με την μητρική. Απλώς δεν θα παίξει το ΧΜΡ, αν και βλέπω στο site της Asrcok ότι υποστηρίζει OC σε "non-Z" μητρικές.

Δημοσ.

Ναι μου διέφυγε μάλλον. Το 1.2V είναι το stock voltage, το 1.35V είναι με overclock χρησιμοποιώντας XMP. Είναι αντίστοιχο του 1.5V και του 1.65V στο DDR3.

Μην φοβάσαι, οι παραπάνω μνήμες της προσφοράς θα δουλέψουν με την μητρική. Απλώς δεν θα παίξει το ΧΜΡ, αν και βλέπω στο site της Asrcok ότι υποστηρίζει OC σε "non-Z" μητρικές.

Υποστηριζει και XMP η μητρικη: - Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0

Αυτο το 2.0 τι εννοει?

Δημοσ.

Υποστηριζει και XMP η μητρικη: - Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0

Αυτο το 2.0 τι εννοει?

Αυτό δεν ξέρω να σου το απαντήσω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...