titanforce Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Αμαν αυτα τα στερεοτυπα......Δηλαδη σε μερικα χρονια η Coolwater θα ειναι γεροντιστικη? Προτιμω το διαχρονικη Χρονια χρησιμοποιω Old Spice και ως κολωνια και ως after shave και ως αποσμητικο.... Εχω δοκιμασει Axe, Straight και Nivea.....Δεν με ικανοποιησαν..... Σου προτεινω να συνεχισεις με old spice και να δοκιμασεις και τα υπολοιπα.....Τωρα χρησιμοποιω το whitewater (αν και θεωρειται πιο...καλοκαιρινο) και μου αρεσει εξισου..... Αν θες περισσοτερη ποικιλια old spice, δοκιμασε το ebay, καποια δεν τα εισαγουν Ελλαδα.... Θες οπωσδηποτε κατι εναλλακτικο? Δοκιμασε Brut αποσμητικο (το original για αρχη) Ηθελα να δοκιμασω το whitewater, ξερεις μηπως σε ποια σ/μ μπορω να το βρω; 1
manousos82003 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ηθελα να δοκιμασω το whitewater, ξερεις μηπως σε ποια σ/μ μπορω να το βρω; PM sent...
isim Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Εχω γενικα μεγαλο πρόβλημα με την μυρωδια του ιδρωτα μου και μετα από λιγο πραγματικα βρωμαω. Την λυση την βρηκα με Dr. Organic Virgin Coconut oil deodorant. Κραταει ολη μερα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα