Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Τα αποσμητικά τα φοράμε μετά το μπάνιο, όχι για να καλύψουμε τη μπόχα ενώ είμαστε άπλυτοι... Αυτό θα το κάνω μπλουζάκι και θα το φορέσω την επόμενη φορά που θα ξαναμπώ στον ΗΣΑΠ.
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Λοιπον ειμαι πολυ ηρεμος και Ζεν τυπος, αλλα τις τελευταιες ημερες με τον καυσωνα θελω να μοιραζω μπουνιες απο τη βρωμα στον ΗΣΑΠ ε. Εχει γινει πλεον κινητρο για να παρω κανα scooterακι καποια στιγμη, για τετοια απογνωση μιλαμε. Εν τω μεταξυ ιδρωνω κι εγω σα το σκυλι αλλα αφενος δε μυριζει ο ιδρωτας μου, αφετερου δεν παιζει να βγω απο το σπιτι διχως ντουζ, αποσμητικο και πλυμμενο μπλουζακι. 1
Mau-Maus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω εσάς που χρησιμοποιείτε τα μμμ , δεν παίζει κλιματισμός? Τραγικό μου ακούγεται..
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω εσάς που χρησιμοποιείτε τα μμμ , δεν παίζει κλιματισμός? Τραγικό μου ακούγεται.. Σπανιως εχει. Στον ΗΣΑΠ που χρησιμοποιω εγω δηλ. Στο ΜΕΤΡΟ νομιζω εχει γενικα και για τα λεωφορεια/τρολει δεν εχω ιδεα. Ναι ειναι απελπισια τα ΜΜΜ το καλοκαιρι...
Miracle Worker Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Το μετρό συνήθως έχει φουλ κλιματισμό, κρυώνεις. Το άσχημο τώρα είναι ότι δε μπορείς να πας και με τα πόδια, γιατί κινδυνεύεις να γίνεις εσύ ο μασχαλίλας.
veteranos123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω εσάς που χρησιμοποιείτε τα μμμ , δεν παίζει κλιματισμός? Τραγικό μου ακούγεται.. Όσες φορές έχω μπει στο τρένο και δεν έχει πολύ κόσμο έχει ωραία δροσιά αλλά όταν είναι full τότε είναι σαν να το έχει κλειστό
Lee80 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 συγγνωμη.. https://www.youtube.com/watch?v=i5A0I5SECl8
Miracle Worker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Μπορεί ο άνθρωπος να έχει θέμα μασχαλίλας και να θέλει να τσεκάρει συνέχεια γιατί αισθάνεται άσχημα. Πραγματικά το πιστεύω, δεν κάνω πλάκα. Βέβαια έχει το αρνητικό ιστορικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Vapir Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω εσάς που χρησιμοποιείτε τα μμμ , δεν παίζει κλιματισμός? Τραγικό μου ακούγεται.. αυτά τα λεωφορεία κυκλοφορούν Πάτρα αυτά πάλι είναι τα κλασικά του πανεπιστημίου bonus η μασκότ και δεν είναι 1-2 , ιδικά του πανεπιστημίου είναι η πλειοψηφία . Τα συγκεκριμένα εντομεταξύ είναι ακόμα χειρότερα απότι φαίνονται 1
Miracle Worker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Σήμερα, μπαίνω στο λεωφορείο απ' τη πίσω πόρτα και ήταν όλα τα παράθυρα κλειστά. Πάει μια γυναίκα να ανοίξει ένα και φωνάζει ένας γέρος "μην τ' ανοίξεις, έχει κλιματισμό". Δεν είχε και τα 2/3 των επιβατών είχαν στριμωχτεί μπροστά, όπου όλα ήταν ανοιχτά, όσο ο γέρος απολάμβανε με την ησυχία του τη σάουνα, εμ κλιματισμό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα