Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι λέει ο τίτλος. Εγώ τον τελευταίο καιρό αλλάζω συχνά. Τώρα έχω πάρει ενα axe original στα βιαστικά από το SM (δεν με ενθουσίασε μπορώ να πω). Συνήθως παίρνω roll-on αλλά είπα να το δοκιμάσω.

Εσείς;

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα τύπου roll-on κανονικά θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί από την κυκλοφορία, γιατί ο τρόπος λειτουργίας τους είναι να κλείνουν τους πόρους, με το τρόπο αυτό προκαλούνται ερεθισμοί και αλλεργικές αντιδράσεις

Δημοσ.

Τα τύπου roll-on κανονικά θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί από την κυκλοφορία, γιατί ο τρόπος λειτουργίας τους είναι να κλείνουν τους πόρους, με το τρόπο αυτό προκαλούνται ερεθισμοί και αλλεργικές αντιδράσεις

Σοβαρά τώρα;;;; Δεν το ήξερα, πολύ ενδιαφέρον θα το ψάξω.
Δημοσ.

Οι ερεθισμοί και οι αλλεργικές αντιδράσεις δεν είναι πρόβλημα... Ο καρκίνος του δέρματος που μπορεί να δημιουργηθεί είναι το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ερεθισμοί και οι αλλεργικές αντιδράσεις δεν είναι πρόβλημα... Ο καρκίνος του δέρματος που μπορεί να δημιουργηθεί είναι το πρόβλημα.

Εναλλακτικές;
Δημοσ.

Τα roll-on τα έχω κόψει μερικά χρόνια τώρα. Όχι επειδή ανησυχούσα για την υγεία μου, αλλά επειδή τα έβρισκα αναποτελεσματικά.

Τα τελευταία 2 χρόνια χρησιμοποιώ [σπρέι] Dove MEN+CARE Clean Comfort.

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ χρόνια το παρακάτω:

old-spice-high-endurance-deodorant-pure-

Είναι πολύ καλό, το προμηθεύσαι από Hondo ή κάποιο αλλο; Γιατί σε SM δεν το έχω βρει.
Δημοσ.

Nivea stress protect(roll on), από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει μιας και δεν αφήνει σημάδια και δεν κολλάει.

Πριν λίγες μέρες μου πήρε η αδερφή μου τυχαία ένα axe dry(για πολλή εφίδρωση) και είναι από τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει. Κολλάει στο δέρμα και οι μαύρες μπλούζες γίνονται μ....ι καπέλο.

Παλιότερα φορούσα σπρέι αλλά αφενός δεν έκανε καλή δουλειά (κυρίως το καλοκαίρι) αφετέρου τελείωνε πολύ γρήγορα και δεν συνέφερε.

Το καλύτερο σπρέι που είχα πάρει ήταν ένα dove men+care αλλά και ένα Nivea. Τα axe παρόλο που έχουν ωραίο άρωμα δεν κάνουν για αποσμητικό, είναι μόνο για να ψεκαστεις στο σώμα ώστε να μυρίζεις ωραία. (Apollo ftw)

Γενικά το βασικότερο είναι να κάνεις συχνά ντουζ μιας και αν ξαναχρησιμοποιησεις αποσμητικό αφότου έχεις ιδρώσει κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Επίσης καλό είναι εμείς οι άντρες να μην αφήνουμε τις τρίχες να κάνουν θάμνο στις μασχάλες και να τις τριμαρουμε που και που.

Δημοσ.

Nivea stress protect(roll on), από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει μιας και δεν αφήνει σημάδια και δεν κολλάει.

Πριν λίγες μέρες μου πήρε η αδερφή μου τυχαία ένα axe dry(για πολλή εφίδρωση) και είναι από τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει. Κολλάει στο δέρμα και οι μαύρες μπλούζες γίνονται μ....ι καπέλο.

Παλιότερα φορούσα σπρέι αλλά αφενός δεν έκανε καλή δουλειά (κυρίως το καλοκαίρι) αφετέρου τελείωνε πολύ γρήγορα και δεν συνέφερε.

Το καλύτερο σπρέι που είχα πάρει ήταν ένα dove men+care αλλά και ένα Nivea. Τα axe παρόλο που έχουν ωραίο άρωμα δεν κάνουν για αποσμητικό, είναι μόνο για να ψεκαστεις στο σώμα ώστε να μυρίζεις ωραία. (Apollo ftw)

Γενικά το βασικότερο είναι να κάνεις συχνά ντουζ μιας και αν ξαναχρησιμοποιησεις αποσμητικό αφότου έχεις ιδρώσει κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Επίσης καλό είναι εμείς οι άντρες να μην αφήνουμε τις τρίχες να κάνουν θάμνο στις μασχάλες και να τις τριμαρουμε που και που.

Συμφωνώ, οι τρίχες πρέπει να τριμάρονται και συχνά ντουζ. Το αποσμητικό δεν είναι για να κουκουλωνει τη βρώμα αλλά για να την "καθυστερεί".
Δημοσ.

Εμένα άμα τις trimάρω με τσιμπάνε. :P Οπότε διαλέγω είτε θάμνο, ή ξύρισμα. Με το ξύρισμα νιώθω άβολα. Οπότε θάμνος. :P

Δημοσ.

Είναι πολύ καλό, το προμηθεύσαι από Hondo ή κάποιο αλλο; Γιατί σε SM δεν το έχω βρει.

Από κατάστημα στο Skroutz σε SM δεν το βρίσκω πλέον.Επίσης, υπάρχει και στο Amazon.
Δημοσ.

Οταν μυρίζει ο ιδρώτας σου, δυο πράγματα συμβαίνουν ή είσαι χοντρούλης ή τρως οτι σαβούρα βρεις, το καλύτερο ειναι σωστή διατροφή και χρησιμοποίησε την ιδια την κολόνια σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...