Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω bb οπότε εχει αρκετές θερμίδες το πρόγραμμα. Αλλά σίγουρα δεν τρώω σαβούρα. Το ντουζάκι όμως ειδικα τώρα με τη ζέστη το κάνω 2 φορές μέσα στη μέρα.

Από κατάστημα στο Skroutz σε SM δεν το βρίσκω πλέον.Επίσης, υπάρχει και στο Amazon.

Στο σκρουτζ βρίσκω old spice αλλά όχι αυτό που έδωσες στη φώτο. Μάλλον άλλαξε ή συσκευασία. Αν έχεις κάποιο λινκ και μπορείς κάνε ένα κόπο να μου το στείλεις! Thanks!
Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να trimάρετε ή να ξυρίσετε τις τρίχες σας στη μασχάλη ? Αναφέρομαι στους άνδρες.. lol

Χειρότερα τα κάνετε παρά καλύτερα

Δημοσ.

Εγω ειχα τρελο θεμα με τον ιδρωτα (ιδρωνω πολυ και παροτι εκανα μπανιο καθε μερα οι μπλουζες μυριζαν μετα. )
βρηκα αυτο
http://www.pharmacy7days.com/uploads/products/images/4b12ecc2d04559900dd1f9f008e8e2af_1662.jpg
και  ειλικρινα μεχει σωσει.. δε μυριζει καθολου ο ιδρωτας μου.. δε ξερετε τι ανακουφιση νιωθω

Δημοσ.

Για αποσμητικό τα 3 νέα της Axe είναι πολύ καλά σε καθαρό δέρμα πάντα.

Το άσπρο ιδίως tobacco & amber είναι φοβερό άρωμα με διάρκεια. Και το κόκκινο iced musk & ginger καλό είναι.

Δημοσ.

Paco Rabanne - 1 million Deodorant Stick  το χρησομοποιω εδω και 4 μηνες και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει...

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις. Από βδομάδα θα αγοράσω κάποια που προτάθηκαν να τα δοκιμάσω. :)

Δημοσ.

Paco Rabanne - 1 million Deodorant Stick  το χρησομοποιω εδω και 4 μηνες και πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω αγορασει...

Υπάρχουν οι περισσότερες γνωστές κολόνιες και σε αποσμητικό και σε stick  Κοστίζουν βέβαια κάνα  25-30άρι 

Δημοσ.

Εγω ειχα τρελο θεμα με τον ιδρωτα (ιδρωνω πολυ και παροτι εκανα μπανιο καθε μερα οι μπλουζες μυριζαν μετα. )

βρηκα αυτο

http://www.pharmacy7days.com/uploads/products/images/4b12ecc2d04559900dd1f9f008e8e2af_1662.jpg

και  ειλικρινα μεχει σωσει.. δε μυριζει καθολου ο ιδρωτας μου.. δε ξερετε τι ανακουφιση νιωθω

Αποσμητικο είναι αυτό όπως τα κλασικα? Πως το χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

Αποσμητικο είναι αυτό όπως τα κλασικα? Πως το χρησιμοποιείς?

Ναι αποσμητικο είναι. Το χρησιμοπουσα παλιά αλλά σταμάτησε να το φέρνει το sm
Δημοσ.

εδώ και χρόνια

5201276116623-600x600.png

Με διαφορά το καλύτερο για μένα, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά.

• Like 1
Δημοσ.

Με διαφορά το καλύτερο για μένα, έχοντας δοκιμάσει όλα τα γνωστά.

Για άντρες αυτό;
Δημοσ.

Εκανε δουλειά? Γιατι βλεπω πως κυκλοφορεί και σε κρεμα. 

Απ'όσο θυμάμαι ναι αλλά νομίζω πως το noxzema pilot είναι καλύτερο

Για άντρες αυτό;

Εδώ το έχει στην κατηγορία ανδρικά αποσμητικά αλλά δεν διευκρινίζει η συσκευασία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...